Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Mohan abg Matthew ilang moto

    Share

    kipas

    Mohan abg Matthew ilang moto

    Post by kipas on Mon Jun 04, 2012 5:19 pm

    pg td dpt msg dr sorg kippers...

    moto kena curi...
    taman seri buloh...
    no. plat BKW 7628
    kips itam
    no. chassis pnkkr150kkmc75028
    stiker standard
    sportrim de stiker pantul kaler biru
    throttle grip kaler biru
    tayar michelin
    bobin purple

    harap kippers sume tolong jd mata2 memerhati andai ada motor ini dimana2...andai nampak tepon polis dan tepon owner moto Mohan (0126673854)



    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Matthew

    Re: Mohan abg Matthew ilang moto

    Post by Matthew on Tue Jun 05, 2012 10:39 pm

    Cilaka tu berani masuk dalam rumah saya, rosakan pintu gate bagi mangga tegang, dia start moto masuk gear 1,pastu dia langgar gate sampai mangga pecah pastu dia lari..siall betul tak sempat nak keluar dari rumah pasal cilaka tu letak mangga kat gate so saya nak keluar tergesa2 tak jadi..nak kejar lahanat tu pun tak boleh dah, dia cabut plug moto saya... No ..Kalau kawan2 nampak tolong roger saya di 016-2797241 atau abang saya..

    danio623

    Re: Mohan abg Matthew ilang moto

    Post by danio623 on Wed Jun 06, 2012 7:45 am

    Hi, Matthew. Ai yoh, Bro how come kena curi senang -senang bagi him lari?Next time,used a thick rantai ,then keep a Parang near to ur main door of ur house. For sure he will be whacked by Parang.

    alldisc

    Re: Mohan abg Matthew ilang moto

    Post by alldisc on Wed Jun 06, 2012 12:31 pm

    sorry to hear that matthew.

    really really sorry.

    Matthew

    Re: Mohan abg Matthew ilang moto

    Post by Matthew on Wed Jun 06, 2012 8:22 pm

    Sickening bastards...it happend just that split second..just blurred..at 6.30am?? what can you expect from the unexpected... confused

    GhostRideR

    Re: Mohan abg Matthew ilang moto

    Post by GhostRideR on Sat Jun 09, 2012 12:20 pm

    any news matthew?

    Matthew

    Re: Mohan abg Matthew ilang moto

    Post by Matthew on Mon Jun 11, 2012 9:00 pm

    [quote="GhostRideR"]any news matthew?[/quote]

    Still scouting but no news yet so far.. Arrow

    LEVIN.30

    Re: Mohan abg Matthew ilang moto

    Post by LEVIN.30 on Sun Jul 01, 2012 1:00 am

    sorry to hear that bro...
    aku pun risau ni...

    Matthew

    Re: Mohan abg Matthew ilang moto

    Post by Matthew on Wed Jul 04, 2012 3:28 am

    Area rumah kite ni dah PANASSSSSSS

    danio623

    Re: Mohan abg Matthew ilang moto

    Post by danio623 on Sat Jul 28, 2012 11:42 am

    helo mr. matthtew, baru -baru ni i call satu orang sabah yg. tinggal kat tempat saya. i tanya dia nak jual KRZ dia tak? wah banyak action dia,kata berapa aku boleh bagi?saya call dia,on behalf of my fren yg. nak beli motor dia.jadi i bagi tahu kawan saya ,yg. dia cakap macam ni,tak jadi beli la. dua hari kemudian , my way keluar ke kerja,i nampak motor orang sabah tu dah rosak dan di tinggal kan nya di tepi fly over brige kat bandar bukit puchong 2,lepas tu esok i tengok motor dia ,cabureta dah hilang,lagi dua kemudian motor tu tidor atas tanah dan sport rim emas dgn. tayar hilang. kemudian depan punya sport rim ngan tayar punya lesap........lepas two hari lagi motor tu dah hilang! dlm. fikiran saya ada tiga sebab shj. ia itu,orang curi motor tu mungkin dah naik kan motor tu utk. buka spareparts.sebab nombor dua,orang sabah tu dah bawa balik motor nya. sebab terakhir ialah motor
    tu berada di longkang! aku punya, fikiran betul memang motor tu di tolak masuk longkang utk. mereka senang buka parts yg. mereka tanpa di sedari oleh orang yg. lalu kat sana....

    danio623

    Re: Mohan abg Matthew ilang moto

    Post by danio623 on Sat Jul 28, 2012 11:51 am

    sial dan padan muka dia,awal-awal saya dah ajak di jual KRZ tu ,tapi dia nak action dgn. saya kata berapa aku boleh kasi! srkg. kalau dia dah ambil balik motor dia tu dari longkang dan nak jual pada saya,saya pun tak mahu la kerana tinggal bangkai shj. bangkai itu elok jual kat kedai besi buruk kerana sudah tak ada nilai............

    danio623

    Re: Mohan abg Matthew ilang moto

    Post by danio623 on Sat Jul 28, 2012 12:00 pm

    one more thing matthew, my fren wants to sell of his second KR as he have two KR with him.u interested to buy or not?

    Sponsored content

    Re: Mohan abg Matthew ilang moto

    Post by Sponsored content Today at 6:47 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 6:47 pm