Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Takde aktiviti konvoi kemana2 lagi ke?

    Share

    syaq

    Takde aktiviti konvoi kemana2 lagi ke?

    Post by syaq on Sun Jun 10, 2012 7:03 pm

    Salam kips2 owner sekalian...heheh sy bdak baru... motor kuar minggu depan...nak tanya korang xde buat aktivit kemana2 lagi x? kalau boleh ingt nak join...boleh sy belajar dari otai2 kips ni..

    alldisc

    Re: Takde aktiviti konvoi kemana2 lagi ke?

    Post by alldisc on Wed Jun 20, 2012 4:30 pm

    ada. boleh konvoi dgn aku setiap hari pegi keja dan balik keja... he he.. dari klang ke glenmarie.

    billyvvs

    Re: Takde aktiviti konvoi kemana2 lagi ke?

    Post by billyvvs on Wed Jun 20, 2012 4:47 pm

    minggu dpn? aku dah 2 minggu lebih menunggu tak kuar2 lg pon kips aku. penantian satu seksaan!!

    btw salam satu kips!
    aku baru je join forum ni tp motor takde lg..
    boleh kan? haha

    imam123

    Re: Takde aktiviti konvoi kemana2 lagi ke?

    Post by imam123 on Wed Jun 20, 2012 10:53 pm

    billyvvs wrote:minggu dpn? aku dah 2 minggu lebih menunggu tak kuar2 lg pon kips aku. penantian satu seksaan!!

    btw salam satu kips!
    aku baru je join forum ni tp motor takde lg..
    boleh kan? haha

    takde masalah.. sebelum bukak ape2 topik baru, bace2 la topik lame dulu ye.. kalau betul2 takde info yang nak cari tu, baru bukak topik baru.

    bab moto 2minggu tak kuar2 tu, aku mase nak beli pun kene tunggu 2minggu. tapi tak boleh tahan punye pasal, aku usha kedai lain yang ade ready stock banyak. harga up RM 600. 2minggu vs harga +RM600 jumaat bayar d/p isnin angkat moto. hehe

    syaq

    Re: Takde aktiviti konvoi kemana2 lagi ke?

    Post by syaq on Wed Jun 20, 2012 11:11 pm

    all disc : hahaha jauh bebenor tu aku nak join kau balik keje n g keje

    imam123

    Re: Takde aktiviti konvoi kemana2 lagi ke?

    Post by imam123 on Thu Jun 21, 2012 1:47 am


    babykures

    Re: Takde aktiviti konvoi kemana2 lagi ke?

    Post by babykures on Sat Jun 23, 2012 8:58 pm

    haha

    Sponsored content

    Re: Takde aktiviti konvoi kemana2 lagi ke?

    Post by Sponsored content Today at 9:03 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 9:03 am