Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Klawang morning exercise (12/7/09)

    Share

    azzo

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by azzo on Thu Jul 16, 2009 11:18 pm

    lai lai lai,

    Cepat belajar sebelum aku bersara,dah bosan main motor,nak main power jet ski pulak

    evilme

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by evilme on Thu Jul 16, 2009 11:28 pm

    minggu ni ada xcsise lg ke

    azzo

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by azzo on Thu Jul 16, 2009 11:36 pm

    aku cuti rehat,siapa yg dah gigil lutut boleh ler pi ride,hehehe

    dakad27

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by dakad27 on Fri Jul 17, 2009 12:47 am

    tq bro evilme..slah taip nama aku la..hehe..dakad..tapi tq so much upload pic..banyak 2...
    hehe

    aJa

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by aJa on Fri Jul 17, 2009 12:27 pm

    azzo wrote:aku cuti rehat,siapa yg dah gigil lutut boleh ler pi ride,hehehe

    huhuu..
    kalu ada igt nak pg..
    tp xpe la..
    anta moto g hospital n bomoh lu..
    kasi sihat btol2 bru leh g pereng lg..
    ntah brapa lme la nak tggu nieh??
    gian2..
    gigil lutut nieh..
    hahahaaa..

    deen325

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by deen325 on Fri Jul 17, 2009 1:52 pm

    awin wrote:
    darksol wrote:hebat2 belaka bro2 sini. meleleh air liur saya tgk pics... cheers

    PRACTICE MAKES PERFECT

    hehehe...
    jgn terkejut...
    nantikan... hehehehe

    skido

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by skido on Fri Jul 17, 2009 3:17 pm

    kipas wrote:
    mal 5190 wrote:
    skido wrote:mal..lawa moto bang...hahahaha
    dah wat lower cowling..undertail..
    hijau...

    hahahah! Laughing Laughing Laughing
    bro antara org terawal yg da buat survey la ni erk kt endau?
    haha!
    mcm mane bole kantoi lak ni?
    baru nk rahsia dulu..
    Razz Razz Razz
    tempat tu dlm poket dier...hari2 dier usha motor yg buat kat situ...harap maklom la...

    hahaa..aku gi singgah lepak kat situ jap hari tuh..
    dekat jek pun dengan rumah aku..

    where

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by where on Sun Jul 19, 2009 12:41 am

    spesel request.

    boh la lagi gmba SIFU AWIN meleper lempeng.. satu ni je tk cukup. Mad plisss...ramai anak2 burid murid baru blaja nk tuntut ilmu ngn sifu awin., rider MSS kawasakikips.com 2009.





    kalau buley,gmba sifu awin leper ngn motot pawer nye skali. skill sifu awin sure terbantut punya,motot biru ni tak pawer..

    practise makes perfect. What a Face



    nama brader ni, boy pakau. gaya pakau habih.. laju nak mampos. tp diam2 ubi berisi. Twisted Evil

    evilme

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by evilme on Sun Jul 19, 2009 3:22 am

    gambar sifu awin tak banyak.. bab dia buat 3 round je.. nak tunjuk mcm mana nak wat je.. moto tu tukar kulit je.. isi tetap sama

    azzo

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by azzo on Tue Jul 21, 2009 11:59 pm

    Ahad ni aku nak panjat bukit tinggi,siapa nak follow???

    Azroy

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by Azroy on Wed Jul 22, 2009 11:48 am

    nak ikot!!! Very Happy Very Happy Very Happy tapi tayar aku botak la.. cammane ek?? Sad Sad

    arninja5984

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by arninja5984 on Wed Jul 22, 2009 11:53 am

    Azroy wrote:nak ikot!!! Very Happy Very Happy Very Happy tapi tayar aku botak la.. cammane ek?? Sad Sad

    emm saya leh tolong bro...
    apa kata bro bawak tayar bro pi
    kat Yun Nam Hair care Centre...
    aku tengok kepala botak pun dia boleh bagi tumbuh rambut..inikan tayar..lagi senang kan..
    sapu..sapu urut2..tumbuh bunga tayar balik kot..
    hik..hik..jgn marah lawak 11 pagi..

    SPAM>>SPAM>>>


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    carlnain

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by carlnain on Wed Jul 22, 2009 12:29 pm

    Azroy wrote:nak ikot!!! Very Happy Very Happy Very Happy tapi tayar aku botak la.. cammane ek?? Sad Sad

    dah dekat sangat dah tu karak dgn bukit tinggi Very Happy Very Happy


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    deen325

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by deen325 on Wed Jul 22, 2009 1:06 pm

    azzo wrote:Ahad ni aku nak panjat bukit tinggi,siapa nak follow???
    tak dapat lah.. mak mertua dtg umah mlm ni...
    biasanya ahad baru mertua balik kg..
    tapi klu mak mertua balik awal...
    bole kot joint...
    klu line clear.. sebelum ahad saya confirm.. kat sifu.. yer..
    hehehe..

    where

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by where on Wed Jul 22, 2009 1:15 pm

    evilme wrote:gambar sifu awin tak banyak.. bab dia buat 3 round je.. nak tunjuk mcm mana nak wat je.. moto tu tukar kulit je.. isi tetap sama

    ooo..biase la tuu..sifu,tkley tnjuk skill lebih2 sgt,nnti org tiru. hehe
    berhati2 di klawang. Twisted Evil

    kipas

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by kipas on Wed Jul 22, 2009 1:41 pm

    where wrote:
    evilme wrote:gambar sifu awin tak banyak.. bab dia buat 3 round je.. nak tunjuk mcm mana nak wat je.. moto tu tukar kulit je.. isi tetap sama

    ooo..biase la tuu..sifu,tkley tnjuk skill lebih2 sgt,nnti org tiru. hehe
    berhati2 di klawang. Twisted Evil
    wa..sifu...sulah lama talak nampak...apa celita...wa lindu la sama lu...lindu sama2 lu layan kona klawang dulu...bila sifu mau sama2 layan kona sama sifu azzo...saya pon sulah lama talak tulun klawang...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    kipas

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by kipas on Wed Jul 22, 2009 1:42 pm

    azzo wrote:Ahad ni aku nak panjat bukit tinggi,siapa nak follow???
    bukit tinggi...muahahaha... Twisted Evil


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    deen325

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by deen325 on Wed Jul 22, 2009 2:00 pm

    kipas wrote:
    azzo wrote:Ahad ni aku nak panjat bukit tinggi,siapa nak follow???
    bukit tinggi...muahahaha... Twisted Evil
    layan2... jangan tak layan...
    Laughing Laughing Laughing

    rapoo

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by rapoo on Wed Jul 22, 2009 6:37 pm

    mau jugak saya ikut kalau saya x outstation kenduri kawin..

    darksol

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by darksol on Wed Jul 22, 2009 7:47 pm

    saya pon teringin nak ikut kalo timing mengizinkan. Tapi saya kayuh perlahan2 aje.....bole ke?

    deen325

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by deen325 on Wed Jul 22, 2009 7:58 pm

    rapoo wrote:mau jugak saya ikut kalau saya x outstation kenduri kawin..
    ikut...ikut...
    jangan tak ikut... timba lah ilmu sementara sifu kita tu lum bersara...
    heheeheh

    azzo

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by azzo on Wed Jul 22, 2009 10:22 pm

    bersenam je,kalau laju pun bukanya menang dapat pingat

    Kuarkan peluh je,aku ni kaki bangku
    Ni jelah cara nak bersenam pun,hehehe

    rapoo

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by rapoo on Wed Jul 22, 2009 11:54 pm

    mari darksol... makan angin je.
    azzo..... bikers pon boleh bersara ya?
    saya ke ipoh sabtu.. kalau lepak sana x dpt la nak join korang.

    wadin

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by wadin on Fri Jul 24, 2009 6:17 pm

    kipas wrote:
    azzo wrote:Ahad ni aku nak panjat bukit tinggi,siapa nak follow???
    bukit tinggi...muahahaha... Twisted Evil

    Bro... saja tanya, kau gerak dari tol gombak pukul berapa ni?
    Laughing

    rapoo

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by rapoo on Fri Jul 24, 2009 6:37 pm

    esok aku pi ipoh... ahad pagi kalo aku ade kat sini aku nak folo gak, melancong dalam negeri tu.

    Sponsored content

    Re: Klawang morning exercise (12/7/09)

    Post by Sponsored content Today at 11:57 am


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 11:57 am