Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    KIPS ku ilang...

    Share

    saijo

    KIPS ku ilang...

    Post by saijo on Mon May 14, 2012 11:19 am

    Salam kengkawan kippers...

    Saya nak mintak tolong dari pihak kippers yang lain , kalu ternampak KIPS berwarna hitam nombor plat WRS 2575. Moto hilang di dalam kawasan kondo PV3 Platinum
    Hill Condo, Taman Melati, Setapak malam kelmarin (sabtu malam ahad - malam minggu). Last seen jam 9 malam masih ada lagi kt paking lot. Kalu ternampak leh sms/ call saya 0123023851 (5zal).

    Sedeyyynyerrrr tak leh nk merembat lagik pepagi.... Sad Sad Sad





    MAN TKP

    Re: KIPS ku ilang...

    Post by MAN TKP on Tue May 15, 2012 7:32 pm

    banyak kan bersabar ..

    babykures

    Re: KIPS ku ilang...

    Post by babykures on Tue May 15, 2012 8:02 pm

    istighfar banyak2 . .

    khairul

    Re: KIPS ku ilang...

    Post by khairul on Wed May 16, 2012 12:24 pm

    dah menjadi2 lak...sekarang budak2 ni nak kips lak...buat spare part...berhati2...
    walaupun dah berkunci sampai berantai ikat kat tiang tetap dia usaha untuk curi...
    bersabar ia...

    skopi

    Re: KIPS ku ilang...

    Post by skopi on Wed May 16, 2012 12:39 pm

    aku pun risau gak nak parking kat kl ni.. mcm ada mata duk intai moto aku jer Rolling Eyes

    Matthew

    Re: KIPS ku ilang...

    Post by Matthew on Sat May 19, 2012 3:15 am

    Penningla..macam ni..aduuii...sakit ati tul...

    casterside

    Re: KIPS ku ilang...

    Post by casterside on Sun May 20, 2012 10:55 am

    pencuri nie mmg la... kecik2 tak nk mampus dh besar menyusahkan org..
    bykn bersabar dan berdoa bro..mgkn ada hikmah disebaliknya
    kebimbangan aku smakin meningkat walaupun dah tambat guna 2 rantai + 4 mangga

    alldisc

    Re: KIPS ku ilang...

    Post by alldisc on Wed Jun 06, 2012 12:34 pm

    simpati. tumpang sedih.

    jom kutuk pencuri2 tu ramai2... sbb kata2 tu adalah doa.

    kes kips hilang dalam pagar rumah bukan benda baru, sejak 2010 dah berlaku.

    Matthew

    Re: KIPS ku ilang...

    Post by Matthew on Wed Jun 06, 2012 8:20 pm

    Ade tengok dalam news tak?? mangsa baru ialah abang saya..kes curi motor dalm rumah..hmm

    GhostRideR

    Re: KIPS ku ilang...

    Post by GhostRideR on Sat Jun 09, 2012 12:24 pm

    PV3 Platinum Condo tu tak de cctv ke bro, cuba mintak kebenaran maintainance condo tersebut untuk melihat playback cctv tu..

    Mohasrim

    Re: KIPS ku ilang...

    Post by Mohasrim on Fri Jul 27, 2012 5:56 pm

    Saya sekarang ni kalau ada apa apa urusan yang lama du bandar, saya tidak akan membawa Krr. Bimbang... kalau Yamaha masih keluarkan RXZ rasanya, tak der ler bimbang sangat.

    Sponsored content

    Re: KIPS ku ilang...

    Post by Sponsored content Today at 4:23 am

      Similar topics

      -

      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 4:23 am