Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    RIB (kamera alldisc)

    Share

    alldisc

    Re: RIB (kamera alldisc)

    Post by alldisc on Wed Aug 19, 2009 7:56 pm








    alldisc

    Re: RIB (kamera alldisc)

    Post by alldisc on Wed Aug 19, 2009 7:59 pm

    carlnain : nantilah.. aku lum duduk lagi...



    carlnain : dah amik ke? apsal ko amik gambar senyap aje? cakap lah 1,2,3!!


    alldisc

    Re: RIB (kamera alldisc)

    Post by alldisc on Wed Aug 19, 2009 8:00 pm

    barisan kips menjelang hari kemerdekaan




    alldisc

    Re: RIB (kamera alldisc)

    Post by alldisc on Wed Aug 19, 2009 8:05 pm

    barisan kippers yang menjayakan RIB.





    aku sebagai organiser mengucapkan berbanyak terima kasih kepada semua kippers baik yang join ride mahupun yang banyak beri sokongan moral. tanpa korang, ride ini tak menjadi.

    aku gembira tengok korang enjoy ride dan aku respek habis sbb walaupun kita dilewatkan beberapa kali dengan insiden motor rosak tetapi tak seorang pun komplen. semua sporting dan paling best sekali kerana semangat kesukanan setiakawan sangat kuat.

    terima kasih paling besar pada team marshal (azzo, dol, arninja, carlnain, fooart dan deen325) yang membantu melicinkan trip kita.

    insyaAllah, ini bukan ride terakhir kita. dan nantikan RIB-2 tahun depan pula.

    adios

    ~alldisc~

    Sponsored content

    Re: RIB (kamera alldisc)

    Post by Sponsored content Today at 4:09 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 4:09 pm