Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Nauzubillah..model pakai tudung tapi tak berpakaian

    Share

    rais

    Nauzubillah..model pakai tudung tapi tak berpakaian

    Post by rais on Tue Aug 25, 2009 3:37 pm




    Last edited by rais on Tue Aug 25, 2009 3:42 pm; edited 1 time in total

    mira_buruk

    Re: Nauzubillah..model pakai tudung tapi tak berpakaian

    Post by mira_buruk on Tue Aug 25, 2009 3:41 pm

    cis.... terkena den...

    kesian lak den tgk... bukan apa, buruk benor kaler tawel good morning tu
    dah naik hitam..... berkerak Laughing

    dol

    Re: Nauzubillah..model pakai tudung tapi tak berpakaian

    Post by dol on Tue Aug 25, 2009 5:09 pm

    harem.....harem....

    kalo muka mcm avatar mira tu ok la jgk...

    carlnain

    Re: Nauzubillah..model pakai tudung tapi tak berpakaian

    Post by carlnain on Tue Aug 25, 2009 5:57 pm

    cis , itu belum lagi pakai tudung bermisai.................... lol! lol! lol!


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    kipas

    Re: Nauzubillah..model pakai tudung tapi tak berpakaian

    Post by kipas on Tue Aug 25, 2009 6:11 pm

    carlnain wrote:cis , itu belum lagi pakai tudung bermisai.................... lol! lol! lol!
    wakakaka...kalo kucing shoei berjanggut cam kambing cam ner nak jwp tuh...wakakaka...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Amir

    Re: Nauzubillah..model pakai tudung tapi tak berpakaian

    Post by Amir on Tue Aug 25, 2009 9:24 pm

    Chomey2.... tp bg la tudung lawa sikit kot yer pon...

    arninja5984

    Re: Nauzubillah..model pakai tudung tapi tak berpakaian

    Post by arninja5984 on Wed Aug 26, 2009 8:53 am

    ha..ha..ha...

    lawak.. lawak....
    lawak first class...
    kalah lawak wonderpets woo...
    tapi aku ras kucing tu jantan la..
    scratch scratch


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    serangga jalanan

    Re: Nauzubillah..model pakai tudung tapi tak berpakaian

    Post by serangga jalanan on Wed Aug 26, 2009 9:46 am

    NAYO JO KUCING TU...DH LA BLN2 POSO NI HAA... Laughing

    rais

    Re: Nauzubillah..model pakai tudung tapi tak berpakaian

    Post by rais on Wed Aug 26, 2009 5:37 pm

    tu kucing kedai eden.gambar ni snap sebolum puasa.adik beradik dia xda dah..eden la tempat bermanja...kucing betina...kucing jantan xle bela...nanti habis satu kedai di kencingya

    Maverick

    Re: Nauzubillah..model pakai tudung tapi tak berpakaian

    Post by Maverick on Wed Aug 26, 2009 8:43 pm

    Den pun tekojutt...
    **kucing tu mcm terpaksa jee.. ke tgh poso?

    Apit7395

    Re: Nauzubillah..model pakai tudung tapi tak berpakaian

    Post by Apit7395 on Fri Aug 28, 2009 2:00 am

    Maverick wrote:Den pun tekojutt...
    **kucing tu mcm terpaksa jee.. ke tgh poso?
    kucing 2 dipaksa Exclamation

    kei

    Re: Nauzubillah..model pakai tudung tapi tak berpakaian

    Post by kei on Fri Aug 28, 2009 8:51 am

    rais wrote:
    kucing bro ni scara x lgsung dah promote
    gula2 jagung dlam plastik skali ngan belon kt sebelah dier...
    bgus la idea nieh... Wink

    kurt2812

    Re: Nauzubillah..model pakai tudung tapi tak berpakaian

    Post by kurt2812 on Mon Aug 31, 2009 10:54 pm

    Mmg kucing 2 bertindak sbg promoter utk gula2 tu kot..tdung ala wardina lg tu..

    Sponsored content

    Re: Nauzubillah..model pakai tudung tapi tak berpakaian

    Post by Sponsored content Today at 6:03 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 6:03 am