Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Tentang cat/paint/re-paint/re-shining

    Share

    Maverick

    Tentang cat/paint/re-paint/re-shining

    Post by Maverick on Fri Sep 14, 2012 8:43 pm

    Salam all frens..

    Ada pertanyaan dan kemusykilan berkenaan cat motor kita ni.. kaler cat kalo dah calar balar, kusam, madar, kelam.. bole di upkan balik ke kaler tu tanpa proses cat semula? Sbbnya syg la cat tu, kaler rare lak tu.. huhu

    Kalo ada, bole share tip2 tu kat sini?
    Sama2 kita bincang..

    TQ guys!

    Matthew

    Re: Tentang cat/paint/re-paint/re-shining

    Post by Matthew on Fri Sep 14, 2012 9:51 pm

    Pakai Mguiairs polish kit (Mahal Sikit)_..boleh selamatkan kaler dan calar balar tu..kalau tak pun brand KIT dan turtle wax pun jadi..

    Maverick

    Re: Tentang cat/paint/re-paint/re-shining

    Post by Maverick on Fri Sep 14, 2012 10:33 pm

    Matthew wrote:Pakai Mguiairs polish kit (Mahal Sikit)_..boleh selamatkan kaler dan calar balar tu..kalau tak pun brand KIT dan turtle wax pun jadi..
    Oo yeke bro?? Mana bole dpt polish tu?? Berapa kos??

    Matthew

    Re: Tentang cat/paint/re-paint/re-shining

    Post by Matthew on Fri Sep 14, 2012 10:52 pm

    [quote="Maverick"][quote="Matthew"]Pakai Mguiairs polish kit (Mahal Sikit)_..boleh selamatkan kaler dan calar balar tu..kalau tak pun brand KIT dan turtle wax pun jadi..[/quote]
    Oo yeke bro?? Mana bole dpt polish tu?? Berapa kos??[/quote]

    Mguiars punya mahal bro tapi saya tak beberapa pasti..kena check kat eneos..

    Sponsored content

    Re: Tentang cat/paint/re-paint/re-shining

    Post by Sponsored content Today at 8:30 pm


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:30 pm