Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Minyak enjin (oil level gauge)

    Share
    avatar
    superkipstotalcare

    Minyak enjin (oil level gauge)

    Post by superkipstotalcare on Sat Jan 07, 2017 10:43 am

    Minyak enjin bila 2-3 hari mmg dia takkan kelihatan pada gauge tu ? Bagus atau tidak , sebelum ni pakai motul 3100 mula2 nmpak lg , bila lama2  x klihatan , kemudian motul transoil mmg kelihatan je tak turun dari gauge tu , skrg pakai hi-rev sama macam motul tak kelihatan dari gauge nak bagi minyak nmpak pada oil level saya pakai paddock stand baru nmpak minyak tu . Minta pandangan mana satu keadaan yg baik .



    Baru tukar minyak enjin mcm ni la keadaan dia .

      Current date/time is Wed Aug 23, 2017 10:24 am