Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    1Malaysia Bike Week 11 Nov 2012 at Putrajaya

    Share
    avatar
    GhostRideR

    1Malaysia Bike Week 11 Nov 2012 at Putrajaya

    Post by GhostRideR on Thu Nov 01, 2012 6:33 pm

    What a Face ada sape sape tahu menahu pasal event ni?
    avatar
    pidd

    Re: 1Malaysia Bike Week 11 Nov 2012 at Putrajaya

    Post by pidd on Thu Nov 01, 2012 7:09 pm

    yang (Persatuan Superbike Malaysia) SAM tuh keh ?
    avatar
    casterside

    Re: 1Malaysia Bike Week 11 Nov 2012 at Putrajaya

    Post by casterside on Fri Nov 02, 2012 1:59 am

    Betul latu..superbikers association of malaysia (SAM)
    Superbikers tu tukar ke superkipers sedap jgk bunyinyer.. Laughing
    avatar
    pidd

    Re: 1Malaysia Bike Week 11 Nov 2012 at Putrajaya

    Post by pidd on Fri Nov 02, 2012 11:41 am

    hahaha, kalau ye pun geng kips ni datang parking jela kat event tuhh bolehlahh gathering ye dak ?,, ingat boleh join konvoi dengan groun SAM tuh .. diaorang dah tetap kan motor atas 400bhp kodd .. Siap hantar inspection lagi motor yang nak join konvoi tuhh .. Tapi aku tak suke sangat pergi kat tempat yang sesak kalau ramai okay agy .. dah sesak dok rumah tido agy best kodd ..
    avatar
    mab4n

    Re: 1Malaysia Bike Week 11 Nov 2012 at Putrajaya

    Post by mab4n on Fri Nov 02, 2012 1:26 pm

    11 Nov ada Gymkana Kat Shah Alam
    avatar
    GhostRideR

    Re: 1Malaysia Bike Week 11 Nov 2012 at Putrajaya

    Post by GhostRideR on Sun Nov 04, 2012 4:24 pm

    pidd wrote:hahaha, kalau ye pun geng kips ni datang parking jela kat event tuhh bolehlahh gathering ye dak ?,, ingat boleh join konvoi dengan groun SAM tuh .. diaorang dah tetap kan motor atas 400bhp kodd .. Siap hantar inspection lagi motor yang nak join konvoi tuhh .. Tapi aku tak suke sangat pergi kat tempat yang sesak kalau ramai okay agy .. dah sesak dok rumah tido agy best kodd ..

    tidak di had kan cc motor bro.. join jer.. yg penting register.. dapat goodies... acara tu pun ride pusing satu putrajaya ngan PM... bounce
    avatar
    mab4n

    Re: 1Malaysia Bike Week 11 Nov 2012 at Putrajaya

    Post by mab4n on Sun Nov 04, 2012 9:22 pm

    Hari united rempit dah dgn Pm & dgn Pm, ni pun dgn Pm lagi.

    PM nak bantu bikers ke?

    Kerajaan nak turunkan harga moto ke, turun kan tax moto atas 200cc ??

    Atau nak turun kan tax tayar moto?


    deto96

    Re: 1Malaysia Bike Week 11 Nov 2012 at Putrajaya

    Post by deto96 on Mon Nov 05, 2012 7:57 pm

    [quote="mab4n"]Hari united rempit dah dgn Pm & dgn Pm, ni pun dgn Pm lagi.

    PM nak bantu bikers ke?

    Kerajaan nak turunkan harga moto ke, turun kan tax moto atas 200cc ??

    Atau nak turun kan tax tayar moto?

    [/quote
    Relax la Bro Mab4n....! Tentu tau punya, kalau bab turun kat sini tak mungkin hehehehehe bab tax macam2 dan naik lagi ada lah. Twisted Evil Twisted Evil Shocked
    avatar
    mab4n

    Re: 1Malaysia Bike Week 11 Nov 2012 at Putrajaya

    Post by mab4n on Mon Nov 05, 2012 10:37 pm

    Kalau kumpul2 pastu pusing puterajaya dgn PM, macam meramaikan penyokong patti politik je.?
    avatar
    faiz_krr

    Re: 1Malaysia Bike Week 11 Nov 2012 at Putrajaya

    Post by faiz_krr on Tue Nov 06, 2012 8:07 am

    ni ade agenda tersembunyi ni..kalau betul nk trun kan cukai..lama dah..ni yg mmg turun dari dulu..air hujan ja..len2 naik..naik


    _________________
    http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=452796
    avatar
    pidd

    Re: 1Malaysia Bike Week 11 Nov 2012 at Putrajaya

    Post by pidd on Tue Nov 06, 2012 10:47 am

    Pm nak tengok putrajaya buat kali terakhir kott lol!
    avatar
    GhostRideR

    Re: 1Malaysia Bike Week 11 Nov 2012 at Putrajaya

    Post by GhostRideR on Sat Nov 10, 2012 1:35 pm

    nanti sok aku pegi sana nengok apa agenda PM ni.. tapi dgr khabar dari SAM.. diorang nak mintak PM turun kan harga cukai import, duti import dan segala macam import motor. cheers
    Yg aku moskel ni PM ni nanti bawak skuter kot ride pusing putrajaya.. lol!
    avatar
    pidd

    Re: 1Malaysia Bike Week 11 Nov 2012 at Putrajaya

    Post by pidd on Sat Nov 10, 2012 3:12 pm

    GhostRideR wrote:nanti sok aku pegi sana nengok apa agenda PM ni.. tapi dgr khabar dari SAM.. diorang nak mintak PM turun kan harga cukai import, duti import dan segala macam import motor. cheers
    Yg aku moskel ni PM ni nanti bawak skuter kot ride pusing putrajaya.. lol!

    Setakat pusing putrajaya tuh naik skuter okay dahh .. Skuter modenas keh ? Laughing
    avatar
    WXH7570

    Re: 1Malaysia Bike Week 11 Nov 2012 at Putrajaya

    Post by WXH7570 on Sat Nov 10, 2012 3:46 pm

    GhostRideR wrote:nanti sok aku pegi sana nengok apa agenda PM ni.. tapi dgr khabar dari SAM.. diorang nak mintak PM turun kan harga cukai import, duti import dan segala macam import motor. cheers
    Yg aku moskel ni PM ni nanti bawak skuter kot ride pusing putrajaya.. lol!

    nnt bleh la ambik gambr PM n "isteri kesayangan" atas skuter tu.. pastu tempek kat forum mesti rmai komen.. king queen pig
    avatar
    GhostRideR

    Re: 1Malaysia Bike Week 11 Nov 2012 at Putrajaya

    Post by GhostRideR on Mon Nov 12, 2012 10:55 am

    semalam pegi sana.. ramai gak la bikers.. dari singapore baru ada mai... dgr nya 6000 bikers dtg.. but ada a few yg balik setelah dapat goodies..keh keh keh.. PM naik ngan Datin Rosmah mai bawak Can Am Spider motor 3 roda.. yg sebelum tu ditraining ber berapa hari dgr nya ada slight accident.. What a Face aweks aweks bikers pun ramai.. Linda Onn, Fauziah Latiff, Maznah Zolkifli (Duta BMW).. dan ada la lagi.. What a Face
    avatar
    WXH7570

    Re: 1Malaysia Bike Week 11 Nov 2012 at Putrajaya

    Post by WXH7570 on Mon Nov 12, 2012 9:39 pm

    GhostRideR wrote:semalam pegi sana.. ramai gak la bikers.. dari singapore baru ada mai... dgr nya 6000 bikers dtg.. but ada a few yg balik setelah dapat goodies..keh keh keh.. PM naik ngan Datin Rosmah mai bawak Can Am Spider motor 3 roda.. yg sebelum tu ditraining ber berapa hari dgr nya ada slight accident.. What a Face aweks aweks bikers pun ramai.. Linda Onn, Fauziah Latiff, Maznah Zolkifli (Duta BMW).. dan ada la lagi.. What a Face

    patut la sye ats highway dr johor-kl byk kne potong ngn SBK plat singapore.. ble berhenti RnR tgk rider2 nye ade jugak yg pompuan.. dahsyat.. lajuuuuuuuu

    Sponsored content

    Re: 1Malaysia Bike Week 11 Nov 2012 at Putrajaya

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Sun Apr 30, 2017 3:11 pm