Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Kips Owners Activity

    Share

    Admin
    Admin

    Kips Owners Activity

    Post by Admin on Mon Mar 09, 2009 12:05 pm



    Kawasaki Kips Owners Forum dengan penuh hormat ingin menjemput semua users/forumers forum ini ke:

    Aktiviti: Kawasaki Kips Owners Forum 1st Meet
    Codename: C***a Pandangan Pertama Laughing
    Lokasi: Dataran Putra (berhampiran masjid putrajaya)
    Masa: Ahad, 22 MAC 2009 @ 9.15 AM
    Agenda2:
    - Minum pagi (baya sendiri) Razz
    - Sessi berkenalan sesama forumers dan beramas mesra What a Face
    - Pemilihan/Pengundian/Perlantikan moderators forum
    - Membincangkan visi dan misi forum
    - Aktiviti Bebas (sila bawa towel sebagai persediaan awal)hahaha


    Laughing study scratch lol!

    Untuk keterangan lanjut, sila hubungi:
    - Azzo - 0192771330
    - Awin - 017-2582082

    MAP ke Dataran Putrajaya boleh cekidaut disini:

    http://maps.google.com/maps?

    Semua dijemput hadir jikalau ada kelapangan.
    Boleh bubuh nama disini sesiapa yag KOMPEM join.
    terima kasih..


    Last edited by Admin on Sun Mar 15, 2009 11:11 pm; edited 6 times in total

    Admin
    Admin

    Re: Kips Owners Activity

    Post by Admin on Mon Mar 09, 2009 12:18 pm

    Name list..
    1.dol
    2.kippers - 014-325-0513
    3.Azroy 017-3370051
    4.azzo
    5.Koboygurun
    6. Amir 012-7484234
    7.awin 0172582082
    8.Lumin - 0125589934
    9.chokey84 0172043376
    10..kipas-012-9796716
    11. skido-0123445996
    12. mrfooart 012-6227464
    13. evilme
    14. krijauan
    15. aja - 016-8515114
    16. gammafiber
    17.
    18.
    19.


    Last edited by Admin on Mon Mar 16, 2009 10:58 am; edited 6 times in total

    dol

    Re: Kips Owners Activity

    Post by dol on Mon Mar 09, 2009 2:03 pm

    Name list..
    1.dol
    2.
    3.
    4...

    kippers

    Re: Kips Owners Activity

    Post by kippers on Mon Mar 09, 2009 2:29 pm

    2. kippers - 014-325-0513

    Azroy

    Re: Kips Owners Activity

    Post by Azroy on Mon Mar 09, 2009 7:37 pm

    Aku da Azroy..

    017-3370051

    azzo

    Re: Kips Owners Activity

    Post by azzo on Mon Mar 09, 2009 7:49 pm

    Smile Smile

    3.azzo

    koboygurun

    Re: Kips Owners Activity

    Post by koboygurun on Mon Mar 09, 2009 8:17 pm

    4. Koboygurun bounce

    Amir

    Re: Kips Owners Activity

    Post by Amir on Mon Mar 09, 2009 9:50 pm

    Amir (kalo xder aral melintang) Cool 012-7484234

    awin

    Re: Kips Owners Activity

    Post by awin on Mon Mar 09, 2009 11:23 pm

    awin 0172582082

    lumin

    Re: Kips Owners Activity

    Post by lumin on Tue Mar 10, 2009 4:37 am

    Lumin - 0125589934

    ranjau_berduri

    Re: Kips Owners Activity

    Post by ranjau_berduri on Tue Mar 10, 2009 8:11 am

    ui... kerek2... wat kat area korang... cube wat lambat cket... sempoi ler... baru gaji massuuukkk affraid
    mentang2 korang dok central, wat pon kat central... Sad

    wadin

    Re: Kips Owners Activity

    Post by wadin on Tue Mar 10, 2009 9:19 am

    Laughing insyaallah aku turun..nama: wadin
    Dresscode: pakai cantik cantik sebab nak masuk Majalah ini... kapcai/rodaroda:)

    jumpa disana


    Last edited by wadin on Thu Mar 12, 2009 11:50 am; edited 2 times in total

    chokey84

    Re: Kips Owners Activity

    Post by chokey84 on Tue Mar 10, 2009 10:01 am

    name aku skali.. chokey84.. 0172043376

    Azroy

    Re: Kips Owners Activity

    Post by Azroy on Tue Mar 10, 2009 10:21 am

    wadin wrote:Laughing insyaallah aku turun..
    Dresscode: pakai cantik cantik sebab nak masuk Majalah ini... kapcai/rodaroda:)

    jumpa disana

    Biar betul beb.. masuk Roda-Roda?? jangan buat statement palsu.. huhuhu.. KOSMO taknak masuk sekali ke?? huhuhu..

    ranjau_berduri

    Re: Kips Owners Activity

    Post by ranjau_berduri on Tue Mar 10, 2009 11:10 am

    xleh tukar tarikh lain ker bro???

    kipas

    Re: Kips Owners Activity

    Post by kipas on Tue Mar 10, 2009 11:20 am

    sbb siang ujan tak turun aku dtg...kipas-012-9796716

    skido

    Re: Kips Owners Activity

    Post by skido on Tue Mar 10, 2009 12:50 pm

    rod a.k.a skido-0123445996

    serangga jalanan

    Re: Kips Owners Activity

    Post by serangga jalanan on Tue Mar 10, 2009 1:04 pm

    insyaallah kalu xde ape2 hal....mrfooart 012-6227464

    ranjau_berduri

    Re: Kips Owners Activity

    Post by ranjau_berduri on Tue Mar 10, 2009 4:58 pm

    mane2 yg duk johor, kalo ade yg nak gi PM aku... nak kim barang cket...

    evilme

    Re: Kips Owners Activity

    Post by evilme on Tue Mar 10, 2009 5:03 pm

    pasal korg buat pagi so insyaallah aku turun..

    Admin
    Admin

    Re: Kips Owners Activity

    Post by Admin on Tue Mar 10, 2009 7:31 pm

    tarikh,tempat & waktu dibincang pada TTS jumaat lepas.
    memang dirancang buat pagi dengan harapan ramai dapat join.
    yang kenal kasik rapat,yang tak kenal kasik kenal,jangan malu jangan segan.

    yang dok jauh pun boleh konboi gak per turun putrajaya. Laughing

    @berT

    Re: Kips Owners Activity

    Post by @berT on Tue Mar 10, 2009 9:37 pm

    Admin wrote:tarikh,tempat & waktu dibincang pada TTS jumaat lepas.
    memang dirancang buat pagi dengan harapan ramai dapat join.
    yang kenal kasik rapat,yang tak kenal kasik kenal,jangan malu jangan segan.

    yang dok jauh pun boleh konboi gak per turun putrajaya. Laughing

    kalau tak ada halangan, memang aku nak join. Very Happy

    p/s: pakai victor boleh join ke?

    azzo

    Re: Kips Owners Activity

    Post by azzo on Tue Mar 10, 2009 10:39 pm

    @berT wrote:
    Admin wrote:tarikh,tempat & waktu dibincang pada TTS jumaat lepas.
    memang dirancang buat pagi dengan harapan ramai dapat join.
    yang kenal kasik rapat,yang tak kenal kasik kenal,jangan malu jangan segan.

    yang dok jauh pun boleh konboi gak per turun putrajaya. Laughing

    kalau tak ada halangan, memang aku nak join. Very Happy

    p/s: pakai victor boleh join ke?

    apa ke hal,aku pakai fx je nanti,hehehe

    ranjau_berduri

    Re: Kips Owners Activity

    Post by ranjau_berduri on Wed Mar 11, 2009 7:59 am

    Admin wrote:tarikh,tempat & waktu dibincang pada TTS jumaat lepas.
    memang dirancang buat pagi dengan harapan ramai dapat join.
    yang kenal kasik rapat,yang tak kenal kasik kenal,jangan malu jangan segan.

    yang dok jauh pun boleh konboi gak per turun putrajaya. Laughing
    huhuhu.... mmg kejam... Jauh woo...
    mane bley rapat2 karang eksiden plak....sape geng2 johor yg nak gi ni???

    dol

    Re: Kips Owners Activity

    Post by dol on Wed Mar 11, 2009 8:59 am

    azzo wrote:
    @berT wrote:
    Admin wrote:tarikh,tempat & waktu dibincang pada TTS jumaat lepas.
    memang dirancang buat pagi dengan harapan ramai dapat join.
    yang kenal kasik rapat,yang tak kenal kasik kenal,jangan malu jangan segan.

    yang dok jauh pun boleh konboi gak per turun putrajaya. Laughing

    kalau tak ada halangan, memang aku nak join. Very Happy

    p/s: pakai victor boleh join ke?

    apa ke hal,aku pakai fx je nanti,hehehe

    ala...bukan nak tgk moto..yg penting,nak tgk muka ko yg ensem tu... affraid

    Sponsored content

    Re: Kips Owners Activity

    Post by Sponsored content Today at 7:09 am

      Similar topics

      -

      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 7:09 am