Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Klawang morning exercise (12/7/09)

    Share

    deen325

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by deen325 on Wed Jul 15, 2009 2:04 pm

    wadin wrote:
    deen325 wrote:mari..mari...
    kita semua letak gambar meleper SENDIRI kat avatar.. kita..
    kasi bakar samanggat...
    hehehehe
    cheers cheers cheers

    assalamualaikum tuan haji Deen....
    cheers cheers Laughing
    cantik kona nampak
    walaikumussalam..
    itu.. camera trick tu ajer...
    nak tgk live mai lai joint...
    Laughing Laughing

    deen325

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by deen325 on Wed Jul 15, 2009 2:07 pm

    kipas wrote:
    deen325 wrote:mari..mari...
    kita semua letak gambar meleper SENDIRI kat avatar.. kita..
    kasi bakar samanggat...
    hehehehe
    cheers cheers cheers
    wahhh...abg deen hebat la...bleh cecah lutut...pergh...sayer pon blom cecah2 lg..
    hehehehe..
    tq..tq..
    Laughing Laughing

    Azroy

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by Azroy on Wed Jul 15, 2009 2:35 pm

    evilme wrote:sifu Azroy








    Aku tak layak digelar Sifoo.. Masih dlm proses pembelajaran lagi

    skido

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by skido on Wed Jul 15, 2009 3:25 pm

    wahh..helmet persaraan azzo..
    lawa helmet bang ~~

    Azroy

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by Azroy on Wed Jul 15, 2009 4:49 pm

    Anyway, thanks evelme.. dengan adanya gambar ini, ianya banyak membantu kita untuk menilai dimana kesilapan kita selama ini.. Cradit to evleme..

    mal 5190

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by mal 5190 on Thu Jul 16, 2009 1:27 am



    sikit lg nk cecah lutut tu bro..


    Shocked Shocked Shocked

    rapoo

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by rapoo on Thu Jul 16, 2009 1:44 am

    mal 5190 wrote:

    sikit lg nk cecah lutut tu bro..


    Shocked Shocked Shocked

    sticker zx150rr tu stended ke custom azroy? lawa tu.

    cayalah evilme, gambar cun cun, nanti edit gamba saya lutut kasi cecah sikit(diam diam jer).

    evilme

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by evilme on Thu Jul 16, 2009 2:27 am

    aku dh upload yg lain kat page 2. aku just pilih mana yang lawa pada aku je.. banyak lagi gambar ari tu sebenarnya ada dalam 300 shoot cuma tak larat nak edit.

    Azroy

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by Azroy on Thu Jul 16, 2009 9:23 am

    mal 5190 wrote:

    sikit lg nk cecah lutut tu bro..


    Shocked Shocked Shocked

    Itu pasal la aku cakap, aku tak layak utk digelar Sifoo.. lagipun motor aku standart gaban+suria perkasa hitam.. hehehe..

    cube tgk dada, kepala siku dan hujung jari kaki aku.. ada mistake kan??

    ranjau_berduri

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by ranjau_berduri on Thu Jul 16, 2009 9:30 am

    ui... tahap dewa dah tu...

    faiz_krr

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by faiz_krr on Thu Jul 16, 2009 12:18 pm

    Shocked Shocked Shocked


    _________________
    http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=452796

    skido

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by skido on Thu Jul 16, 2009 1:13 pm

    mal..lawa moto bang...hahahaha
    dah wat lower cowling..undertail..
    hijau...

    azzo

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by azzo on Thu Jul 16, 2009 5:55 pm

    skido wrote:mal..lawa moto bang...hahahaha
    dah wat lower cowling..undertail..
    hijau...

    tapi kalau motor dah lawa nak ajak pi pereng tak mau haha Evil or Very Mad

    mal 5190

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by mal 5190 on Thu Jul 16, 2009 6:39 pm

    skido wrote:mal..lawa moto bang...hahahaha
    dah wat lower cowling..undertail..
    hijau...

    hahahah! Laughing Laughing Laughing
    bro antara org terawal yg da buat survey la ni erk kt endau?
    haha!
    mcm mane bole kantoi lak ni?
    baru nk rahsia dulu..
    Razz Razz Razz

    carlnain

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by carlnain on Thu Jul 16, 2009 6:42 pm

    mal 5190 wrote:
    skido wrote:mal..lawa moto bang...hahahaha
    dah wat lower cowling..undertail..
    hijau...

    hahahah! Laughing Laughing Laughing
    bro antara org terawal yg da buat survey la ni erk kt endau?
    haha!
    mcm mane bole kantoi lak ni?
    baru nk rahsia dulu..
    Razz Razz Razz

    wooo....kat c2 upanya .... Laughing Laughing Laughing
    patutla x dpt join lepak2 heheehhe Laughing Laughing Laughing


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    mal 5190

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by mal 5190 on Thu Jul 16, 2009 6:44 pm

    carlnain wrote:
    mal 5190 wrote:
    skido wrote:mal..lawa moto bang...hahahaha
    dah wat lower cowling..undertail..
    hijau...

    hahahah! Laughing Laughing Laughing
    bro antara org terawal yg da buat survey la ni erk kt endau?
    haha!
    mcm mane bole kantoi lak ni?
    baru nk rahsia dulu..
    Razz Razz Razz

    wooo....kat c2 upanya .... Laughing Laughing Laughing
    patutla x dpt join lepak2 heheehhe Laughing Laughing Laughing

    uishhh!!!
    rmai da tahu..
    hahahhaha!
    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    mal 5190

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by mal 5190 on Thu Jul 16, 2009 6:45 pm

    azzo wrote:
    skido wrote:mal..lawa moto bang...hahahaha
    dah wat lower cowling..undertail..
    hijau...

    tapi kalau motor dah lawa nak ajak pi pereng tak mau haha Evil or Very Mad

    hahah!
    pereng tetap perang!
    Laughing Laughing Laughing

    kipas

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by kipas on Thu Jul 16, 2009 6:49 pm

    mal 5190 wrote:
    skido wrote:mal..lawa moto bang...hahahaha
    dah wat lower cowling..undertail..
    hijau...

    hahahah! Laughing Laughing Laughing
    bro antara org terawal yg da buat survey la ni erk kt endau?
    haha!
    mcm mane bole kantoi lak ni?
    baru nk rahsia dulu..
    Razz Razz Razz
    tempat tu dlm poket dier...hari2 dier usha motor yg buat kat situ...harap maklom la...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    doctor kura-kura

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by doctor kura-kura on Thu Jul 16, 2009 9:33 pm

    Jealous aku tengok korang... rabbit

    arninja5984

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by arninja5984 on Thu Jul 16, 2009 10:43 pm

    doctor kura-kura wrote:Jealous aku tengok korang... rabbit

    eleh,, tak yah jelous doktor..
    bulan depan azzo kata nak turun kat penang kan..
    kita ajak dia pereng cukup2 kat balik pulau...
    setuju!! angkat tongkat..


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    azzo

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by azzo on Thu Jul 16, 2009 10:44 pm

    doctor kura-kura wrote:Jealous aku tengok korang... rabbit


    InsyaAllah 8hb aku turun sana,siapkan motor geng utara,aku nak tunjuk cara pereng.hahaha

    awin

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by awin on Thu Jul 16, 2009 10:55 pm

    xkan nak tunggu sifu dtg bru nak pereng kot.. hahahahaaa...
    Very Happy Very Happy

    arninja5984

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by arninja5984 on Thu Jul 16, 2009 10:55 pm

    azzo wrote:
    doctor kura-kura wrote:Jealous aku tengok korang... rabbit


    InsyaAllah 8hb aku turun sana,siapkan motor geng utara,aku nak tunjuk cara pereng.hahaha

    yea..yea..
    azzo turun..
    orait...
    aku tak sabar nak berguru nih..
    kna cepat2 siapkan moto nih...
    pereng jgn tak pereng..
    jagn hilang pedoman dah la...


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    darksol

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by darksol on Thu Jul 16, 2009 10:59 pm

    hebat2 belaka bro2 sini. meleleh air liur saya tgk pics... cheers

    awin

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by awin on Thu Jul 16, 2009 11:03 pm

    darksol wrote:hebat2 belaka bro2 sini. meleleh air liur saya tgk pics... cheers

    PRACTICE MAKES PERFECT

    Sponsored content

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by Sponsored content Today at 6:01 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 6:01 am