Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Awin Personal Gallery

    Share

    awin

    Awin Personal Gallery

    Post by awin on Sun Aug 23, 2009 10:01 pm

    Salam sume... ni ada ckit pics aku dr mula start aku main kips blaja cornering.. huhuhu..



    bermula dgan memakai body armor je. goyang giler..!!!



    tegak giler aku corner turn 2 nih.. uhuhuhu...

    selepas beberapa kali trun Track Day dan blaja ngan CIKGU kat MORINI.. alhamdulillah byk perubahan...



    makin lama makin baik tahap skill cornering aku.. berkat training yg xptus bersama AZZO & mber2..



    ini ialah pic aku yg paling latest skali... Track Day 23/08/2009







    ini saja utk kali ni.. nanti klu ada lagi aku akan kongsi bersama ngan korang k.. SALAM!!! cheers

    azzo

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by azzo on Sun Aug 23, 2009 11:15 pm

    hahaha,nasib baik aku tak dpt trekday hari ni,tidak mesti gambar motor ultraman aku ada,hahaha

    Good,good,a lot improvement

    eman_92

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by eman_92 on Mon Aug 24, 2009 12:07 am

    bro awin, jom layan klawang.. bley turun kan ilmu tu.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    awin

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by awin on Mon Aug 24, 2009 12:14 am

    eman_92 wrote:bro awin, jom layan klawang.. bley turun kan ilmu tu.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    nak blaja jom masuk track 30hb ni... lebih slamat, xda gangguan kereta.. JOM LA!!! ada bran ka?

    eman_92

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by eman_92 on Mon Aug 24, 2009 12:26 am

    awin wrote:
    eman_92 wrote:bro awin, jom layan klawang.. bley turun kan ilmu tu.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    nak blaja jom masuk track 30hb ni... lebih slamat, xda gangguan kereta.. JOM LA!!! ada bran ka?
    2/9 nie trial spm la... next td la bro....

    mal 5190

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by mal 5190 on Mon Aug 24, 2009 12:53 am

    congrates bro awin!
    cheers cheers cheers

    cdan

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by cdan on Mon Aug 24, 2009 2:44 am

    awin wrote:
    eman_92 wrote:bro awin, jom layan klawang.. bley turun kan ilmu tu.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    nak blaja jom masuk track 30hb ni... lebih slamat, xda gangguan kereta.. JOM LA!!! ada bran ka?

    jom le..... HEHEHEHE Twisted Evil Evil or Very Mad Evil or Very Mad Twisted Evil

    wadin

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by wadin on Mon Aug 24, 2009 9:09 am

    good bro... layan kat track
    cheers Very Happy

    arninja5984

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by arninja5984 on Mon Aug 24, 2009 10:55 am

    wadin wrote:good bro... layan kat track
    cheers Very Happy

    besa la awin....
    antara 3 kippers sifu yang terbaik..
    he..he..
    tak dapat lagi nak meleper ngan awin..
    sejak dari balik ride termeloh dulu..
    ride melaka awin tak bawak motor lak..
    leh blajar half cluch corner ngan bro..
    he..he..

    cheers cheers cheers


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    kipas

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by kipas on Mon Aug 24, 2009 10:57 am

    bile la aku nak masuk trek nih...hhhmmmm....


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    serangga jalanan

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by serangga jalanan on Mon Aug 24, 2009 12:13 pm

    kipas wrote:bile la aku nak masuk trek nih...hhhmmmm....

    ape susah...masuk je la...bkn ade org nk marah pn...tp jgn ko lintas trek time org tgh berlumba dh la... What a Face

    carlnain

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by carlnain on Mon Aug 24, 2009 12:15 pm

    mrfooart wrote:
    kipas wrote:bile la aku nak masuk trek nih...hhhmmmm....

    ape susah...masuk je la...bkn ade org nk marah pn...tp jgn ko lintas trek time org tgh berlumba dh la... What a Face

    antara nak dgn x nak je ..... Wink Wink


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    kipas

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by kipas on Mon Aug 24, 2009 1:38 pm

    carlnain wrote:
    mrfooart wrote:
    kipas wrote:bile la aku nak masuk trek nih...hhhmmmm....

    ape susah...masuk je la...bkn ade org nk marah pn...tp jgn ko lintas trek time org tgh berlumba dh la... What a Face

    antara nak dgn x nak je ..... Wink Wink
    tunggu aku beli pullpace LTD...muahahaha...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    mira_buruk

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by mira_buruk on Mon Aug 24, 2009 1:47 pm

    Pelan2 kayuh
    kasi beli part2 yg penting dulu
    kalo nak beli sedebuk, mmg terduduk bro....

    InsyaAllah nnt ramai2 kita layan trek day Twisted Evil Twisted Evil lol!

    kipas

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by kipas on Mon Aug 24, 2009 1:48 pm

    mira_buruk wrote:Pelan2 kasyuh
    kasi beli part2 yg penting dulu
    kalo nak beli sedebuk, mmg terduduk bro....

    InsyaAllah nnt ramai2 kita layn trek day
    nanti kiter layan same2 yer...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    mira_buruk

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by mira_buruk on Mon Aug 24, 2009 1:51 pm

    Boleh... tp kena tunggu NSR aku siap dulu
    kalo layan dgn TZR tu..jahanam di buek nyo...

    InsyaAllah lepas raya kalo takde apa., siap lah kot
    Nnt kita minta jasa baik Sifu Azzo sama Awin kasi tunjuk ajar

    Amir

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by Amir on Mon Aug 24, 2009 2:13 pm

    cdan wrote:
    awin wrote:
    eman_92 wrote:bro awin, jom layan klawang.. bley turun kan ilmu tu.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    nak blaja jom masuk track 30hb ni... lebih slamat, xda gangguan kereta.. JOM LA!!! ada bran ka?

    jom le..... HEHEHEHE Twisted Evil Evil or Very Mad Evil or Very Mad Twisted Evil

    peh2.. conmplete eq motor, nk gak aku join korang nih.

    aJa

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by aJa on Mon Aug 24, 2009 2:18 pm

    Amir wrote:
    cdan wrote:
    awin wrote:
    eman_92 wrote:bro awin, jom layan klawang.. bley turun kan ilmu tu.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    nak blaja jom masuk track 30hb ni... lebih slamat, xda gangguan kereta.. JOM LA!!! ada bran ka?

    jom le..... HEHEHEHE Twisted Evil Evil or Very Mad Evil or Very Mad Twisted Evil

    peh2.. conmplete eq motor, nk gak aku join korang nih.

    JOM JOM JOM!!!! 30 HARIBULAN!!!!!!!!

    (aku insyaAllah masok kalu dwit dh ade.. ngahahahaa)

    cdan

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by cdan on Mon Aug 24, 2009 10:50 pm

    aJa wrote:
    Amir wrote:
    cdan wrote:
    awin wrote:
    eman_92 wrote:bro awin, jom layan klawang.. bley turun kan ilmu tu.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    nak blaja jom masuk track 30hb ni... lebih slamat, xda gangguan kereta.. JOM LA!!! ada bran ka?

    jom le..... HEHEHEHE Twisted Evil Evil or Very Mad Evil or Very Mad Twisted Evil

    peh2.. conmplete eq motor, nk gak aku join korang nih.

    JOM JOM JOM!!!! 30 HARIBULAN!!!!!!!!

    (aku insyaAllah masok kalu dwit dh ade.. ngahahahaa)

    lepas moto kriss aku rebuild... ada duit lebih kasi masuk itu TD....MUAHAHAHAHAHAHAHHAHAH

    azzo

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by azzo on Mon Aug 24, 2009 11:09 pm

    memang semangat aku dengar korang nak masuk td,tapi sebelum masuk sda buat research tak cara cara nak corner,braking,mata,lutut,siku,bahu,kepala?

    Kalau setakat masuk bayar rm70 tapi takde improvement sama je mcm td sebelumnyer aku rasa elok duit rm70 tu korang simpan buat benda berfaedah

    Sebab bila td dan niat nak mkn angin bukan nak improve riding lebih baik duk umah

    Sebab bila korang silap dan melibatkan rider lain kat dlm trek lebih baik tak payah

    Pikir pikir kan,nak improve atau mkn angin??

    Nak mkn angin lebih baik pg funfair

    eman_92

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by eman_92 on Tue Aug 25, 2009 8:40 am

    azzo wrote:memang semangat aku dengar korang nak masuk td,tapi sebelum masuk sda buat research tak cara cara nak corner,braking,mata,lutut,siku,bahu,kepala?

    Kalau setakat masuk bayar rm70 tapi takde improvement sama je mcm td sebelumnyer aku rasa elok duit rm70 tu korang simpan buat benda berfaedah

    Sebab bila td dan niat nak mkn angin bukan nak improve riding lebih baik duk umah

    Sebab bila korang silap dan melibatkan rider lain kat dlm trek lebih baik tak payah

    Pikir pikir kan,nak improve atau mkn angin??

    Nak mkn angin lebih baik pg funfair
    sifu dah sound..... bom bom bom

    mira_buruk

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by mira_buruk on Tue Aug 25, 2009 11:45 am

    azzo wrote:memang semangat aku dengar korang nak masuk td,tapi sebelum masuk sda buat research tak cara cara nak corner,braking,mata,lutut,siku,bahu,kepala?

    Kalau setakat masuk bayar rm70 tapi takde improvement sama je mcm td sebelumnyer aku rasa elok duit rm70 tu korang simpan buat benda berfaedah

    Sebab bila td dan niat nak mkn angin bukan nak improve riding lebih baik duk umah

    Sebab bila korang silap dan melibatkan rider lain kat dlm trek lebih baik tak payah

    Pikir pikir kan,nak improve atau mkn angin??

    Nak mkn angin lebih baik pg funfair

    Thanks sifu
    akan ku ikut nasihat mu itu, n harap tunjuk ajar dr sifu
    mcm kami yg baru nak meleper ni...

    Amir

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by Amir on Tue Aug 25, 2009 9:45 pm

    eman_92 wrote:
    azzo wrote:memang semangat aku dengar korang nak masuk td,tapi sebelum masuk sda buat research tak cara cara nak corner,braking,mata,lutut,siku,bahu,kepala?

    Kalau setakat masuk bayar rm70 tapi takde improvement sama je mcm td sebelumnyer aku rasa elok duit rm70 tu korang simpan buat benda berfaedah

    Sebab bila td dan niat nak mkn angin bukan nak improve riding lebih baik duk umah

    Sebab bila korang silap dan melibatkan rider lain kat dlm trek lebih baik tak payah

    Pikir pikir kan,nak improve atau mkn angin??

    Nak mkn angin lebih baik pg funfair
    sifu dah sound..... bom bom bom

    Adess, ye x ye plak... nk kne wat research dlu (mcm assignment da...)
    nk wat research plak mesti makan mase..... adess.. byk keje nk buat nih..

    ammen

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by ammen on Wed Aug 26, 2009 9:58 am

    azzo wrote:memang semangat aku dengar korang nak masuk td,tapi sebelum masuk sda buat research tak cara cara nak corner,braking,mata,lutut,siku,bahu,kepala?

    Kalau setakat masuk bayar rm70 tapi takde improvement sama je mcm td sebelumnyer aku rasa elok duit rm70 tu korang simpan buat benda berfaedah

    Sebab bila td dan niat nak mkn angin bukan nak improve riding lebih baik duk umah

    Sebab bila korang silap dan melibatkan rider lain kat dlm trek lebih baik tak payah

    Pikir pikir kan,nak improve atau mkn angin??

    Nak mkn angin lebih baik pg funfair

    Kalo diikutkan, betul jugak apa yg Dato' PAduka Azzo cakap nih..pemahaman melalui pembelajaran..mcm nak masuk hutan, kena sediakan barang2 lengkap dulu..kalo x sesat/ bahaya nanti..walopon aku pon mmg x pandai pereng (sbb moto baru angkat), tp time kasih byk2 pada Dato Paduka Azzo kerna telah memberikan nasihat yang sgt bernas utk kami...yahooo!!!

    awin

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by awin on Thu Nov 05, 2009 8:45 pm

    motor aku da latest... hheeheheheeee


    Sponsored content

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by Sponsored content Today at 11:58 am


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 11:58 am