Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Ape program or xtvt yg bleh membuatkn kippers sume turun beramai2....

    Share
    avatar
    Azroy

    Re: Ape program or xtvt yg bleh membuatkn kippers sume turun beramai2....

    Post by Azroy on Tue May 18, 2010 5:10 pm

    ***** SHOW!! Kompom ramai yang datang.. huhuhu.. spam sekali!!
    avatar
    paeach

    Re: Ape program or xtvt yg bleh membuatkn kippers sume turun beramai2....

    Post by paeach on Tue May 18, 2010 10:00 pm

    haha...gerenti ramai la..
    avatar
    ADREY

    Re: Ape program or xtvt yg bleh membuatkn kippers sume turun beramai2....

    Post by ADREY on Tue May 18, 2010 11:15 pm

    sy rasa site kips ni kena di'rearrange', cuba tengok macam fzian punya, friendly, simple dan cantik
    avatar
    ranjau_berduri

    Re: Ape program or xtvt yg bleh membuatkn kippers sume turun beramai2....

    Post by ranjau_berduri on Wed May 19, 2010 12:54 pm

    adeduit semua leh jadik...
    avatar
    wadin

    Re: Ape program or xtvt yg bleh membuatkn kippers sume turun beramai2....

    Post by wadin on Wed May 19, 2010 3:16 pm

    salam....
    Aku tiba2 dapat idea cadangan benda ini awal bulan 7 atau lapan je:), Apa kita lepak kat bukit tinggi resort ( tepi hiway). kita buat gathering paling besarrrrr punya....kenapa di situ, kepada diaorg yg nak layan corner bukit tinggi dan genting kepada yg suka melepar:)... Bagi yg tak layan corner boleh melawat kawasan seperti Colmar Tropicale, french styled walking street dgn hotels, restaurants and kedai2, dan Japanese village with also a botanic garden, restaurant and luxury resort home.....
    Waktu malam kita buat barbeque(ayamque) di tepi swimming pool:)....kasi kenyang2 sebab esok nak ride Smile. Sesi bersuaikenal dan sembang K..... Mungkin ada game, lari dalam guni atau terompah atau naik motor pakai terompahSmile.
    in my dream onlySmileSmile.........penyampaian sijil dan end:)




    selamat
    avatar
    paeach

    Re: Ape program or xtvt yg bleh membuatkn kippers sume turun beramai2....

    Post by paeach on Thu May 20, 2010 2:26 am

    jauh2 sy xdpt join...

    Sponsored content

    Re: Ape program or xtvt yg bleh membuatkn kippers sume turun beramai2....

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Mon Apr 24, 2017 11:14 pm