Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Aku da jumpe dah! Ini lah budak2 yang rosakkan nama baik kippers!!

    Share

    kodng

    Re: Aku da jumpe dah! Ini lah budak2 yang rosakkan nama baik kippers!!

    Post by kodng on Fri Aug 24, 2012 11:32 pm

    Jerniest wrote:aku takleh terima naik kips pakai ms88apollo xpaham2 aku
    senang nak sumbat henpon kot.
    padahal KHI murah je, baru RM60.00
    masa aku pakai EX5 lagi pun dah start pakai KHI.
    selesa, grip takde goyang2.
    ada duit skit dalam 300, aku bli pulfes SOL

    GhostRideR

    Re: Aku da jumpe dah! Ini lah budak2 yang rosakkan nama baik kippers!!

    Post by GhostRideR on Mon Aug 27, 2012 4:21 pm

    kodng wrote:
    Jerniest wrote:aku takleh terima naik kips pakai ms88apollo xpaham2 aku
    senang nak sumbat henpon kot.
    padahal KHI murah je, baru RM60.00
    masa aku pakai EX5 lagi pun dah start pakai KHI.
    selesa, grip takde goyang2.
    ada duit skit dalam 300, aku bli pulfes SOL

    Full Face yang harga camtu bukan sekadar SOL je.. KHI, MHR, JAX up sket duit LS2R (imported ni.. dulu pakai nama Lazer ), up duit sket lagi HJC buatan korea yg berkualiti bertaraf donia.. kalo tak tak kan Ben Spies sanggup pakai kot.. keh keh keh...

    billyvvs

    Re: Aku da jumpe dah! Ini lah budak2 yang rosakkan nama baik kippers!!

    Post by billyvvs on Mon Aug 27, 2012 8:35 pm

    hjc ben spies mau beriban jiban doh. sy bangga dgn fullface mhr sy! cheers tapi tringin nak pakai shoei x12, harga dia nala Crying or Very sad

    Matthew

    Re: Aku da jumpe dah! Ini lah budak2 yang rosakkan nama baik kippers!!

    Post by Matthew on Mon Aug 27, 2012 8:49 pm

    Harge dia setanding quality diakan,..Berbaloi ape...

    GhostRideR

    Re: Aku da jumpe dah! Ini lah budak2 yang rosakkan nama baik kippers!!

    Post by GhostRideR on Thu Aug 30, 2012 5:49 pm

    Matthew wrote:Harge dia setanding quality diakan,..Berbaloi ape...

    agree.. barang baik mmg la mahal.. tongue eh helmet KYT indon pun cun woo shape dia.. sebijik cam Shoei X11.. tapi tak banyak kedai jual ler.. susah nak cari..

    billyvvs

    Re: Aku da jumpe dah! Ini lah budak2 yang rosakkan nama baik kippers!!

    Post by billyvvs on Thu Aug 30, 2012 8:34 pm

    GhostRideR wrote:
    Matthew wrote:Harge dia setanding quality diakan,..Berbaloi ape...

    agree.. barang baik mmg la mahal.. tongue eh helmet KYT indon pun cun woo shape dia.. sebijik cam Shoei X11.. tapi tak banyak kedai jual ler.. susah nak cari..

    ada satu kedai ni kt sek 15 ada jual kyt. tp aku baca kt fb dia tulis bulan october stock byk2 masuk. menunggu ni, angkat utk si buah hati, sian nak kuar kene pinjam fullface kawan2. ish2 Evil or Very Mad

    Matthew

    Re: Aku da jumpe dah! Ini lah budak2 yang rosakkan nama baik kippers!!

    Post by Matthew on Thu Aug 30, 2012 9:33 pm

    [quote="billyvvs"][quote="GhostRideR"][quote="Matthew"]Harge dia setanding quality diakan,..Berbaloi ape...[/quote]

    agree.. barang baik mmg la mahal.. tongue eh helmet KYT indon pun cun woo shape dia.. sebijik cam Shoei X11.. tapi tak banyak kedai jual ler.. susah nak cari..[/quote]

    ada satu kedai ni kt sek 15 ada jual kyt. tp aku baca kt fb dia tulis bulan october stock byk2 masuk. menunggu ni, angkat utk si buah hati, sian nak kuar kene pinjam fullface kawan2. ish2 Evil or Very Mad [/quote]

    Terbaik bro..saya pakai KYT ni smart beb..best choice..

    billyvvs

    Re: Aku da jumpe dah! Ini lah budak2 yang rosakkan nama baik kippers!!

    Post by billyvvs on Thu Aug 30, 2012 9:43 pm

    Matthew wrote:

    Terbaik bro..saya pakai KYT ni smart beb..best choice..

    brapa bro beli?

    Matthew

    Re: Aku da jumpe dah! Ini lah budak2 yang rosakkan nama baik kippers!!

    Post by Matthew on Thu Aug 30, 2012 9:48 pm

    [quote="billyvvs"][quote="Matthew"]

    Terbaik bro..saya pakai KYT ni smart beb..best choice..[/quote]

    brapa bro beli?[/quote]


    MYR250..depends on the design

    billyvvs

    Re: Aku da jumpe dah! Ini lah budak2 yang rosakkan nama baik kippers!!

    Post by billyvvs on Thu Aug 30, 2012 9:51 pm

    kat mana bro beli? rasa ada stock lg?

    Matthew

    Re: Aku da jumpe dah! Ini lah budak2 yang rosakkan nama baik kippers!!

    Post by Matthew on Thu Aug 30, 2012 10:45 pm

    [quote="billyvvs"]kat mana bro beli? rasa ada stock lg?[/quote]

    Beli dengan kawan dia bawak turun dari indon..kena check ngan dia..boleh tengok thread dia kat mudah..

    GhostRideR

    Re: Aku da jumpe dah! Ini lah budak2 yang rosakkan nama baik kippers!!

    Post by GhostRideR on Mon Sep 03, 2012 6:43 pm

    Matthew wrote:
    billyvvs wrote:kat mana bro beli? rasa ada stock lg?

    Beli dengan kawan dia bawak turun dari indon..kena check ngan dia..boleh tengok thread dia kat mudah..

    matthew.. kasi review pasal KYT nih... comfort... air ventilation system... inner padding/ lining semua boleh tanggal ke.. ..spare parts..visor...???? bounce

    Maverick

    Re: Aku da jumpe dah! Ini lah budak2 yang rosakkan nama baik kippers!!

    Post by Maverick on Tue Sep 04, 2012 12:08 am

    GhostRideR wrote:
    Matthew wrote:
    billyvvs wrote:kat mana bro beli? rasa ada stock lg?

    Beli dengan kawan dia bawak turun dari indon..kena check ngan dia..boleh tengok thread dia kat mudah..

    matthew.. kasi review pasal KYT nih... comfort... air ventilation system... inner padding/ lining semua boleh tanggal ke.. ..spare parts..visor...???? bounce
    Bukak thread baru la bro..

    Thread Helmet ke..

    GhostRideR

    Re: Aku da jumpe dah! Ini lah budak2 yang rosakkan nama baik kippers!!

    Post by GhostRideR on Thu Sep 06, 2012 9:19 pm

    Maverick wrote:
    GhostRideR wrote:
    Matthew wrote:
    billyvvs wrote:kat mana bro beli? rasa ada stock lg?

    Beli dengan kawan dia bawak turun dari indon..kena check ngan dia..boleh tengok thread dia kat mudah..

    matthew.. kasi review pasal KYT nih... comfort... air ventilation system... inner padding/ lining semua boleh tanggal ke.. ..spare parts..visor...???? bounce
    Bukak thread baru la bro..

    Thread Helmet ke..

    bang maverick tolong bukak kan.. saya tak pandai.. newbie lagi ni.. Laughing

    casterside

    Re: Aku da jumpe dah! Ini lah budak2 yang rosakkan nama baik kippers!!

    Post by casterside on Tue Sep 18, 2012 10:54 am

    Cer buka harian metro hari ni page 24..salah 1 moto yg ditahan krr model se AHV 9095 gara2 merempit. Macamana nama kips tak busuk. Memalukan!! Mad

    Maverick

    Re: Aku da jumpe dah! Ini lah budak2 yang rosakkan nama baik kippers!!

    Post by Maverick on Tue Sep 18, 2012 11:43 am

    GhostRideR wrote:
    Maverick wrote:
    GhostRideR wrote:
    Matthew wrote:
    billyvvs wrote:kat mana bro beli? rasa ada stock lg?

    Beli dengan kawan dia bawak turun dari indon..kena check ngan dia..boleh tengok thread dia kat mudah..

    matthew.. kasi review pasal KYT nih... comfort... air ventilation system... inner padding/ lining semua boleh tanggal ke.. ..spare parts..visor...???? bounce
    Bukak thread baru la bro..

    Thread Helmet ke..

    bang maverick tolong bukak kan.. saya tak pandai.. newbie lagi ni.. Laughing
    Newbie la sgt..

    Hmm.. mat2 rempit tu mana tau malu ke tak.. kebanyakkan motor yg diaorg guna tu majoriti bkn hasil titik peluh diaorg... kalo motor tu kena sita pun diaorg tak rugi sen pun.. (kalo tak kene cekup sekali la.. haha) Tu sbb diaorg tak kisah mana pun.. dag pecah kepala sagat kat bwh lori baru nak kisah.. tu pun kejap je..

    Sponsored content

    Re: Aku da jumpe dah! Ini lah budak2 yang rosakkan nama baik kippers!!

    Post by Sponsored content Today at 4:20 am

      Similar topics

      -

      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 4:20 am