Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    kips sampai!

    Share

    kezman13

    kips sampai!

    Post by kezman13 on Fri Nov 09, 2012 1:33 am

    salam kipers semua..alhamdulillah akhirnya sy slmt dpt moto kips sendiri arini..ape2 pon nk ckp time kasih kat bro udaswoop sbb dah kasi tgjwb jaga kuda power dia kat saye hehe..hrp leh join family kips ni utk tambah knowledge pasal moto..insyaAllah..Smile Very Happy

    casterside

    Re: kips sampai!

    Post by casterside on Sat Nov 10, 2012 12:04 am

    amboiihh bkn main excited lagi..anyway selamat menunggang dgn penuh hemah

    kezman13

    Re: kips sampai!

    Post by kezman13 on Sat Nov 10, 2012 12:53 am

    tq casterside hehe..

    GhostRideR

    Re: kips sampai!

    Post by GhostRideR on Sat Nov 10, 2012 12:54 pm

    bro tu jual kips dia kat ko ke kezman? apa - apa pun kenali perangai baik buruk motor tu dulu..jgn ikut darah muda ..main rembat tak tentu hala.. tunggang ikut limit skill sendiri jgn ikut skill orang... Suspect

    kezman13

    Re: kips sampai!

    Post by kezman13 on Sun Nov 11, 2012 4:38 am

    yup ghostrider..tula still contact dgn dia..so far ok cume ada satu je..klu time rpm da smp 7++ ada sengguk2 skit..ada kaitan ngn pv ke?

    GhostRideR

    Re: kips sampai!

    Post by GhostRideR on Mon Nov 12, 2012 10:42 am

    kezman13 wrote:yup ghostrider..tula still contact dgn dia..so far ok cume ada satu je..klu time rpm da smp 7++ ada sengguk2 skit..ada kaitan ngn pv ke?

    kalo pulas lebih dari 7k rpm.. ? sengguk ke atau smooth? kena check/ sarbis PV tu.. Suspect

    pidd

    Re: kips sampai!

    Post by pidd on Mon Nov 12, 2012 11:14 am

    kezman13 wrote:yup ghostrider..tula still contact dgn dia..so far ok cume ada satu je..klu time rpm da smp 7++ ada sengguk2 skit..ada kaitan ngn pv ke?

    Bro parking solex bebanyak sikit. Itu coverset mat rempit terlior oo ! Ijau tuh agak RARE dan susah nak dapat..

    kezman13

    Re: kips sampai!

    Post by kezman13 on Mon Nov 12, 2012 9:48 pm

    insyaAllah,knal bro uda ke pidd?

    pidd

    Re: kips sampai!

    Post by pidd on Wed Nov 14, 2012 12:16 pm

    Tak kenal .. Tapi tengok dekat board classified dah tengok dah dia punyer iklan ..

    Sponsored content

    Re: kips sampai!

    Post by Sponsored content Today at 2:02 pm

      Similar topics

      -

      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 2:02 pm