Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Kedai Motor Area (Kajang)

    Share

    superkipstotalcare

    Kedai Motor Area (Kajang)

    Post by superkipstotalcare on Wed Nov 23, 2016 11:00 pm

    Jalan bukit mutiara 1 ...


    Last edited by superkipstotalcare on Mon Jan 23, 2017 9:10 pm; edited 1 time in total

    superkipstotalcare

    Re: Kedai Motor Area (Kajang)

    Post by superkipstotalcare on Sun Nov 27, 2016 1:21 am

    TAG MOTOR SG CHUA ... harga keras jgk la


    Last edited by superkipstotalcare on Mon Jan 23, 2017 9:11 pm; edited 1 time in total

    superkipstotalcare

    Re: Kedai Motor Area (Kajang)

    Post by superkipstotalcare on Mon Nov 28, 2016 12:13 pm

    Ini pun okay jugak , ada top overhaul rm 300

    https://m.facebook.com/pg/ijatsgarage/photos/


    xafee

    Re: Kedai Motor Area (Kajang)

    Post by xafee on Sat Dec 03, 2016 7:30 am

    Bro..gear racing rm220 tu bro tukar 1 gear no. berapa ? Brand apa gear racing tu ?

    superkipstotalcare

    Re: Kedai Motor Area (Kajang)

    Post by superkipstotalcare on Sat Dec 03, 2016 9:34 am

    xafee wrote:Bro..gear racing rm220 tu bro tukar 1 gear no. berapa ? Brand apa gear racing tu ?

    Tukar gear 6 sahaja , gear 5 simpan , Brand IKK , kalau boleh cari yg gear 6 sahaja, boleh cut off spending.

    xafee

    Re: Kedai Motor Area (Kajang)

    Post by xafee on Sat Dec 03, 2016 11:03 am

    xafee wrote:Bro..gear racing rm220 tu bro tukar 1 gear no. berapa ? Brand apa gear racing tu ?

    Ohh..sebab motor den skang gear 5 n 6 dah berdengung...alang-alang kalau jadi buka enjin tu nak masuk skali barang racing yang tak berapa memudaratkan...

    Sponsored content

    Re: Kedai Motor Area (Kajang)

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Sun Feb 26, 2017 2:02 am