Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Kips Owners Activity

    Share

    Kawasaian

    Re: Kips Owners Activity

    Post by Kawasaian on Fri Mar 13, 2009 4:52 pm

    boleh aje bro..
    kol je anytime..
    tp jgn la mase yg xmsuk akal udeh ler..
    Laughing
    013-3703770 man...

    wadin

    Re: Kips Owners Activity

    Post by wadin on Fri Mar 13, 2009 4:57 pm

    evilme wrote:wadin nanti ko nak gerak dari mana.. batu caves ke.. leh gerak sekali

    no hal beb.... tapi tak laju..90kmh je...aku slow beb. kau nak singgah sembahyang kat batu caves ke Laughing ?
    p.m aku tel no...
    Kita set tempat jumpa

    evilme

    Re: Kips Owners Activity

    Post by evilme on Fri Mar 13, 2009 6:46 pm

    hehe sama la kita wadin.. aku jalan² je.. ok apa² nanti kita set..

    where

    Re: Kips Owners Activity

    Post by where on Fri Mar 13, 2009 6:49 pm

    13 out of 54..ramai gak pekongsi tido ni.hehehe

    takpe..tak ramai takpe,janji yang turun tu,turun seikhlas hati demi masa depan forum pemilik kips.


    warghkah kah kahkah...ayat takley blah.. Laughing

    doctor kura-kura

    Re: Kips Owners Activity

    Post by doctor kura-kura on Sat Mar 14, 2009 6:16 pm

    bestnya perjumpaan ramai2 Insyaallah takda halangan aku sampai...stay tune Exclamation

    ranjau_berduri

    Re: Kips Owners Activity

    Post by ranjau_berduri on Sun Mar 15, 2009 12:02 am

    where wrote:13 out of 54..ramai gak pekongsi tido ni.hehehe

    takpe..tak ramai takpe,janji yang turun tu,turun seikhlas hati demi masa depan forum pemilik kips.


    warghkah kah kahkah...ayat takley blah.. Laughing
    ko memang gitu... Very Happy Very Happy

    wadin

    Re: Kips Owners Activity

    Post by wadin on Sun Mar 15, 2009 1:26 pm

    doctor kura-kura wrote:bestnya perjumpaan ramai2 Insyaallah takda halangan aku sampai...stay tune Exclamation

    turun bro... aku motor yg tak cantik ni pun turun...
    Sila tgk gabo dibawah Laughing

    krijauan

    Re: Kips Owners Activity

    Post by krijauan on Sun Mar 15, 2009 1:31 pm

    wadin wrote:
    doctor kura-kura wrote:bestnya perjumpaan ramai2 Insyaallah takda halangan aku sampai...stay tune Exclamation

    turun bro... aku motor yg tak cantik ni pun turun...
    Sila tgk gabo dibawah Laughing
    tu ke kr bro wadin??ok lah tu..kalu camtu saya nk turun gak lah..motor saya pun tak cantik gak..bro wadin slambe je..saya pun nak belaja selambe gak lah..
    cam bro wadin..ok bro wadin kite turun sama sama.. bounce

    aJa

    Re: Kips Owners Activity

    Post by aJa on Mon Mar 16, 2009 12:03 am

    aku nak ik0t!!!
    namaku aJa..
    insyaAllah kalu moto aku kuar jumaat nieh..
    heheheheeee..

    Admin
    Admin

    Re: Kips Owners Activity

    Post by Admin on Mon Mar 16, 2009 12:34 am

    Terima Kasih diatas sokongan anda semua..
    list nama dah update kat page 1..
    ajak la lagi rakan taulan..
    semua jenis kawasaki 150 boley..
    janji pkai system kips..

    aJa

    Re: Kips Owners Activity

    Post by aJa on Mon Mar 16, 2009 2:05 am

    sorie2..
    lupe nak ltak no tpon..
    nie die..

    016-8515114

    PIE

    Re: Kips Owners Activity

    Post by PIE on Mon Mar 16, 2009 9:54 am

    salam perkenalan gang. Aku br kt sini. Mcm best je buat gathering kt putrajaya tuhhh. Aku ingat nk join sekali...bole ke? Moto aku mmg moto kips tapi kips lame daaaa, victor 150. Cuma aku harap kalau korang nk g konvoi tu jangan la bwk moto laju2... Sebab moto aku slow je. Al maklum la moto lame.... Hua hua hua

    Azroy

    Re: Kips Owners Activity

    Post by Azroy on Mon Mar 16, 2009 10:28 am

    PIE wrote:salam perkenalan gang. Aku br kt sini. Mcm best je buat gathering kt putrajaya tuhhh. Aku ingat nk join sekali...bole ke? Moto aku mmg moto kips tapi kips lame daaaa, victor 150. Cuma aku harap kalau korang nk g konvoi tu jangan la bwk moto laju2... Sebab moto aku slow je. Al maklum la moto lame.... Hua hua hua

    Welcome to the club bro.. dtg je.. jgn lupe bawak tuala.. lepas meeting mencari moderetor ada program mandi manda.. kat mane taktau lagi.. takkan kat tasik putra jaya kot??? huhuhu

    kipas

    Re: Kips Owners Activity

    Post by kipas on Mon Mar 16, 2009 10:45 am

    PIE wrote:salam perkenalan gang. Aku br kt sini. Mcm best je buat gathering kt putrajaya tuhhh. Aku ingat nk join sekali...bole ke? Moto aku mmg moto kips tapi kips lame daaaa, victor 150. Cuma aku harap kalau korang nk g konvoi tu jangan la bwk moto laju2... Sebab moto aku slow je. Al maklum la moto lame.... Hua hua hua
    tak pe bro...moto aku pon lame gak...moto lame nih kiter bawak makan angin sudah ler...

    gammafiber

    Re: Kips Owners Activity

    Post by gammafiber on Mon Mar 16, 2009 10:46 am

    Sapa2 dt dari KL?! Nak jln skali x?

    Jumpa kat McD Sg Besi

    ranjau_berduri

    Re: Kips Owners Activity

    Post by ranjau_berduri on Mon Mar 16, 2009 10:48 am

    moto saya pun moto lama gak...

    where

    Re: Kips Owners Activity

    Post by where on Mon Mar 16, 2009 10:59 am

    PIE wrote:salam perkenalan gang. Aku br kt sini. Mcm best je buat gathering kt putrajaya tuhhh. Aku ingat nk join sekali...bole ke? Moto aku mmg moto kips tapi kips lame daaaa, victor 150. Cuma aku harap kalau korang nk g konvoi tu jangan la bwk moto laju2... Sebab moto aku slow je. Al maklum la moto lame.... Hua hua hua

    jgn riso bro, ade gak 4 5 bijik moto lama da kompem join nnti.\\
    takde moto lama,takde la moto baru.kekekkeke

    wadin

    Re: Kips Owners Activity

    Post by wadin on Mon Mar 16, 2009 11:22 am

    gammafiber wrote:Sapa2 dt dari KL?! Nak jln skali x?

    Jumpa kat McD Sg Besi

    Bro,,, aku dari bt caves. so aku ikut duke sampai ampang to sg besi...
    nak gerak sama tunggu kat tol sg besi .
    Apamcm bro ?

    Byk jenis kawasaki kips 150. tak kira baru dan lama...
    motor aku lagi lama kat bwh

    ranjau_berduri

    Re: Kips Owners Activity

    Post by ranjau_berduri on Mon Mar 16, 2009 12:06 pm

    xde sape dari johor??? Jom tido.... Very Happy Very Happy

    skido

    Re: Kips Owners Activity

    Post by skido on Mon Mar 16, 2009 12:13 pm

    dont worry..
    saya pakai 100sports jek..roadtax dah mati sethn lepas..
    roadtax pun tak mampu nak renew..inikan pula nak pakai kips
    cam otai2 ni..huhu

    dz_iz

    Re: Kips Owners Activity

    Post by dz_iz on Mon Mar 16, 2009 12:25 pm

    salam bro2 kips...nice meeting for all kippers..sorry kali nie tak dapat join..sikalang busy same final sem ma.. Sad

    p/s:bro ali wng, faiz krr tak g ker?nampaknye kite tunggu drang buat kat johor plak la yer.. Very Happy

    serangga jalanan

    Re: Kips Owners Activity

    Post by serangga jalanan on Mon Mar 16, 2009 1:10 pm

    gammafiber wrote:Sapa2 dt dari KL?! Nak jln skali x?

    Jumpa kat McD Sg Besi

    bro...aku ikut grand saga highway je...aku ddk kt cheras...kte jmpe kt dataran je la...blk maybe bleh same2 kot...hihi

    cdan

    Re: Kips Owners Activity

    Post by cdan on Mon Mar 16, 2009 1:17 pm

    mrfooart wrote:
    gammafiber wrote:Sapa2 dt dari KL?! Nak jln skali x?

    Jumpa kat McD Sg Besi

    bro...aku ikut grand saga highway je...aku ddk kt cheras...kte jmpe kt dataran je la...blk maybe bleh same2 kot...hihi

    cheras dkat maner... ingat nak join jugak.... lupa nak mention

    gammafiber

    Re: Kips Owners Activity

    Post by gammafiber on Mon Mar 16, 2009 2:27 pm

    Jumpa kat Grand Saga Bt 11 pun okay jugak. Aku kat area2 tu je. Dari Bt Cave pun boleh lalu situ jugak!

    cdan

    Re: Kips Owners Activity

    Post by cdan on Mon Mar 16, 2009 2:41 pm

    aku pown masuk skali rasyidan 0193356119

    Sponsored content

    Re: Kips Owners Activity

    Post by Sponsored content Today at 7:09 am

      Similar topics

      -

      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 7:09 am