Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Konvoi Koboigurun Kahwin

    Share

    kr150c87

    Re: Konvoi Koboigurun Kahwin

    Post by kr150c87 on Mon Aug 03, 2009 5:32 pm

    gi genting makan angin,
    turun bukit bau brek hangit,
    ahahahah Cool


    Last edited by kr150c87 on Mon Aug 03, 2009 7:36 pm; edited 1 time in total

    mal 5190

    Re: Konvoi Koboigurun Kahwin

    Post by mal 5190 on Mon Aug 03, 2009 6:09 pm

    kipas wrote:naik klaka aku baca dialog bergambar nih...mcm2 la bro alldisc nih...

    bro alldisc bole buat dialog utk majalah kapcai lak lps ni..
    ade bakat..
    Laughing Laughing Laughing

    kipas

    Re: Konvoi Koboigurun Kahwin

    Post by kipas on Mon Aug 03, 2009 7:04 pm

    AZZO...aku tak tahan lg nak layan kona...syok siot layan kona kat genting tuh...awin nampak dr blakang setengah jengkal lg nak kena jalan...tidakkkkk...tak cecah2 lg...aduh...mmg lepas nih aku layan klawang tiap2 minggu la lepas dah beli knee protector nih...tp...rim aku gelong da...hmmm...slow baeekkk punyer lenggok...kalo jln lurus time laju k la plak...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    awin

    Re: Konvoi Koboigurun Kahwin

    Post by awin on Mon Aug 03, 2009 7:20 pm

    kipas wrote:AZZO...aku tak tahan lg nak layan kona...syok siot layan kona kat genting tuh...awin nampak dr blakang setengah jengkal lg nak kena jalan...tidakkkkk...tak cecah2 lg...aduh...mmg lepas nih aku layan klawang tiap2 minggu la lepas dah beli knee protector nih...tp...rim aku gelong da...hmmm...slow baeekkk punyer lenggok...kalo jln lurus time laju k la plak...

    slow xslow sgt la ko kipas.. terkentut2 moto aku nak keja moto ko.. sampai plug aku kong!! hahahhahaaa... thanks to kipas slamat kan plug aku.. nanti aku bayor blik.. hehehe... cheers cheers

    kipas

    Re: Konvoi Koboigurun Kahwin

    Post by kipas on Mon Aug 03, 2009 7:33 pm

    awin wrote:
    kipas wrote:AZZO...aku tak tahan lg nak layan kona...syok siot layan kona kat genting tuh...awin nampak dr blakang setengah jengkal lg nak kena jalan...tidakkkkk...tak cecah2 lg...aduh...mmg lepas nih aku layan klawang tiap2 minggu la lepas dah beli knee protector nih...tp...rim aku gelong da...hmmm...slow baeekkk punyer lenggok...kalo jln lurus time laju k la plak...

    slow xslow sgt la ko kipas.. terkentut2 moto aku nak keja moto ko.. sampai plug aku kong!! hahahhahaaa... thanks to kipas slamat kan plug aku.. nanti aku bayor blik.. hehehe... cheers cheers
    moto aku lemau la...ko tak dgr mase nak gerak turun tuh...semput semacam jer...tak lawas...kena bg mkn pisang kot baru k...baru b*r*k pon lawas...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    evilme

    Re: Konvoi Koboigurun Kahwin

    Post by evilme on Mon Aug 03, 2009 8:47 pm

    cheers tahniah koboi... jaga bini tu baik² jgn jaga moto je lebih.. kan tido luar... yg lain tahniah bab dapat jayakan konboi ni.. sori aku tak leh join kena keje time tu...

    azzo

    Re: Konvoi Koboigurun Kahwin

    Post by azzo on Mon Aug 03, 2009 9:56 pm

    Jangan risau,akan ada banyak ride lg yang telah dan akan dibincangkan

    Jadilah SA
    Jangan jadi SL
    Jangan jadi MP

    Maksud dia nak tau kena turun aktiviti

    Hahaha

    mal 5190

    Re: Konvoi Koboigurun Kahwin

    Post by mal 5190 on Mon Aug 03, 2009 11:04 pm

    azzo wrote:Jangan risau,akan ada banyak ride lg yang telah dan akan dibincangkan

    Jadilah SA
    Jangan jadi SL
    Jangan jadi MP

    Maksud dia nak tau kena turun aktiviti

    Hahaha

    hehe! Laughing Laughing Laughing

    deen325

    Re: Konvoi Koboigurun Kahwin

    Post by deen325 on Tue Aug 04, 2009 12:41 am

    alldisc wrote:gambar kippers bersama ride ada di thread yang berkenaan. sila cari sendiri. cyclops
    ngapa gambar wadin ngan kipsnya tak der.>??
    Smile Smile

    deen325

    Re: Konvoi Koboigurun Kahwin

    Post by deen325 on Tue Aug 04, 2009 12:46 am

    mal 5190 wrote:
    kipas wrote:naik klaka aku baca dialog bergambar nih...mcm2 la bro alldisc nih...

    bro alldisc bole buat dialog utk majalah kapcai lak lps ni..
    ade bakat..
    Laughing Laughing Laughing
    kita minta alldisc ujudkan majalah lawak kips lah...
    berpandukan gambo2 para kipers yg tak tau sejuk... tu..
    dah lah kat atas tu sejuk.. bole lak mkn ais krim lak...
    hai... tak patut... tak patut...
    Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

    serangga jalanan

    Re: Konvoi Koboigurun Kahwin

    Post by serangga jalanan on Tue Aug 04, 2009 12:16 pm

    deen325 wrote:
    alldisc wrote:gambar kippers bersama ride ada di thread yang berkenaan. sila cari sendiri. cyclops
    ngapa gambar wadin ngan kipsnya tak der.>??
    Smile Smile

    wadin xnaik sampai atas...dia cume sampai kt kenduri koboy je...tht y gambaq dia xde..gambaq2 tu sume kt atas genting... cheers

    koboygurun

    Re: Konvoi Koboigurun Kahwin

    Post by koboygurun on Tue Aug 04, 2009 1:27 pm

    hehehehe...
    tenkiu korang semua kerana sudi
    datang ke majlis perkahwinan aku...

    korang mmg best...

    kene plak pas kenduri kahwin naik awana..
    mmg penuh aktiviti korang time tue...
    next time, sape2 yang kawen,
    g tau awal2..

    aku leh join konboi t...
    hehehehe...

    terima kasih sekali lagi kawan.... cheers cheers cheers

    serangga jalanan

    Re: Konvoi Koboigurun Kahwin

    Post by serangga jalanan on Tue Aug 04, 2009 4:26 pm

    koboygurun wrote:hehehehe...
    tenkiu korang semua kerana sudi
    datang ke majlis perkahwinan aku...

    korang mmg best...

    kene plak pas kenduri kahwin naik awana..
    mmg penuh aktiviti korang time tue...
    next time, sape2 yang kawen,
    g tau awal2..

    aku leh join konboi t...
    hehehehe...

    terima kasih sekali lagi kawan.... cheers cheers cheers

    same2 en koboi...selamat pengantin baru...semoga cpt meramaikn lg umat islam.. cheers amin..

    mal 5190

    Re: Konvoi Koboigurun Kahwin

    Post by mal 5190 on Tue Aug 04, 2009 6:21 pm

    koboygurun wrote:hehehehe...
    tenkiu korang semua kerana sudi
    datang ke majlis perkahwinan aku...

    korang mmg best...

    kene plak pas kenduri kahwin naik awana..
    mmg penuh aktiviti korang time tue...
    next time, sape2 yang kawen,
    g tau awal2..

    aku leh join konboi t...
    hehehehe...

    terima kasih sekali lagi kawan.... cheers cheers cheers

    same2..
    xde hal en.koboi..
    selamat pengantin baru..
    tahniah!

    Azroy

    Re: Konvoi Koboigurun Kahwin

    Post by Azroy on Tue Aug 04, 2009 7:45 pm

    To Koboy Gurun :- Semoga kamu berdua diberkati dan dimurahkan rezeki hendaknya.. Very Happy

    Amir

    Re: Konvoi Koboigurun Kahwin

    Post by Amir on Tue Aug 04, 2009 11:42 pm

    Minta maaf byk2 x dpt join, hanya ucapan "Selamat Pengantin Baru, Semoga berkekalan ke anak cucu" dpt dikirimkan melalui forum ini..

    sekian.. study study

    carlnain

    Re: Konvoi Koboigurun Kahwin

    Post by carlnain on Wed Aug 05, 2009 5:53 pm

    koboygurun wrote:hehehehe...
    tenkiu korang semua kerana sudi
    datang ke majlis perkahwinan aku...

    korang mmg best...

    kene plak pas kenduri kahwin naik awana..
    mmg penuh aktiviti korang time tue...
    next time, sape2 yang kawen,
    g tau awal2..

    aku leh join konboi t...
    hehehehe...

    terima kasih sekali lagi kawan.... cheers cheers cheers

    selamat pengantin baru bro , maap la x dpt 2run ada kenduri kat umah mak aku .
    wah.... pas ni kena belajor2la mintak lesen nak g tts Laughing Laughing Laughing


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: Konvoi Koboigurun Kahwin

    Post by carlnain on Wed Aug 05, 2009 5:56 pm

    kipas wrote:rugi bro wadin tak ikut...bayangkan moto alley victor bunyik cam nak gugur enjen pon leh sampai atas...dua org lak tuh...syok wo...first time aku dlm sejarah bawak moto tua aku sampai puncak...sblm nih naik keta jer...

    Patotla sikit berterima kasih dia dgn aku ahad 2 . rupanya dah smpe ke genting
    dia . Carb power tu Laughing Laughing Laughing tunggu dia pasang block 1 set . ba bye ko kipas... Laughing Laughing


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    kipas

    Re: Konvoi Koboigurun Kahwin

    Post by kipas on Thu Aug 06, 2009 10:28 am

    carlnain wrote:
    kipas wrote:rugi bro wadin tak ikut...bayangkan moto alley victor bunyik cam nak gugur enjen pon leh sampai atas...dua org lak tuh...syok wo...first time aku dlm sejarah bawak moto tua aku sampai puncak...sblm nih naik keta jer...

    Patotla sikit berterima kasih dia dgn aku ahad 2 . rupanya dah smpe ke genting
    dia . Carb power tu Laughing Laughing Laughing tunggu dia pasang block 1 set . ba bye ko kipas... Laughing Laughing
    woit...tunggu akuuuu...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Sponsored content

    Re: Konvoi Koboigurun Kahwin

    Post by Sponsored content Today at 6:45 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 6:45 pm