Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Rider KRZ Puncak Alam

    Share

    danio623

    Re: Rider KRZ Puncak Alam

    Post by danio623 on Wed Jun 20, 2012 1:20 pm

    Hi Fitri,u dah balik ke sekolah ker? Atau masih cuti lagi? I sentiasa berada kat Maulana Bistro Corner atas bukit tu dekat ngan Jusco tu, u nak jumpa ngan aku ker dan sembang-sembang di lokasi tu?
    Smile

    danio623

    Re: Rider KRZ Puncak Alam

    Post by danio623 on Wed Jun 20, 2012 1:29 pm

    Sori la ,ke belakang ni banyak kerja la, tak dpt. call u utk. minum dan sembang-sembang. Lari sini dan sana ke pejabat customer utk. repair printer modify yg. ada external ink tank kat luar.Nanti lepas mandi aku pun kena gi Kem Tentera Sg. Besi-UPNM (UNIVERSITY PERTAHANAN NASIONAL MALAYSIA)keran aku ada supply barangan hardware IT pada perpustakan mereka masa dulu dan kali ini i hanya hantar gi sana utk. ambil cek aku.Lepas ini sudah tak supply hardware IT kesana lagi.

    Ezak Harmanov

    Re: Rider KRZ Puncak Alam

    Post by Ezak Harmanov on Thu Aug 09, 2012 3:22 pm

    danio623 wrote:Kata sini i dah tolong tiga kawan letak nama kat forunm ni,mereka semua pemilik KKR,KR KRZ U selalu kemana workshop utk. betul kan kawa u tu?Saya dan kawan saya selalu ke kedai KAR HING MOTOR di KG. SG. KAYU ARA,DAMANSARA ,P.J SELANGOR. U tahu tempat tu?

    hello steven, nak tanya.. u tau dkt mana jual coverset kr lame tak?

    alldisc

    Re: Rider KRZ Puncak Alam

    Post by alldisc on Thu Aug 16, 2012 2:48 pm

    wahh owner2 krz berborak ye....

    kalau ada TT, let me know.

    tinggal klang, keja di glenmarie.

    nak cari spare part pun i have, mostly cover set.

    masalah gearbox bunyi pada RR tu normal. many and many owners kena since 2008. problem with low material used. aku guna krz sejak 12 tahun lepas, tak pernah ada problem gearbox berdengung.

    bluekawakips

    Re: Rider KRZ Puncak Alam

    Post by bluekawakips on Fri Aug 17, 2012 6:05 am

    bro all disc otai xpelaa..haha..bro pakai 4t mahal kee?

    bond

    Re: Rider KRZ Puncak Alam

    Post by bond on Wed Jan 15, 2014 4:02 am

    fit,ko kt mana,ak bru pakai superkips nie,kt punck alm jugak, halo2 blh sembang 0173122987

    aminnur

    Re: Rider KRZ Puncak Alam

    Post by aminnur on Sun Feb 02, 2014 2:33 am

    nampaknya pemilik KRZ ni hampir pupus ni.....
    saya pun pakai KRZ juga tapi npknya mcm hidup segan mati x mau lg...

    Sponsored content

    Re: Rider KRZ Puncak Alam

    Post by Sponsored content Today at 6:04 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 6:04 am