Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Owner dari Kota bharu?

    Share

    slumbermann

    Owner dari Kota bharu?

    Post by slumbermann on Tue May 08, 2012 8:29 am

    Salam semua,

    dah 2 tahun lebih tak sentuh kips disebabkan kemalangan dan menunggu orang langgar bayar duit repair, tapi sampai ke sudah tak der gak (padan muka sendiri). Dulu memula join forum ni duduk di kuala selangor, sekarang dah pindah ke kota bharu. Motor pun baru jer sampai (pos) daripada kuala selangor selepas tersadai hampir 2tahun setengah sebelum dibaiki.

    So nak kenal-kenallah kalau ada owner kips yang tinggal di kota bharu atau kawasan sekitar, boleh gak lepak2 minum teh bebila kelapangan. Very Happy



    imam123

    Re: Owner dari Kota bharu?

    Post by imam123 on Tue May 08, 2012 10:51 am

    erk..insuran takde ke nak claim repair tu?

    slumbermann

    Re: Owner dari Kota bharu?

    Post by slumbermann on Tue May 08, 2012 10:56 am

    imam123 wrote:erk..insuran takde ke nak claim repair tu?

    waktu tu first time eksiden teruk ngan motor, so percaya bulat2 ngan pelanggar tu kononnya dia nak bayarkan kos baiki... tapi sampai ke sudah takder gak... so bukan sbb takder insurans, tapi kesilapan sendiri yang percaya kat orang tu... Smile

    imam123

    Re: Owner dari Kota bharu?

    Post by imam123 on Tue May 08, 2012 11:08 am

    pengalaman mendewasakan kita. adik aku eksiden bulan lepas. auntie tu punye la baik kat spital. tapi mase report polis, die tikam blakang. kecewa gila.

    babykures

    Re: Owner dari Kota bharu?

    Post by babykures on Tue May 08, 2012 8:58 pm

    imam123 wrote:pengalaman mendewasakan kita. adik aku eksiden bulan lepas. auntie tu punye la baik kat spital. tapi mase report polis, die tikam blakang. kecewa gila.

    sabar je laa . ..em. .em . .

    AsTaLaVisTa

    Re: Owner dari Kota bharu?

    Post by AsTaLaVisTa on Wed May 09, 2012 1:33 pm

    Aku pun kena cam bro jugak...Org langgar...Tulang slangka aku patah...Baik punya kawtime.. Pas tu senyap trussss...OTAI KRZ (Kota Baru kot)...EdyKB 019-3756245...Tra2 la roger deme tu..huhu

    gojoil

    Re: Owner dari Kota bharu?

    Post by gojoil on Wed May 09, 2012 6:17 pm

    kalau nak settle luar pastikan buat dlm 24 dri masa kemalangan.kalau lebih,lupakan perbincangan.police report sahaja jln penyelesaian.

    matwe87

    Re: Owner dari Kota bharu?

    Post by matwe87 on Wed May 16, 2012 7:37 am

    ambe2~~ Very Happy

    Sponsored content

    Re: Owner dari Kota bharu?

    Post by Sponsored content Today at 4:12 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 4:12 pm