Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    spanar case

    Share

    ashraf30691

    spanar case

    Post by ashraf30691 on Mon Jan 28, 2013 7:48 pm

    salam smua..sori nk tanye sikit la,, RR150 SE yg hijau itam tu memang takde ke case untuk spanar yg dduk bawah seat belakang tu? maklumlah saya beli moto 2nd so xtau la..

    GhostRideR

    Re: spanar case

    Post by GhostRideR on Fri Feb 01, 2013 6:40 pm

    ashraf30691 wrote:salam smua..sori nk tanye sikit la,, RR150 SE yg hijau itam tu memang takde ke case untuk spanar yg dduk bawah seat belakang tu? maklumlah saya beli moto 2nd so xtau la..

    ikut keluaran kilang mmg ada bang.. kalo beli motor 2nd tu.. samada owner lupa nak bagi sekali atau dia ambik buat tools.. Suspect

    Matthew

    Re: spanar case

    Post by Matthew on Wed Feb 06, 2013 1:12 pm

    Owner buat harta la ni...tapi 2nd hand kedai ade bagi ape??..

    GhostRideR

    Re: spanar case

    Post by GhostRideR on Thu Feb 07, 2013 9:49 pm

    cuba mintak kat tauke tu tools utk RR... kalo tak de... kena tanya dealer Kawa atau Kawa Glenmarie sana..

    Sponsored content

    Re: spanar case

    Post by Sponsored content Today at 4:22 am


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 4:22 am