Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Kips Owners Activity

    Share

    kipas

    Re: Kips Owners Activity

    Post by kipas on Mon Mar 16, 2009 3:32 pm

    semua warganegara malaysia dijempot hadir untuk mewakili setiap setiap negeri masing2...setelah itu...akan diadakan tts disetiap negeri masing2...dan kemudian boleh kiter buat konvoi ker tts disetiap negeri masing2 pada setiap malam minggu....jd masing2 dijempot hadir...

    Azroy

    Re: Kips Owners Activity

    Post by Azroy on Mon Mar 16, 2009 3:58 pm

    kipas wrote:semua warganegara malaysia dijempot hadir untuk mewakili setiap setiap negeri masing2...setelah itu...akan diadakan tts disetiap negeri masing2...dan kemudian boleh kiter buat konvoi ker tts disetiap negeri masing2 pada setiap malam minggu....jd masing2 dijempot hadir...

    Waa Kipas.. ko layak la jadi Moderator.. ada nilai2 ketegasan and karisma.. huhuhuhu Undilah Untuk KIPAS... hehehehe

    kipas

    Re: Kips Owners Activity

    Post by kipas on Mon Mar 16, 2009 3:59 pm

    Azroy wrote:
    kipas wrote:semua warganegara malaysia dijempot hadir untuk mewakili setiap setiap negeri masing2...setelah itu...akan diadakan tts disetiap negeri masing2...dan kemudian boleh kiter buat konvoi ker tts disetiap negeri masing2 pada setiap malam minggu....jd masing2 dijempot hadir...

    Waa Kipas.. ko layak la jadi Moderator.. ada nilai2 ketegasan and karisma.. huhuhuhu Undilah Untuk KIPAS... hehehehe
    ko nih...tak reti aku...main komputer ni pon bengong2 jer...hahaha...

    wadin

    Re: Kips Owners Activity

    Post by wadin on Mon Mar 16, 2009 4:35 pm

    aku setuju beb....
    Rain cot aplinestar free utk moderator Laughing
    Sediakan payung sebelum hujan..

    idea menarik Utk setiap negeri ada kips group owner.
    itu 3 tahun planning utk website ni:)
    gurau kawan kawan


    selamat


    Last edited by wadin on Mon Mar 16, 2009 4:44 pm; edited 1 time in total

    where

    Re: Kips Owners Activity

    Post by where on Mon Mar 16, 2009 4:41 pm

    kipas wrote:semua warganegara malaysia dijempot hadir untuk mewakili setiap setiap negeri masing2...setelah itu...akan diadakan tts disetiap negeri masing2...dan kemudian boleh kiter buat konvoi ker tts disetiap negeri masing2 pada setiap malam minggu....jd masing2 dijempot hadir...

    over betull... nk gi tetiap negeri malam minggu. hahahahaa

    wadin

    Re: Kips Owners Activity

    Post by wadin on Mon Mar 16, 2009 4:50 pm

    gammafiber wrote:Jumpa kat Grand Saga Bt 11 pun okay jugak. Aku kat area2 tu je. Dari Bt Cave pun boleh lalu situ jugak!

    bro , tol grand saga ke? tol grand saga batu 9 ada lah .atau second tol?maksudnya kita tak lalu sg besi tol ke?...

    kipas

    Re: Kips Owners Activity

    Post by kipas on Mon Mar 16, 2009 5:22 pm

    where wrote:
    kipas wrote:semua warganegara malaysia dijempot hadir untuk mewakili setiap setiap negeri masing2...setelah itu...akan diadakan tts disetiap negeri masing2...dan kemudian boleh kiter buat konvoi ker tts disetiap negeri masing2 pada setiap malam minggu....jd masing2 dijempot hadir...

    over betull... nk gi tetiap negeri malam minggu. hahahahaa
    hanya sekadar cadangan bile moto dah kuat...skang nih moto pon buat makan angin jer....takot jalan jauh...hehehe...

    serangga jalanan

    Re: Kips Owners Activity

    Post by serangga jalanan on Mon Mar 16, 2009 9:05 pm

    gammafiber wrote:Jumpa kat Grand Saga Bt 11 pun okay jugak. Aku kat area2 tu je. Dari Bt Cave pun boleh lalu situ jugak!

    kt tol lps golden places horses tu...kalu nk kite set time kompol n jln sekali dr c2 jer...sape lmbt kene tgl..hihi

    serangga jalanan

    Re: Kips Owners Activity

    Post by serangga jalanan on Mon Mar 16, 2009 9:09 pm

    cdan wrote:
    mrfooart wrote:
    gammafiber wrote:Sapa2 dt dari KL?! Nak jln skali x?

    Jumpa kat McD Sg Besi

    bro...aku ikut grand saga highway je...aku ddk kt cheras...kte jmpe kt dataran je la...blk maybe bleh same2 kot...hihi

    cheras dkat maner... ingat nak join jugak.... lupa nak mention

    cheras kt tp highway tu je...desa tun razak...hihi...kalu nk kite jmpe kt tol lps golden places horses tu jer...kompol kt c2 kul dlm kul 9-9.15am...

    Amir

    Re: Kips Owners Activity

    Post by Amir on Mon Mar 16, 2009 10:03 pm

    aJa wrote:aku nak ik0t!!!
    namaku aJa..
    insyaAllah kalu moto aku kuar jumaat nieh..
    heheheheeee..

    jumaat kluar, ahad da gathering.. bgus2..
    -perhatian, bwk camera.. haha.. -

    cdan

    Re: Kips Owners Activity

    Post by cdan on Mon Mar 16, 2009 10:12 pm

    Amir wrote:
    aJa wrote:aku nak ik0t!!!
    namaku aJa..
    insyaAllah kalu moto aku kuar jumaat nieh..
    heheheheeee..

    jumaat kluar, ahad da gathering.. bgus2..
    -perhatian, bwk camera.. haha.. -

    Jgn kata bwk kamera... Bwk video recorder sekali....

    cdan

    Re: Kips Owners Activity

    Post by cdan on Mon Mar 16, 2009 10:21 pm

    mrfooart wrote:
    cdan wrote:
    mrfooart wrote:
    gammafiber wrote:Sapa2 dt dari KL?! Nak jln skali x?

    Jumpa kat McD Sg Besi

    bro...aku ikut grand saga highway je...aku ddk kt cheras...kte jmpe kt dataran je la...blk maybe bleh same2 kot...hihi

    cheras dkat maner... ingat nak join jugak.... lupa nak mention

    cheras kt tp highway tu je...desa tun razak...hihi...kalu nk kite jmpe kt tol lps golden places horses tu jer...kompol kt c2 kul dlm kul 9-9.15am...


    yg dkat dgn mines tuh ek...

    serangga jalanan

    Re: Kips Owners Activity

    Post by serangga jalanan on Mon Mar 16, 2009 10:59 pm

    cheras kt tp highway tu je...desa tun razak...hihi...kalu nk kite jmpe kt tol lps golden places horses tu jer...kompol kt c2 kul dlm kul 9-9.15am...[/quote]



    yg dkat dgn mines tuh ek...[/quote]

    YAAA...BETOI TU BRO...SO DR C2 KE PUTRAJAYA DEKAT SKIT...HIHI...

    cdan

    Re: Kips Owners Activity

    Post by cdan on Mon Mar 16, 2009 11:09 pm

    mrfooart wrote:cheras kt tp highway tu je...desa tun razak...hihi...kalu nk kite jmpe kt tol lps golden places horses tu jer...kompol kt c2 kul dlm kul 9-9.15am...




    yg dkat dgn mines tuh ek...[/quote]

    YAAA...BETOI TU BRO...SO DR C2 KE PUTRAJAYA DEKAT SKIT...HIHI...[/quote]

    orait esok aku nak riki jap brape lame dari umah aku ke mines... klu takat sepuluh minit boleh rilek rilek jap hahhaha

    PIE

    Re: Kips Owners Activity

    Post by PIE on Wed Mar 18, 2009 10:04 am

    Selain kena bawak moto kips n tuala,ada apa2 benda nak bawak lagi x?

    Azroy

    Re: Kips Owners Activity

    Post by Azroy on Wed Mar 18, 2009 10:11 am

    PIE wrote:Selain kena bawak moto kips n tuala,ada apa2 benda nak bawak lagi x?

    bawak makanan sekali.. lepas mandi kompom kebulur.. huhuhu..

    ranjau_berduri

    Re: Kips Owners Activity

    Post by ranjau_berduri on Wed Mar 18, 2009 11:41 am

    HUHUHU... Seronok laa korang ek... Very Happy Very Happy Very Happy
    xkan 16 bijik ajer??? Very Happy Very Happy Very Happy

    azzo

    Re: Kips Owners Activity

    Post by azzo on Wed Mar 18, 2009 1:37 pm

    cadangan konboi pertama kips foromution

    Dari dataran putrajaya

    Agak agak habis bincang pukul 1130am kita gerak ke Sg tekala melalui jalan bangi lama,semenyih.

    Lepas mandi,makan kat gerai depan Sg Tekala dah lebih kurang pukul 3pm kalau hantu layan corner datang dan cuaca mengizinkan kita akan gerak ke ampangan dan trus jumpa KUala Klawang stage 2 dan ke stage 3

    Trus bergerak ke Pantai dan tiba di Seremban,kemungkinan dah pukul 6

    Lepak kejap dia Ampangan makan nasi lemak favorite atok dan trus gerak balik ke rumah memasing.

    Amacam syok tak Very Happy

    koboygurun

    Re: Kips Owners Activity

    Post by koboygurun on Wed Mar 18, 2009 1:47 pm

    hahahaha...
    menarik...menarik....

    ranjau_berduri

    Re: Kips Owners Activity

    Post by ranjau_berduri on Wed Mar 18, 2009 1:49 pm

    azzo wrote:cadangan konboi pertama kips foromution

    Dari dataran putrajaya

    Agak agak habis bincang pukul 1130am kita gerak ke Sg tekala melalui jalan bangi lama,semenyih.

    Lepas mandi,makan kat gerai depan Sg Tekala dah lebih kurang pukul 3pm kalau hantu layan corner datang dan cuaca mengizinkan kita akan gerak ke ampangan dan trus jumpa KUala Klawang stage 2 dan ke stage 3

    Trus bergerak ke Pantai dan tiba di Seremban,kemungkinan dah pukul 6

    Lepak kejap dia Ampangan makan nasi lemak favorite atok dan trus gerak balik ke rumah memasing.

    Amacam syok tak Very Happy

    huhu... ati mau kering ler kalo ikut jalan2 tu... Very Happy Very Happy

    wadin

    Re: Kips Owners Activity

    Post by wadin on Thu Mar 19, 2009 8:43 am

    helu...
    part mandi dan makan okaylahhh....
    tapi layan corner maybe hari lain lahhhh Laughing

    Amir

    Re: Kips Owners Activity

    Post by Amir on Thu Mar 19, 2009 2:50 pm

    wadin wrote:helu...
    part mandi dan makan okaylahhh....
    tapi layan corner maybe hari lain lahhhh Laughing

    stuju2. aku tkut lyn corner..
    lg 1, sg. tekala yg nak kne nek tangga tinggi gler yg mempunyai kecerunan 60 darjah tuh ekh? ker yg tuh sg.gabai??

    lumin

    Re: Kips Owners Activity

    Post by lumin on Thu Mar 19, 2009 2:53 pm

    wadin wrote:helu...
    part mandi dan makan okaylahhh....
    tapi layan corner maybe hari lain lahhhh Laughing
    sokong! mengigil aku kao nak layan corner-corner ni.. Shocked

    Azroy

    Re: Kips Owners Activity

    Post by Azroy on Thu Mar 19, 2009 3:02 pm

    alah.. ko dlm track meleper siap potong CBR lagi.. tak kan menggigil kot? hehehe

    ranjau_berduri

    Re: Kips Owners Activity

    Post by ranjau_berduri on Thu Mar 19, 2009 4:45 pm

    SAFETY...... Rolling Eyes Rolling Eyes affraid

    Sponsored content

    Re: Kips Owners Activity

    Post by Sponsored content Today at 7:09 am

      Similar topics

      -

      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 7:09 am