Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    RR 2012 dah masuk Malaysia?

    Share

    imam123

    RR 2012 dah masuk Malaysia?

    Post by imam123 on Mon Apr 09, 2012 7:20 am

    ht tp :// www .facebook .com/photo.php?fbid=190664201049484&set=o.145370265509758&type=1&theater

    macam tak caye je.. ade sape2 boleh confirmkan ni tak? dah survey banyak2 kedai dan dah jumpa 1 dekat Jln Tun Razak, KOK MOTOR. 10.7k OTR price die dgn free delivery kalau moto breakdown/1year unlimited free full services.

    sebab rata2 orang cakap harga da dekat 11.5k@12k. takut2 kalo KOK MOTOR ni jual murah cket sebab nak abiskan stok je?

    ke kene pegi showroom kawasaki utk beli yg model baru ni eh?

    Matthew

    Re: RR 2012 dah masuk Malaysia?

    Post by Matthew on Mon Apr 09, 2012 9:14 am


    Link tak bole masuk bro... Question

    xafee

    Re: RR 2012 dah masuk Malaysia?

    Post by xafee on Mon Apr 09, 2012 1:45 pm

    walaupun kips harap2 la tak jadi macam yamaha 250r..dari tahun 2008 start topik sampai tahun 2012 ada lagi orang tanya/harap kalau masuk malaysia best...hehehehe....

    -zx150 dihatiku-6

    kipas

    Re: RR 2012 dah masuk Malaysia?

    Post by kipas on Mon Apr 09, 2012 3:56 pm

    kok motor jalan tun razak Twisted Evil


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    imam123

    Re: RR 2012 dah masuk Malaysia?

    Post by imam123 on Mon Apr 09, 2012 9:34 pm

    Hi Imamuddin Mohd Shair!

    Kok Motor like KFC or McDonald selling fresh food, Kok Motor always sell the latest model. If u want more info about the latest Kawasaki KRR 150 special edition, please refer to www .kawasaki. com . my .This year is the last year to sell 2-Stroke bike in Malaysia. So hurry up to buy it now!!!

    P/s Please insist on buying the new from Authourized Dealer by Kawasaki!

    Calvin 012-2192326 or 03-92849993

    huhu ni reply email dari Kok Motor sane... menghitung hari... detik demi detik... masaku nanti apakah ada... Basketball
    rase nak pegi pukau org bank tu suruh cepatkan loan esok Twisted Evil seminggu tu rase macam lame jek Sleep

    35,000.00 Rupiah= RM 11762.7 !!!! silambam betol.. kalau dah + fee/insuran ok la.. kalau belum affraid

    Matthew

    Re: RR 2012 dah masuk Malaysia?

    Post by Matthew on Tue Apr 10, 2012 7:51 pm

    Its not updated in the kawasaki web yet..but if you check in motomalaya http://motomalaya.net/blog/category/krr-150x/ maybe you can get a glimpse of it..

    Sponsored content

    Re: RR 2012 dah masuk Malaysia?

    Post by Sponsored content Today at 4:19 am


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 4:19 am