Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Share
    avatar
    PJC 1153

    PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by PJC 1153 on Sun Aug 02, 2009 2:11 pm

    [url=
    avatar
    PJC 1153

    Re: PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by PJC 1153 on Sun Aug 02, 2009 2:21 pm

    [url=
    avatar
    PJC 1153

    Re: PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by PJC 1153 on Sun Aug 02, 2009 2:24 pm

    [img][/img]
    avatar
    PJC 1153

    Re: PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by PJC 1153 on Sun Aug 02, 2009 2:27 pm

    [img][/img]
    avatar
    PJC 1153

    Re: PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by PJC 1153 on Sun Aug 02, 2009 2:28 pm

    [[img][/img]
    avatar
    PJC 1153

    Re: PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by PJC 1153 on Sun Aug 02, 2009 2:30 pm

    [img][/img]
    avatar
    PJC 1153

    Re: PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by PJC 1153 on Sun Aug 02, 2009 2:36 pm

    [img][/img]
    avatar
    PJC 1153

    Re: PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by PJC 1153 on Sun Aug 02, 2009 2:37 pm

    adios...
    avatar
    azzo

    Re: PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by azzo on Sun Aug 02, 2009 11:25 pm

    salam,gambar dah cantik tapi nampak nyer semua tayar cop irc?

    Apa citer ni?

    Kalau tayar cop irc segan aku nak mai ni

    Apa pendapatan SIFU UTARA?
    avatar
    evilme

    Re: PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by evilme on Sun Aug 02, 2009 11:30 pm

    ari tu aku tanye fdr mp57 dalam rm175.. ok la kot..
    avatar
    serangga jalanan

    Re: PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by serangga jalanan on Mon Aug 03, 2009 9:56 am

    safety 1st geng2 utara...tyr irc tu bleh wt rider jd kalut nti...berhati2... What a Face
    avatar
    wadin

    Re: PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by wadin on Mon Aug 03, 2009 10:46 am

    salam.....
    cayalah budak budak penang:)....Insyaallah kita akan turun Penang ini:)
    Dah semakin ramai....
    Selamat semua
    avatar
    PJC 1153

    Re: PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by PJC 1153 on Mon Aug 03, 2009 1:43 pm

    azzo wrote:salam,gambar dah cantik tapi nampak nyer semua tayar cop irc?

    Apa citer ni?

    Kalau tayar cop irc segan aku nak mai ni

    Apa pendapatan SIFU UTARA?

    Dato Paduka Azzo. ini gamba 2nd TTS, mase tu bape aribulan ek.. xingat dah.
    kebanyakannya da tuka duro... irc yang pakai tu pon da panas n gatal tgn nak tuka tayar..
    Datanglah ke penang untuk tunjuk ajar... pale
    avatar
    PJC 1153

    Re: PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by PJC 1153 on Mon Aug 03, 2009 1:46 pm

    evilme wrote:ari tu aku tanye fdr mp57 dalam rm175.. ok la kot..

    XDE ORG BERMINAT NGAN HARGE MICHELIN PILOT SPORTY YANG AKU TAWARAKAN ARITU?
    avatar
    awin

    Re: PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by awin on Mon Aug 03, 2009 7:43 pm

    PJC 1153 wrote:
    evilme wrote:ari tu aku tanye fdr mp57 dalam rm175.. ok la kot..

    XDE ORG BERMINAT NGAN HARGE MICHELIN PILOT SPORTY YANG AKU TAWARAKAN ARITU?

    tyr xbest mane ade org nak.. hehehhehe cheers


    battlax da best for kips...!!!
    avatar
    arninja5984

    Re: PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by arninja5984 on Mon Aug 03, 2009 8:57 pm

    azzo wrote:salam,gambar dah cantik tapi nampak nyer semua tayar cop irc?

    Apa citer ni?

    Kalau tayar cop irc segan aku nak mai ni

    Apa pendapatan SIFU UTARA?

    ni zaman dulu punya ngambar daa..
    saja bikin panas..
    he..he..
    memang sekarang ni kami get ready
    jer untuk sifu k.l datang siap
    duro...


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34
    avatar
    azzo

    Re: PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by azzo on Mon Aug 03, 2009 9:25 pm

    Alhamdullillah

    Kalau takde halangan sampaila aku kat sana jumaat mlm minggu ni

    Tunjuk ajar ku sifu utara

    Patik tak pernah layan balik pulau lg ni

    Ketaq lutut,hehehe Very Happy Laughing
    avatar
    alldisc

    Re: PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by alldisc on Tue Aug 04, 2009 12:39 am

    kippers penang mmg fanatik kawasaki!! go go GREEN!! alien
    avatar
    arninja5984

    Re: PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by arninja5984 on Tue Aug 04, 2009 9:24 am

    alldisc wrote:kippers penang mmg fanatik kawasaki!! go go GREEN!! alien

    tu la sekarang ni ngah demam
    "hijau" kat penang nie..
    nasib Tak muntah hijau je lagi..
    ha..ha..
    tunjuk ajar ku sifu?
    leh..lehh..
    aku leh ajar macam mana
    nak main kapal layar dengan bergaya
    kat balik pulau..har..har..har..


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34
    avatar
    kawesakai_penang

    Re: PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by kawesakai_penang on Tue Aug 04, 2009 11:35 pm

    aduh...... xtau plak bro2 g layan lik lau..... klu x, bleh join skali.... Laughing

    sy g tgk cup prix time tu...
    avatar
    PJC 1153

    Re: PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by PJC 1153 on Wed Aug 05, 2009 4:57 am

    slalulah contact kami, klu ader paper kami roger bro.. boleh meramaikan.. cheers
    avatar
    kawesakai_penang

    Re: PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by kawesakai_penang on Wed Aug 05, 2009 6:10 am

    okay2.....
    avatar
    Azroy

    Re: PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by Azroy on Wed Aug 05, 2009 11:32 am

    arninja5984 wrote:
    alldisc wrote:kippers penang mmg fanatik kawasaki!! go go GREEN!! alien

    tu la sekarang ni ngah demam
    "hijau" kat penang nie..
    nasib Tak muntah hijau je lagi..
    ha..ha..
    tunjuk ajar ku sifu?
    leh..lehh..
    aku leh ajar macam mana
    nak main kapal layar dengan bergaya
    kat balik pulau..har..har..har..

    abis la aku tenggelam dalam hijau.. aku pun nak tukar warna la.. Twisted Evil
    avatar
    Amir

    Re: PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by Amir on Wed Aug 05, 2009 11:43 am

    Azroy wrote:
    arninja5984 wrote:
    alldisc wrote:kippers penang mmg fanatik kawasaki!! go go GREEN!! alien

    tu la sekarang ni ngah demam
    "hijau" kat penang nie..
    nasib Tak muntah hijau je lagi..
    ha..ha..
    tunjuk ajar ku sifu?
    leh..lehh..
    aku leh ajar macam mana
    nak main kapal layar dengan bergaya
    kat balik pulau..har..har..har..

    abis la aku tenggelam dalam hijau.. aku pun nak tukar warna la.. Twisted Evil

    haha, nseb bek ongkos nyer mahal.. kalo x aku pon nk tkar kaler & design gak ar..

    deen325

    Re: PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by deen325 on Wed Aug 05, 2009 12:38 pm

    apa barang kalor hijau...????
    Very Happy Cool Cool Very Happy

    Sponsored content

    Re: PENANG COMPILATION TTS SERIES

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Thu Jun 29, 2017 11:45 am