Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    salam sejahatera

    Share

    matt2789

    salam sejahatera

    Post by matt2789 on Thu Jul 18, 2013 1:19 pm

    salam sejahtera pd semua forumers sekalian.. hamba bdk br.. blm memiliki zx150 tp sdg mmbuat penyelidikan antra 4 stroke 250cc n 150cc 2 lejang...Very Happy 

    Matthew

    Re: salam sejahatera

    Post by Matthew on Fri Jul 19, 2013 10:18 am

    Your KIPS can tapau that 250la broo dun waste your time thinkin bout it...and welcome to the club...Very Happy 

    kodng

    Re: salam sejahatera

    Post by kodng on Wed Jul 24, 2013 4:02 pm

    Matthew wrote:Your KIPS can tapau that 250la broo dun waste your time thinkin bout it...and welcome to the club...Very Happy 
    mentenen pun jauh lagi murah bro...member aku pakai ninja 250r cakap lebih kurang je macam pakai ER6

    WXH7570

    Re: salam sejahatera

    Post by WXH7570 on Thu Jul 25, 2013 3:00 am

    klo cbr250 adik dah tapau... tp ninja250 x pernah bersemuka lg.. abg matthew kate bleh tapau gak tu.. better bro angkat zx150... best sikit bunyi ting ting ting  Cool
    ape2hal pon tepuk dada tanya poket bro dulu... klo ikot selera apa pon xleh.. hehe

    kodng

    Re: salam sejahatera

    Post by kodng on Thu Jul 25, 2013 1:37 pm

    WXH7570 wrote:klo cbr250 adik dah tapau... tp ninja250 x pernah bersemuka lg.. abg matthew kate bleh tapau gak tu.. better bro angkat zx150... best sikit bunyi ting ting ting  Cool
    ape2hal pon tepuk dada tanya poket bro dulu... klo ikot selera apa pon xleh.. hehe

    selalunye dalam poket dah cukup, tapi tang mentenen tu yang terduduk..

    GhostRideR

    Re: salam sejahatera

    Post by GhostRideR on Wed Aug 07, 2013 12:08 pm

    CBR250 dan KTM Duke 200 aku blom penah try ..lom ada rezeki..heheh.. tapi Ninja 250R main kat hiway top speed lebih kurang sama (ikut berat dan standed motor aku laa) ada yg di tapau dan ada yg kena tapau... keh keh keh

    matt2789

    Re: salam sejahatera

    Post by matt2789 on Wed Aug 07, 2013 2:43 pm

    kodng wrote:
    WXH7570 wrote:klo cbr250 adik dah tapau... tp ninja250 x pernah bersemuka lg.. abg matthew kate bleh tapau gak tu.. better bro angkat zx150... best sikit bunyi ting ting ting  Cool
    ape2hal pon tepuk dada tanya poket bro dulu... klo ikot selera apa pon xleh.. hehe

    selalunye dalam poket dah cukup, tapi tang mentenen tu yang terduduk..
    haha.. xpa2.. kaji dulu br angkat.. aku pn bkn dpt laju sgt pn kat sarawak nie.. kelajuan aku x ksh sgt yg pntng stail, harga, mentenen dan aku dh lama mengidam moto riding style membongkok dan full fairing..

    GhostRideR

    Re: salam sejahatera

    Post by GhostRideR on Thu Aug 08, 2013 11:41 pm

    matt2789 wrote:
    kodng wrote:
    WXH7570 wrote:klo cbr250 adik dah tapau... tp ninja250 x pernah bersemuka lg.. abg matthew kate bleh tapau gak tu.. better bro angkat zx150... best sikit bunyi ting ting ting  Cool
    ape2hal pon tepuk dada tanya poket bro dulu... klo ikot selera apa pon xleh.. hehe
    selalunye dalam poket dah cukup, tapi tang mentenen tu yang terduduk..
    haha.. xpa2.. kaji dulu br angkat.. aku pn bkn dpt laju sgt pn kat sarawak nie.. kelajuan aku x ksh sgt yg pntng stail, harga, mentenen dan aku dh lama mengidam moto riding style membongkok dan full fairing..

    What a Face 

    kancil80

    Re: salam sejahatera

    Post by kancil80 on Mon Aug 12, 2013 5:12 pm

    wellcome to the club

    Sponsored content

    Re: salam sejahatera

    Post by Sponsored content Today at 4:08 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 4:08 pm