Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    fork stabilizer

    Share

    Matthew

    Re: fork stabilizer

    Post by Matthew on Sat May 26, 2012 2:22 am

    [quote="Ezak Harmanov"][quote="Matthew"][quote="Ezak Harmanov"][img][URL=http://imageshack.us/photo/my-images/607/42725326.jpg/][img]http://img607.imageshack.us/img607/8937/42725326.jpg[/img][/URL] [/img]

    nah blanje gamba sbiji, kitaco nye steering damper.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil [/quote]

    Haaa yang baru rasenya sampai 3Rat...[/quote]

    tula aku pelik bro, stabilizer smpai 3rat, klau steering damper reasonable la harga cmtu..[/quote]

    Benda ni dah limited,plus shipping cost ..mestila bro...

    kudaunismall

    Re: fork stabilizer

    Post by kudaunismall on Thu Jun 07, 2012 2:40 am

    dah pakai fork stabilizer ni... mula2 macam tak ngam ngan fork je pasal fit sangat. adjust2 baru ngam tapi fork dah calar.. dem.. pastu bawa sana sini, cabut balik tengok ada part kat fork stabilizer ni dah melendut. thread skru pun dah terkeluar, mungkin sebab ikat ketat sangat.

    so bagi ak, material benda ni lembut sangat dan tak ada ape2 efek pun kalau pakai. so skarang dah cabut dan campak dalam store.. nak pakai balik pun dah takleh.. booo~

    Matthew

    Re: fork stabilizer

    Post by Matthew on Thu Jun 07, 2012 2:53 am

    Ni brand ape ni?

    kudaunismall

    Re: fork stabilizer

    Post by kudaunismall on Thu Jun 07, 2012 4:28 pm

    Matthew wrote:Ni brand ape ni?

    racingboy

    Sponsored content

    Re: fork stabilizer

    Post by Sponsored content Today at 6:12 pm

      Similar topics

      -

      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 6:12 pm