Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    mcm mne nk cancel account

    Share

    Guest
    Guest

    mcm mne nk cancel account

    Post by Guest on Sun Nov 18, 2012 9:49 pm

    salam admin mcm mne sy nk cancel account ye sbb sy dah terbuat dua account la... minx tolong ajar kan sbb dh puas cari x jumpe la kat profile mcm mne nk cancel account...

    GhostRideR

    Re: mcm mne nk cancel account

    Post by GhostRideR on Mon Nov 19, 2012 6:28 pm

    Guest wrote:salam admin mcm mne sy nk cancel account ye sbb sy dah terbuat dua account la... minx tolong ajar kan sbb dh puas cari x jumpe la kat profile mcm mne nk cancel account...

    ini tuan tanah (Admin) punye keje ni... acc mana satu nak delete? nanti ada la admin-admin nampak thread ko ni nanti.. dia akan buat kan la.. clown

      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 6:44 pm