Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Awin Personal Gallery

    Share

    carlnain

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by carlnain on Thu Nov 05, 2009 9:05 pm

    Moto sifu dah siap ........... cheers cheers cheers
    Bakal berentap d MSS thn Hadapan Rolling Eyes Rolling Eyes .

    Buat permulaan TD bulan 11 ni akan menunjukkan kukunye.............. Shocked Shocked

    cabuuutttttt......... bounce bounce


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    kr150c87

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by kr150c87 on Thu Nov 05, 2009 10:38 pm

    abis nanti,moto sifu dah laju setting baik punye,

    abislah.siap kena tapau roti canai.2.ish.moto sye masih tertido.dia xnak bangun bab sedih.nih..

    skido

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by skido on Fri Nov 06, 2009 3:49 pm

    motor drag aku...
    terbaru..naked plak..


    kawesakai_penang

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by kawesakai_penang on Fri Nov 06, 2009 4:10 pm

    mana lampu....... huhuhu.....

    cdan

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by cdan on Fri Nov 06, 2009 9:41 pm

    skido wrote:motor drag aku...
    terbaru..naked plak..


    dah mcm victor dah aku tgk

    lumin

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by lumin on Sat Nov 07, 2009 4:21 am

    oit, ni thread galery Awin la.. kalo nak post gambar tu buka la thread sendiri.. lol! lol!


    _________________






    koboygurun

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by koboygurun on Sat Nov 07, 2009 4:43 am

    awin wrote:motor aku da latest... hheeheheheeee


    nampak x tue kawan2....
    tgk tayar dia....
    tayar slick tahap dewa....
    mmg kene tinggal laa kalu layan trak ngan awin pasni... bounce

    Azroy

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by Azroy on Sat Nov 07, 2009 8:47 am

    takpe koboi.. track dia power la.. kita ajak dia layan kelawang.. gerenti mengagau punya dia.. hahaha...

    serangga jalanan

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by serangga jalanan on Sat Nov 07, 2009 12:56 pm

    Azroy wrote:takpe koboi.. track dia power la.. kita ajak dia layan kelawang.. gerenti mengagau punya dia.. hahaha...

    AWIN....cabaran dr kompolan pereng klawang tu xkan nk diam jer..
    kasi bersuara la skit...(jgn terpedaya dgn api2 awangan tu)hihi..

    awin

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by awin on Sat Nov 07, 2009 5:40 pm

    mister wrote:
    Azroy wrote:takpe koboi.. track dia power la.. kita ajak dia layan kelawang.. gerenti mengagau punya dia.. hahaha...

    AWIN....cabaran dr kompolan pereng klawang tu xkan nk diam jer..
    kasi bersuara la skit...(jgn terpedaya dgn api2 awangan tu)hihi..

    klu kat klawang tu ade tempat cas battery xpela... kang xpasal2 mto aku abis battery plak kat atas tuh...uhuhuhuhuh

    wadin

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by wadin on Mon Nov 09, 2009 1:25 pm

    salam
    semoga berjaya race kat track....Peduli org kata janji kau buat keputusan yg terbaik untuk diri kau:)
    Aku beri moral support..dan aku akan tolong apa yg termampu Laughing ..

    we r champion Laughing

    Azroy

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by Azroy on Mon Nov 09, 2009 1:43 pm

    awin wrote:
    mister wrote:
    Azroy wrote:takpe koboi.. track dia power la.. kita ajak dia layan kelawang.. gerenti mengagau punya dia.. hahaha...

    AWIN....cabaran dr kompolan pereng klawang tu xkan nk diam jer..
    kasi bersuara la skit...(jgn terpedaya dgn api2 awangan tu)hihi..

    klu kat klawang tu ade tempat cas battery xpela... kang xpasal2 mto aku abis battery plak kat atas tuh...uhuhuhuhuh

    takpe awin.. nanti aku beli bateri averadey 12 jibik kat hang..

    skido

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by skido on Mon Nov 09, 2009 4:25 pm

    wadin wrote:salam
    semoga berjaya race kat track....Peduli org kata janji kau buat keputusan yg terbaik untuk diri kau:)
    Aku beri moral support..dan aku akan tolong apa yg termampu Laughing ..

    we r champion Laughing

    wadin dah brsuara..maknanya,dia ada laa tuh tmpt cas battery dlm bag dia...jgn risau awin..

    awin

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by awin on Tue Nov 24, 2009 12:29 pm


    eman_92

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by eman_92 on Sat Feb 20, 2010 6:42 pm

    [img][/img][img][/img]

    sepat

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by sepat on Sat Feb 20, 2010 11:10 pm

    awin wrote:Salam sume... ni ada ckit pics aku dr mula start aku main kips blaja cornering.. huhuhu..




    macam biase tgk je kips biru yg kat blakang tuh.... Shocked Shocked scratch

    ammen

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by ammen on Thu Mar 04, 2010 1:24 am

    awin wrote:

    Cantik siot awin amik corner...
    Badan, kepala, siku, lutut, kaki, motor...
    Suma nampak mcm perfect !!!!

    (Kalo salah maafkan sy, sy budak baru belajar...)

    awin

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by awin on Thu Mar 04, 2010 9:46 am






    Azroy

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by Azroy on Thu Mar 04, 2010 10:11 am

    lawa kasut bang.. pinjam boleh.. hahaha..

    MBN 2254

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by MBN 2254 on Thu Mar 04, 2010 11:12 am

    fuh.. gempak.. nampak mcm best jer..

    bila la tahap skill corner aku nak mencapai cam tu yer..

    p/s: sifoo2 sekalian harap bantu yer, tq

    serangga jalanan

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by serangga jalanan on Thu Mar 04, 2010 4:32 pm

    MBN 2254 wrote:fuh.. gempak.. nampak mcm best jer..

    bila la tahap skill corner aku nak mencapai cam tu yer..

    p/s: sifoo2 sekalian harap bantu yer, tq

    ko follow je awin tu tiap kali TD...aku rase xsmpi setaun ko misti dh bleh corner cmtu.. cheers

    MBN 2254

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by MBN 2254 on Thu Mar 04, 2010 8:39 pm

    tapi ramai kata dia laju..

    mampu ke aku nak follow (cucuk angin) dia masa tue..?? Crying or Very sad

    awin

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by awin on Thu Mar 04, 2010 9:14 pm

    MBN 2254 wrote:tapi ramai kata dia laju..

    mampu ke aku nak follow (cucuk angin) dia masa tue..?? Crying or Very sad

    NAK BLAJA SERIBU DAYA... TAKNAK BLAJA SERIBU DALIH...

    serangga jalanan

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by serangga jalanan on Fri Mar 05, 2010 11:12 am

    awin wrote:
    MBN 2254 wrote:tapi ramai kata dia laju..

    mampu ke aku nak follow (cucuk angin) dia masa tue..?? Crying or Very sad

    NAK BLAJA SERIBU DAYA... TAKNAK BLAJA SERIBU DALIH...

    cheers setuju ngn awin...ko tgk dia dh la...
    walaupon baju kene tempah (sbb besor kt perut) tp tetap bleh corner...
    hihihi....

    MBN 2254

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by MBN 2254 on Fri Mar 05, 2010 3:49 pm

    mister wrote:
    awin wrote:
    MBN 2254 wrote:tapi ramai kata dia laju..

    mampu ke aku nak follow (cucuk angin) dia masa tue..?? Crying or Very sad

    NAK BLAJA SERIBU DAYA... TAKNAK BLAJA SERIBU DALIH...

    cheers setuju ngn awin...ko tgk dia dh la...
    walaupon baju kene tempah (sbb besor kt perut) tp tetap bleh corner...
    hihihi....

    p/s: no komen Arrow

    Sponsored content

    Re: Awin Personal Gallery

    Post by Sponsored content Today at 2:01 pm


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 2:01 pm