Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    salute kepada bro yg suggest & create section "alamat kedai motor"

    Share

    tonylevin

    salute kepada bro yg suggest & create section "alamat kedai motor"

    Post by tonylevin on Tue Jun 26, 2012 3:28 pm

    didalam secton ni la saya dapat menghubungi seorg kenalan lama iaitu steven aka ah cheng yg memiliki bengkel d sunway setelah hampir 20 tahun lost contact ngan beliau..
    kebetulan plak saya memiliki sebuah kawa rr150 pd masa ni...
    kira cantik la tuuu...
    "happy riding n ride safely guys"..

    imam123

    Re: salute kepada bro yg suggest & create section "alamat kedai motor"

    Post by imam123 on Wed Jun 27, 2012 1:47 am

    dunia ini kecil saja bos.. saya pun suka ah cheng dengan pomen die itu pakai spek nama Khalid. hantar motor dekat kedai dia, mau pergi makan pun tak susah hati. workmanship bagus. kalau pergi kedai lain, tak boleh pejam mata. mesti mau tengok itu pomen buat kerja.

    tonylevin

    Re: salute kepada bro yg suggest & create section "alamat kedai motor"

    Post by tonylevin on Wed Jun 27, 2012 11:25 am

    imam123 wrote:dunia ini kecil saja bos.. saya pun suka ah cheng dengan pomen die itu pakai spek nama Khalid. hantar motor dekat kedai dia, mau pergi makan pun tak susah hati. workmanship bagus. kalau pergi kedai lain, tak boleh pejam mata. mesti mau tengok itu pomen buat kerja.

    tul cakap bro tu...

    kipas

    Re: salute kepada bro yg suggest & create section "alamat kedai motor"

    Post by kipas on Thu Jun 28, 2012 3:34 pm

    tonylevin wrote:didalam secton ni la saya dapat menghubungi seorg kenalan lama iaitu steven aka ah cheng yg memiliki bengkel d sunway setelah hampir 20 tahun lost contact ngan beliau..
    kebetulan plak saya memiliki sebuah kawa rr150 pd masa ni...
    kira cantik la tuuu...
    "happy riding n ride safely guys"..
    bro yg create tread alamat kedai moto tuh namanya nick nama azroy@atuk kebayan aka mohd aizam dalam fb...acheng jugalah pomen saya sejak dr 2008...sejak tu la saya tak jadi nak jual moto kips burok saya nih...kalo tidak sblm nih rase cam nak jual jer...lepas hantar kat acheng perubahan mmg ketara dr yg asal...mmg terbaik...thumbs up for him...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    tonylevin

    Re: salute kepada bro yg suggest & create section "alamat kedai motor"

    Post by tonylevin on Thu Jun 28, 2012 6:57 pm

    cheers
    kipas wrote:
    tonylevin wrote:didalam secton ni la saya dapat menghubungi seorg kenalan lama iaitu steven aka ah cheng yg memiliki bengkel d sunway setelah hampir 20 tahun lost contact ngan beliau..
    kebetulan plak saya memiliki sebuah kawa rr150 pd masa ni...
    kira cantik la tuuu...
    "happy riding n ride safely guys"..
    bro yg create tread alamat kedai moto tuh namanya nick nama azroy@atuk kebayan aka mohd aizam dalam fb...acheng jugalah pomen saya sejak dr 2008...sejak tu la saya tak jadi nak jual moto kips burok saya nih...kalo tidak sblm nih rase cam nak jual jer...lepas hantar kat acheng perubahan mmg ketara dr yg asal...mmg terbaik...thumbs up for him...
    cheers cheers cheers
    jgn cakap kips buruk...tau tau kat depan je slalu...kikikii
    anyway..:happy riding & ride safely"...

    kipas

    Re: salute kepada bro yg suggest & create section "alamat kedai motor"

    Post by kipas on Thu Jun 28, 2012 7:01 pm

    tonylevin wrote: cheers
    kipas wrote:
    tonylevin wrote:didalam secton ni la saya dapat menghubungi seorg kenalan lama iaitu steven aka ah cheng yg memiliki bengkel d sunway setelah hampir 20 tahun lost contact ngan beliau..
    kebetulan plak saya memiliki sebuah kawa rr150 pd masa ni...
    kira cantik la tuuu...
    "happy riding n ride safely guys"..
    bro yg create tread alamat kedai moto tuh namanya nick nama azroy@atuk kebayan aka mohd aizam dalam fb...acheng jugalah pomen saya sejak dr 2008...sejak tu la saya tak jadi nak jual moto kips burok saya nih...kalo tidak sblm nih rase cam nak jual jer...lepas hantar kat acheng perubahan mmg ketara dr yg asal...mmg terbaik...thumbs up for him...
    cheers cheers cheers
    jgn cakap kips buruk...tau tau kat depan je slalu...kikikii
    anyway..:happy riding & ride safely"...
    mana ada...saya slow jer...hehehe...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    tonylevin

    Re: salute kepada bro yg suggest & create section "alamat kedai motor"

    Post by tonylevin on Fri Jun 29, 2012 3:46 am

    [quote="kipas"]
    tonylevin wrote: cheers
    kipas wrote:
    tonylevin wrote:didalam secton ni la saya dapat menghubungi seorg kenalan lama iaitu steven aka ah cheng yg memiliki bengkel d sunway setelah hampir 20 tahun lost contact ngan beliau..
    kebetulan plak saya memiliki sebuah kawa rr150 pd masa ni...
    kira cantik la tuuu...
    "happy riding n ride safely guys"..
    bro yg create tread alamat kedai moto tuh namanya nick nama azroy@atuk kebayan aka mohd aizam dalam fb...acheng jugalah pomen saya sejak dr 2008...sejak tu la saya tak jadi nak jual moto kips burok saya nih...kalo tidak sblm nih rase cam nak jual jer...lepas hantar kat acheng perubahan mmg ketara dr yg asal...mmg terbaik...thumbs up for him...
    cheers cheers cheers
    jgn cakap kips buruk...tau tau kat depan je slalu...kikikii
    anyway..:happy riding & ride safely"...
    mana ada...saya slow jer...hehehe...[/qu
    slow time nak berhenti la kan???... Laughing Laughing Laughing

    payeh

    Re: salute kepada bro yg suggest & create section "alamat kedai motor"

    Post by payeh on Sat Oct 20, 2012 6:38 pm

    salam otai2 kips...ade contact no acheng x...sy nk p servis kuda lama sy ni...hari ahad die bukak bengkel x?

    Sponsored content

    Re: salute kepada bro yg suggest & create section "alamat kedai motor"

    Post by Sponsored content Today at 6:04 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 6:04 am