Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Kips Owners Activity

    Share

    wadin

    Re: Kips Owners Activity

    Post by wadin on Wed Mar 11, 2009 12:38 pm

    salam..
    Selama ini, aku hanya tgk gang TZM berkumpul atau gang cbr 150 berkumpul atau rxz dll.
    Tapi aku jarang sangat tgk Gang KAwasaki kr kips berkumpul as one gang group.
    walaupun didlm majalah atau pun kat internet , aku tak pernah jumpa gang kips.
    So , ini masa terbaik kita kips owner berkumpul satu group champion...
    kawan kawan , kalau jumpa sapa sapa bawa kips, beritahu forum iniii.promote this website

    Selamat semua

    kipas

    Re: Kips Owners Activity

    Post by kipas on Wed Mar 11, 2009 4:10 pm

    wadin wrote:salam..
    Selama ini, aku hanya tgk gang TZM berkumpul atau gang cbr 150 berkumpul atau rxz dll.
    Tapi aku jarang sangat tgk Gang KAwasaki kr kips berkumpul as one gang group.
    walaupun didlm majalah atau pun kat internet , aku tak pernah jumpa gang kips.
    So , ini masa terbaik kita kips owner berkumpul satu group champion...
    kawan kawan , kalau jumpa sapa sapa bawa kips, beritahu forum iniii.promote this website

    Selamat semua
    kat indon pon boleh ker...hahaha... Laughing Laughing Laughing

    where

    Re: Kips Owners Activity

    Post by where on Wed Mar 11, 2009 4:17 pm

    @berT wrote:
    kalau tak ada halangan, memang aku nak join. Very Happy

    p/s: pakai victor boleh join ke?

    aku pakai nouvo ada givi box..kekekeke

    gammafiber

    Re: Kips Owners Activity

    Post by gammafiber on Wed Mar 11, 2009 6:26 pm

    Rasa2nye dataran putra tu yg bulat depan majid tu ke?!

    Ada tempat nk breakfast ke?!

    lumin

    Re: Kips Owners Activity

    Post by lumin on Wed Mar 11, 2009 6:49 pm

    gammafiber wrote:Rasa2nye dataran putra tu yg bulat depan majid tu ke?!

    Ada tempat nk breakfast ke?!
    kan kat bawah tu ade tempat makan. kalo tak pun, kita serbu food court kat tempat chokey. Laughing Laughing

    @berT

    Re: Kips Owners Activity

    Post by @berT on Thu Mar 12, 2009 12:16 am

    azzo wrote:
    @berT wrote:
    Admin wrote:tarikh,tempat & waktu dibincang pada TTS jumaat lepas.
    memang dirancang buat pagi dengan harapan ramai dapat join.
    yang kenal kasik rapat,yang tak kenal kasik kenal,jangan malu jangan segan.

    yang dok jauh pun boleh konboi gak per turun putrajaya. Laughing

    kalau tak ada halangan, memang aku nak join. Very Happy

    p/s: pakai victor boleh join ke?

    apa ke hal,aku pakai fx je nanti,hehehe

    where wrote:
    @berT wrote:
    kalau tak ada halangan, memang aku nak join. Very Happy

    p/s: pakai victor boleh join ke?

    aku pakai nouvo ada givi box..kekekeke

    kalau mcm tu aku dtg naik kriss, tapi tak ada givi box, ada gear box saja. Laughing

    dol wrote:
    azzo wrote:
    @berT wrote:
    Admin wrote:tarikh,tempat & waktu dibincang pada TTS jumaat lepas.
    memang dirancang buat pagi dengan harapan ramai dapat join.
    yang kenal kasik rapat,yang tak kenal kasik kenal,jangan malu jangan segan.

    yang dok jauh pun boleh konboi gak per turun putrajaya. Laughing

    kalau tak ada halangan, memang aku nak join. Very Happy

    p/s: pakai victor boleh join ke?

    apa ke hal,aku pakai fx je nanti,hehehe

    ala...bukan nak tgk moto..yg penting,nak tgk muka ko yg ensem tu... affraid

    azzo tu memang hensem... geek

    where

    Re: Kips Owners Activity

    Post by where on Thu Mar 12, 2009 5:48 am

    gammafiber wrote:Rasa2nye dataran putra tu yg bulat depan majid tu ke?!

    Ada tempat nk breakfast ke?!

    ekceli...kt bawah tu ade food court gak..

    tempat makan/sarapan tu akn ditentukan pagi tu,ramai2 decide..
    dipendekkan cite, aktiviti ni,datang dulu kt dataran putra tu,baru cite lelain.. Cool

    kamon2..tgk list semua muka2 dah biasa jumpa ni.. tringin gak nk jumpa mmber yg tk pnah jumpa kt lua lagi..

    Mad

    ranjau_berduri

    Re: Kips Owners Activity

    Post by ranjau_berduri on Thu Mar 12, 2009 8:17 am

    where......
    wat senarai name yg gi... pleaseee...

    wadin

    Re: Kips Owners Activity

    Post by wadin on Thu Mar 12, 2009 8:52 am

    ali_wng wrote:where......
    wat senarai name yg gi... pleaseee...

    ramai yg turun bro. Dalam 35 biji.. kau bawa faiz krr sekali dia nak follow tu... korang konvoy lah

    selamat

    kipas

    Re: Kips Owners Activity

    Post by kipas on Thu Mar 12, 2009 9:17 am

    y not kiter buat stiker kecik sket...kiter letak kat kedai2 moto yg banyak kips...promot kasi rider2 kips ni tau...macam kat aceng ker...kat moto morini ker...dan lain2 tempat yg biasa buat kips...amacam???ok tak???

    serangga jalanan

    Re: Kips Owners Activity

    Post by serangga jalanan on Thu Mar 12, 2009 9:54 am

    kipas wrote:y not kiter buat stiker kecik sket...kiter letak kat kedai2 moto yg banyak kips...promot kasi rider2 kips ni tau...macam kat aceng ker...kat moto morini ker...dan lain2 tempat yg biasa buat kips...amacam???ok tak???

    aku setuju tu...tp photostat wt cm poster tu pn kire da ok ape...kalu nk lg grand sape2 yg ade contact kawasaki sunrock tu mintk je no phone owner2 kips ngn diorg...kn ke moto yg br beli tu warranty card diorg hantar kt sunrock...tp utk kips lame pndai2 la...hihi rabbit

    Admin
    Admin

    Re: Kips Owners Activity

    Post by Admin on Thu Mar 12, 2009 10:31 am

    kipas wrote:y not kiter buat stiker kecik sket...kiter letak kat kedai2 moto yg banyak kips...promot kasi rider2 kips ni tau...macam kat aceng ker...kat moto morini ker...dan lain2 tempat yg biasa buat kips...amacam???ok tak???

    okeyyyyy...semua bulehhh buat..tadahal punya..

    dats y kips forum ni CUBA anjurkan morning tts ni. utk bertukar2 pendapat ape yg patot dibuat utk meriahkan lagi forum ni.
    semua bnda boley buat. yg plg penting,kena ada kepala.
    buat masa skarang,takat kumpul beratus2 cadangan je boley...still tadak kepala lagi utk realisasikan segala cadangan2 yg diberi dari A - Z. cheers

    siapa kepala?.....moderator
    sapa moderator?...tunggu 22 march ni baru tau sapa moderator.
    sapa2 volunteer nak jadi kepala/moderator pun buleh jugakkk.tadak hal. yg pnting,semua diharap turun 22march ni kalau ada kelapangan. ajak rakan taulan sekali.heh



    p/s Admin >>> bukan kepala,ketua,presiden,mahupun pengarah projek. cuma setup forum ni je. tak lebih daripada tuuu..


    kesimpulannya,marilah ramai2 turun 22march ni. sangat berbesar hatilah sekiranya rakan2 yang kejauhan turut serta dlm aktiviti ni,tak kira apa jenis moto kips pun. takde kips pun boley join.

    Admin
    Admin

    Re: Kips Owners Activity

    Post by Admin on Thu Mar 12, 2009 10:37 am

    ali_wng wrote:where......
    wat senarai name yg gi... pleaseee...

    nama dah update kat 1st page.
    where sebok kot. da lama dia tak online.takde mase nk layan forum. nak final exam dah katanya. Laughing

    ranjau_berduri

    Re: Kips Owners Activity

    Post by ranjau_berduri on Thu Mar 12, 2009 11:04 am

    Admin wrote:
    ali_wng wrote:where......
    wat senarai name yg gi... pleaseee...

    nama dah update kat 1st page.
    where sebok kot. da lama dia tak online.takde mase nk layan forum. nak final exam dah katanya. Laughing
    poyo laa lu... wa nampak motor cub lu, gua langgar pakai kristar... hahahaha

    Azroy

    Re: Kips Owners Activity

    Post by Azroy on Thu Mar 12, 2009 11:04 am

    Admin wrote:
    ali_wng wrote:where......
    wat senarai name yg gi... pleaseee...

    nama dah update kat 1st page.
    where sebok kot. da lama dia tak online.takde mase nk layan forum. nak final exam dah katanya. Laughing

    iyo la tu.. huhuhu..

    wadin

    Re: Kips Owners Activity

    Post by wadin on Thu Mar 12, 2009 11:46 am

    Admin wrote:
    ali_wng wrote:where......
    wat senarai name yg gi... pleaseee...

    nama dah update kat 1st page.
    where sebok kot. da lama dia tak online.takde mase nk layan forum. nak final exam dah katanya. Laughing

    salam...betoi dah update Cool ?
    yelah kau sibuk dgn macm macam, kesian beb..
    jasa mu akan di kenang:)

    adios

    Amir

    Re: Kips Owners Activity

    Post by Amir on Thu Mar 12, 2009 1:36 pm

    ali_wng wrote:
    Admin wrote:tarikh,tempat & waktu dibincang pada TTS jumaat lepas.
    memang dirancang buat pagi dengan harapan ramai dapat join.
    yang kenal kasik rapat,yang tak kenal kasik kenal,jangan malu jangan segan.

    yang dok jauh pun boleh konboi gak per turun putrajaya. Laughing
    huhuhu.... mmg kejam... Jauh woo...
    mane bley rapat2 karang eksiden plak....sape geng2 johor yg nak gi ni???

    aku2.. tp skrg kt n9.. so.. jd geng n9 ar.. heheh

    ranjau_berduri

    Re: Kips Owners Activity

    Post by ranjau_berduri on Thu Mar 12, 2009 4:55 pm

    geng2 johor xdapat ikut... Sad Sad

    Kawasaian

    Re: Kips Owners Activity

    Post by Kawasaian on Fri Mar 13, 2009 12:39 am

    alangkah besnye kalau KL tu dekat gan TAIPING,PERAK nih..
    kompem leh turun..
    jalan pon xtau..
    jauh lak tuh..
    Embarassed

    koboygurun

    Re: Kips Owners Activity

    Post by koboygurun on Fri Mar 13, 2009 2:40 am

    Kawasaian wrote:alangkah besnye kalau KL tu dekat gan TAIPING,PERAK nih..
    kompem leh turun..
    jalan pon xtau..
    jauh lak tuh..
    Embarassed

    hehehehe...senang jer weh...
    motor kips ape yg nak dirisaukan...
    selamber jer sesah...
    hehehehehe... Laughing

    wadin

    Re: Kips Owners Activity

    Post by wadin on Fri Mar 13, 2009 8:32 am

    Kawasaian wrote:alangkah besnye kalau KL tu dekat gan TAIPING,PERAK nih..
    kompem leh turun..
    jalan pon xtau..
    jauh lak tuh..
    Embarassed
    salam, insyallah kita roadtrip menghala ke utara...
    look forward

    selamat

    evilme

    Re: Kips Owners Activity

    Post by evilme on Fri Mar 13, 2009 10:36 am

    wadin nanti ko nak gerak dari mana.. batu caves ke.. leh gerak sekali

    Azroy

    Re: Kips Owners Activity

    Post by Azroy on Fri Mar 13, 2009 3:25 pm

    Setakat ni ade 13 orang je.. mana yang lain ni?? ahli ade 54 org??

    Kawasaian

    Re: Kips Owners Activity

    Post by Kawasaian on Fri Mar 13, 2009 4:23 pm

    ahli saje2 kot...
    bro2 semua nanti turun perak call je saye..
    mane la tau ade TTS ke atau pon NOS..
    nak turun KL member xde..
    jlan pon xtau...
    ahakz..

    ranjau_berduri

    Re: Kips Owners Activity

    Post by ranjau_berduri on Fri Mar 13, 2009 4:50 pm

    Kawasaian wrote:ahli saje2 kot...
    bro2 semua nanti turun perak call je saye..
    mane la tau ade TTS ke atau pon NOS..
    nak turun KL member xde..
    jlan pon xtau...
    ahakz..
    kalo sorg2 gi trun perak, xleh col ker??? takut tersesat jer...

    Sponsored content

    Re: Kips Owners Activity

    Post by Sponsored content Today at 7:09 am

      Similar topics

      -

      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 7:09 am