Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    JKR 4952 - spam alert!!!!!

    Share

    rais

    JKR 4952 - spam alert!!!!!

    Post by rais on Sun Feb 10, 2013 12:31 am

    Saya Muhammad Rais pemilik sebenar jkr4952 nak maklumkan motor dah selamat dijual. Yang menjadi isu adalah bila saya hantar full service kat bengkel panjang, dia cakap ada brother tunjuk gambar motor aku kat facebook nak jual 7500. Walhal aku iklankan kan kat mudah.my 5999 dan motor dah dibeli pada harga 5800. Jadi kepada sesiapa yg tahu berkenaan iklan kat facebook jkr4952 merah, kasi basuh itu orang tipu itu dosa, fitnah itu dosa,, hentikan ler. Ok.secara rasminya khidmat kips ditamatkan dan digantikan dengan gt128 bersesuaian dengan status anak satu dan keperluan.

    casterside

    Re: JKR 4952 - spam alert!!!!!

    Post by casterside on Mon Feb 11, 2013 9:40 am

    amik motor apa plak bro

    rais

    Re: JKR 4952 - spam alert!!!!!

    Post by rais on Mon Feb 11, 2013 11:03 am

    Motor yg mudahkan g kerja bawa banyak barang, bawa anak bini g pasar malam, 1km 3sen. GT128.hehe.

    casterside

    Re: JKR 4952 - spam alert!!!!!

    Post by casterside on Mon Feb 11, 2013 5:58 pm

    rais wrote:Motor yg mudahkan g kerja bawa banyak barang, bawa anak bini g pasar malam, 1km 3sen. GT128.hehe.

    takpe lah tu bkorban skit demi anak bini tersayang.. Smile
    ada rezeki lain amik z1400 terus Very Happy

    Sponsored content

    Re: JKR 4952 - spam alert!!!!!

    Post by Sponsored content Today at 7:30 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 7:30 pm