Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Share

    Maverick

    Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by Maverick on Wed Aug 26, 2009 8:51 pm


    Pic ni ternampak kat bikepics...
    Kalo trapit kita guna Honda VFR800, geng2 kat Croatia guna CBR1000RR tuuu...

    Bygkan la kalo trapit2 kita upgrade ke model2 ni pulak..hmm mat2 rempit takde port dah lak kot??

    kacang

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by kacang on Wed Aug 26, 2009 9:13 pm

    Maverick wrote:
    Pic ni ternampak kat bikepics...
    Kalo trapit kita guna Honda VFR800, geng2 kat Croatia guna CBR1000RR tuuu...

    Bygkan la kalo trapit2 kita upgrade ke model2 ni pulak..hmm mat2 rempit takde port dah lak kot??

    vfr slalu pkai kt bandar n hiway especially kerje2 meng'escort' raje, ank raje dan yg seangkatan..
    mcm evo 10 gak.. wira, waja ngn land rover pkai je lg..
    kriss, lc ngn zx kn ade..
    jgn lupe cb750, igauan ngeri aku mase penah jatuh moto dlu..

    Amir

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by Amir on Wed Aug 26, 2009 10:24 pm

    Maverick wrote:
    Pic ni ternampak kat bikepics...
    Kalo trapit kita guna Honda VFR800, geng2 kat Croatia guna CBR1000RR tuuu...

    Bygkan la kalo trapit2 kita upgrade ke model2 ni pulak..hmm mat2 rempit takde port dah lak kot??

    tapi rasenyer. motor nih agak payah nak mencilok di jalan raya yang byk dgn kereta & x lupe lorong2 kecil..
    sedangkan, pada mat rempit.. tu lah cara diorang nk lari...

    btul ke nih ayat aku?

    cdan

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by cdan on Wed Aug 26, 2009 10:46 pm

    Amir wrote:
    Maverick wrote:
    Pic ni ternampak kat bikepics...
    Kalo trapit kita guna Honda VFR800, geng2 kat Croatia guna CBR1000RR tuuu...

    Bygkan la kalo trapit2 kita upgrade ke model2 ni pulak..hmm mat2 rempit takde port dah lak kot??

    tapi rasenyer. motor nih agak payah nak mencilok di jalan raya yang byk dgn kereta & x lupe lorong2 kecil..
    sedangkan, pada mat rempit.. tu lah cara diorang nk lari...

    btul ke nih ayat aku?

    tak jugak cuba tgk polis trafik trafik skang nie elok je mencilok dgn moto honda st 1300... aku pakai kips pown terketar ketar nak mencilok.... lagi pown polis akan diberi latihan khas utk menempuh situasi seperti jalan jem....

    arninja5984

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by arninja5984 on Thu Aug 27, 2009 8:44 am

    cdan wrote:
    Amir wrote:
    Maverick wrote:
    Pic ni ternampak kat bikepics...
    Kalo trapit kita guna Honda VFR800, geng2 kat Croatia guna CBR1000RR tuuu...

    Bygkan la kalo trapit2 kita upgrade ke model2 ni pulak..hmm mat2 rempit takde port dah lak kot??

    tapi rasenyer. motor nih agak payah nak mencilok di jalan raya yang byk dgn kereta & x lupe lorong2 kecil..
    sedangkan, pada mat rempit.. tu lah cara diorang nk lari...

    btul ke nih ayat aku?



    tak jugak cuba tgk polis trafik trafik skang nie elok je mencilok dgn moto honda st 1300... aku pakai kips pown terketar ketar nak mencilok.... lagi pown polis akan diberi latihan khas utk menempuh situasi seperti jalan jem....


    la...apa nak risau..
    kiter bukan mat rempit pun..
    aku kalu polis traffik pakai Hayabusa
    lagi aku sokong..bagi motor yang laju2 kat
    diorang..biar diaorang lenyek atau pijak2 je
    mat2 rempit aka peragut tu..
    padan muka..har..har..


    Laughing Laughing Twisted Evil


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    carlnain

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by carlnain on Thu Aug 27, 2009 10:38 am

    Maverick wrote:
    Pic ni ternampak kat bikepics...
    Kalo trapit kita guna Honda VFR800, geng2 kat Croatia guna CBR1000RR tuuu...

    Bygkan la kalo trapit2 kita upgrade ke model2 ni pulak..hmm mat2 rempit takde port dah lak kot??

    moto polis yg skrg ni(honda st 1300) pon dah cukup gerun..... Rolling Eyes Rolling Eyes
    kalo cb750 lagila , roda2 kuala lumpur..... Laughing Laughing
    lom dia turunkan ZX lagi....... Laughing Laughing Laughing


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    kipas

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by kipas on Thu Aug 27, 2009 10:42 am

    ade bekas mat rempit kat sini yg dah insap sbb moto rempit dier dulu tak laju...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    mira_buruk

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by mira_buruk on Thu Aug 27, 2009 10:59 am

    udah2 ler merempit tu....
    baik kita layan mcm forum @ kelab ni
    byk paedah nye.... kenalan pun ade
    mcm2 dr golongkan yg kita jumpa... aktiviti sihat pun ade

    arninja5984

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by arninja5984 on Thu Aug 27, 2009 11:19 am

    mira_buruk wrote:udah2 ler merempit tu....
    baik kita layan mcm forum @ kelab ni
    byk paedah nye.... kenalan pun ade
    mcm2 dr golongkan yg kita jumpa... aktiviti sihat pun ade

    betul..betul..betul..
    aku sokong...
    dari layan rempit baik layan forum @
    club..aktiviti pun best..
    tengok mcm pi melaka aritu..
    org tengok pun respek..
    usah kata org besa,polis buat roadblock pun
    tak tahan pasal tau dah disiplin kiter..
    baru cool..ni kejadah pe nya cool merempit
    kat jalan lurus plak tu..brani corner kat trek
    la..gerenti mat rempit tu tergolek bersepai..

    ha..ha..
    cheers cheers Twisted Evil
    cheers


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    carlnain

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by carlnain on Thu Aug 27, 2009 11:43 am

    belum lagi abg misai bawak cb750 mai (roda2 kuala lumpur old version),
    terabur abis Pelesit rempit.... Laughing Laughing
    minat toi tgk cite tu masa kecik dulu .....sekarang je dah pencen/tukar cawangan jadi SB Laughing Laughing
    A.Galak A.K.A Abg Misai....... Laughing Laughing


    P/S : jgn biasa panggil Mat tuk benda2 yg membusukkan coz biasanya Mat
    dlm budaya melayu melambangkan nama Muhammad / org melayu .
    sikit2 kalo yg jahat je mesti pki nama Mat Sad Sad . Cth Mat Pet aka drug addict.
    pakai la abu jahal ke iblis ke setan ke pelesit ke.... Cool Cool


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    skido

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by skido on Thu Aug 27, 2009 12:25 pm

    carlnain wrote:belum lagi abg misai bawak cb750 mai (roda2 kuala lumpur old version),
    terabur abis Pelesit rempit.... Laughing Laughing
    minat toi tgk cite tu masa kecik dulu .....sekarang je dah pencen/tukar cawangan jadi SB Laughing Laughing
    A.Galak A.K.A Abg Misai....... Laughing Laughing


    P/S : jgn biasa panggil Mat tuk benda2 yg membusukkan coz biasanya Mat
    dlm budaya melayu melambangkan nama Muhammad / org melayu .
    sikit2 kalo yg jahat je mesti pki nama Mat Sad Sad . Cth Mat Pet aka drug addict.
    pakai la abu jahal ke iblis ke setan ke pelesit ke.... Cool Cool

    abu rempit laa ekk??

    aku tgk polis yg pakai zx pun bleh tahan gak laju..
    menyelit macam sial jugak...takkan tak bleh nak kejar kot 'abu rempit'

    carlnain

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by carlnain on Thu Aug 27, 2009 12:34 pm

    skido wrote:
    carlnain wrote:belum lagi abg misai bawak cb750 mai (roda2 kuala lumpur old version),
    terabur abis Pelesit rempit.... Laughing Laughing
    minat toi tgk cite tu masa kecik dulu .....sekarang je dah pencen/tukar cawangan jadi SB Laughing Laughing
    A.Galak A.K.A Abg Misai....... Laughing Laughing


    P/S : jgn biasa panggil Mat tuk benda2 yg membusukkan coz biasanya Mat
    dlm budaya melayu melambangkan nama Muhammad / org melayu .
    sikit2 kalo yg jahat je mesti pki nama Mat Sad Sad . Cth Mat Pet aka drug addict.
    pakai la abu jahal ke iblis ke setan ke pelesit ke.... Cool Cool

    abu rempit laa ekk??

    aku tgk polis yg pakai zx pun bleh tahan gak laju..
    menyelit macam sial jugak...takkan tak bleh nak kejar kot 'abu rempit'

    jahal je pon ok..... Laughing Laughing
    abu pon banyak nama melayu /islam cth cth abu bakar .

    kejar siot , tapi yg paling merbahaya polis yg preman (x pakai uniform).
    dok tepi2 trapik light , sedia tuk mencekup pelesit rempit.... What a Face What a Face
    sedar2 kunci kena cabut , dah tolak moto naik lori ........ Laughing Laughing


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    kipas

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by kipas on Thu Aug 27, 2009 1:18 pm

    carlnain wrote:
    skido wrote:
    carlnain wrote:belum lagi abg misai bawak cb750 mai (roda2 kuala lumpur old version),
    terabur abis Pelesit rempit.... Laughing Laughing
    minat toi tgk cite tu masa kecik dulu .....sekarang je dah pencen/tukar cawangan jadi SB Laughing Laughing
    A.Galak A.K.A Abg Misai....... Laughing Laughing


    P/S : jgn biasa panggil Mat tuk benda2 yg membusukkan coz biasanya Mat
    dlm budaya melayu melambangkan nama Muhammad / org melayu .
    sikit2 kalo yg jahat je mesti pki nama Mat Sad Sad . Cth Mat Pet aka drug addict.
    pakai la abu jahal ke iblis ke setan ke pelesit ke.... Cool Cool

    abu rempit laa ekk??

    aku tgk polis yg pakai zx pun bleh tahan gak laju..
    menyelit macam sial jugak...takkan tak bleh nak kejar kot 'abu rempit'

    jahal je pon ok..... Laughing Laughing
    abu pon banyak nama melayu /islam cth cth abu bakar .

    kejar siot , tapi yg paling merbahaya polis yg preman (x pakai uniform).
    dok tepi2 trapik light , sedia tuk mencekup pelesit rempit.... What a Face What a Face
    sedar2 kunci kena cabut , dah tolak moto naik lori ........ Laughing Laughing
    kalo moto kat atas tuh polis pakai...mmg berlumba2 masing2 nak masuk polis...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Apit7395

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by Apit7395 on Fri Aug 28, 2009 1:57 am

    kipas wrote:
    carlnain wrote:
    skido wrote:
    carlnain wrote:belum lagi abg misai bawak cb750 mai (roda2 kuala lumpur old version),
    terabur abis Pelesit rempit.... Laughing Laughing
    minat toi tgk cite tu masa kecik dulu .....sekarang je dah pencen/tukar cawangan jadi SB Laughing Laughing
    A.Galak A.K.A Abg Misai....... Laughing Laughing


    P/S : jgn biasa panggil Mat tuk benda2 yg membusukkan coz biasanya Mat
    dlm budaya melayu melambangkan nama Muhammad / org melayu .
    sikit2 kalo yg jahat je mesti pki nama Mat Sad Sad . Cth Mat Pet aka drug addict.
    pakai la abu jahal ke iblis ke setan ke pelesit ke.... Cool Cool

    abu rempit laa ekk??

    aku tgk polis yg pakai zx pun bleh tahan gak laju..
    menyelit macam sial jugak...takkan tak bleh nak kejar kot 'abu rempit'

    jahal je pon ok..... Laughing Laughing
    abu pon banyak nama melayu /islam cth cth abu bakar .

    kejar siot , tapi yg paling merbahaya polis yg preman (x pakai uniform).
    dok tepi2 trapik light , sedia tuk mencekup pelesit rempit.... What a Face What a Face
    sedar2 kunci kena cabut , dah tolak moto naik lori ........ Laughing Laughing
    kalo moto kat atas tuh polis pakai...mmg berlumba2 masing2 nak masuk polis...
    polis ni kadang2 ngade2 gak nk yg hebat2..
    hehehehe
    ada polis ssh
    xda pon ssh..
    jngn mara yer pak polisi.. Very Happy

    Amir

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by Amir on Fri Aug 28, 2009 5:11 pm

    arninja5984 wrote:
    mira_buruk wrote:udah2 ler merempit tu....
    baik kita layan mcm forum @ kelab ni
    byk paedah nye.... kenalan pun ade
    mcm2 dr golongkan yg kita jumpa... aktiviti sihat pun ade

    betul..betul..betul..
    aku sokong...
    dari layan rempit baik layan forum @
    club..aktiviti pun best..
    tengok mcm pi melaka aritu..
    org tengok pun respek..
    usah kata org besa,polis buat roadblock pun
    tak tahan pasal tau dah disiplin kiter..
    baru cool..ni kejadah pe nya cool merempit
    kat jalan lurus plak tu..brani corner kat trek
    la..gerenti mat rempit tu tergolek bersepai..

    ha..ha..
    cheers cheers Twisted Evil
    cheers

    btul tuh sifu arninja. saya sokong

    kacang

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by kacang on Fri Aug 28, 2009 7:10 pm

    Amir wrote:
    arninja5984 wrote:
    mira_buruk wrote:udah2 ler merempit tu....
    baik kita layan mcm forum @ kelab ni
    byk paedah nye.... kenalan pun ade
    mcm2 dr golongkan yg kita jumpa... aktiviti sihat pun ade

    betul..betul..betul..
    aku sokong...
    dari layan rempit baik layan forum @
    club..aktiviti pun best..
    tengok mcm pi melaka aritu..
    org tengok pun respek..
    usah kata org besa,polis buat roadblock pun
    tak tahan pasal tau dah disiplin kiter..
    baru cool..ni kejadah pe nya cool merempit
    kat jalan lurus plak tu..brani corner kat trek
    la..gerenti mat rempit tu tergolek bersepai..

    ha..ha..
    cheers cheers Twisted Evil
    cheers

    btul tuh sifu arninja. saya sokong

    kite hidop mcm roda, kejap kt ats, kejap kt bwh..
    langit bukan selalunye cerah..
    tak bek mendoakn kecelakaan terhadap seseorang..
    bukan pe, ape yg kite cakap tu adalah doa yg ditujukan kepada diri sendiri..

    Amir

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by Amir on Fri Aug 28, 2009 9:59 pm

    kacang wrote:
    Amir wrote:
    arninja5984 wrote:
    mira_buruk wrote:udah2 ler merempit tu....
    baik kita layan mcm forum @ kelab ni
    byk paedah nye.... kenalan pun ade
    mcm2 dr golongkan yg kita jumpa... aktiviti sihat pun ade

    betul..betul..betul..
    aku sokong...
    dari layan rempit baik layan forum @
    club..aktiviti pun best..
    tengok mcm pi melaka aritu..
    org tengok pun respek..
    usah kata org besa,polis buat roadblock pun
    tak tahan pasal tau dah disiplin kiter..
    baru cool..ni kejadah pe nya cool merempit
    kat jalan lurus plak tu..brani corner kat trek
    la..gerenti mat rempit tu tergolek bersepai..

    ha..ha..
    cheers cheers Twisted Evil
    cheers

    btul tuh sifu arninja. saya sokong

    kite hidop mcm roda, kejap kt ats, kejap kt bwh..
    langit bukan selalunye cerah..
    tak bek mendoakn kecelakaan terhadap seseorang..
    bukan pe, ape yg kite cakap tu adalah doa yg ditujukan kepada diri sendiri..

    saye sokong part club & aktiviti tuh jer..
    hehehe

    alldisc

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by alldisc on Sat Aug 29, 2009 8:49 pm

    aku suker buli mat rempit... especially mat abu LC yang sedia menunjukkan belangnya kat kapcai lain di trafik light. aku datang pelan2... berhenti kat sebelah dia. pandai lak terus berhenti main trotel. ekekeke... hai abu... abu.

    Amir

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by Amir on Sat Aug 29, 2009 9:00 pm

    alldisc wrote:aku suker buli mat rempit... especially mat abu LC yang sedia menunjukkan belangnya kat kapcai lain di trafik light. aku datang pelan2... berhenti kat sebelah dia. pandai lak terus berhenti main trotel. ekekeke... hai abu... abu.

    hallamakkk aih.... bang, pinjam skill tuh bleh...
    cambest jer.

    cdan

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by cdan on Sat Aug 29, 2009 9:31 pm

    alldisc wrote:aku suker buli mat rempit... especially mat abu LC yang sedia menunjukkan belangnya kat kapcai lain di trafik light. aku datang pelan2... berhenti kat sebelah dia. pandai lak terus berhenti main trotel. ekekeke... hai abu... abu.

    ada satu hari tuh abu rempit konon moto lc nye power potong eden sambil pulas trotel kaw kaw... apo lagi lepas jo eden open pv sambil potong dia balik trus berhenti serta merta si abu rempit tuh... tapi bahayo ooh... time tuh aku bangang ckit tak sayang nyawa... huhuhuh

    Amir

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by Amir on Sun Aug 30, 2009 2:36 am

    cdan wrote:
    alldisc wrote:aku suker buli mat rempit... especially mat abu LC yang sedia menunjukkan belangnya kat kapcai lain di trafik light. aku datang pelan2... berhenti kat sebelah dia. pandai lak terus berhenti main trotel. ekekeke... hai abu... abu.

    ada satu hari tuh abu rempit konon moto lc nye power potong eden sambil pulas trotel kaw kaw... apo lagi lepas jo eden open pv sambil potong dia balik trus berhenti serta merta si abu rempit tuh... tapi bahayo ooh... time tuh aku bangang ckit tak sayang nyawa... huhuhuh

    kau nih mcm cpat tercabar jgak ekh aku tgk..
    cm x bg org len potong ko jer.... ni aku cuak nk potong ko nih...
    hahaha

    Maverick

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by Maverick on Sun Aug 30, 2009 3:20 am

    Amir wrote:
    cdan wrote:
    alldisc wrote:aku suker buli mat rempit... especially mat abu LC yang sedia menunjukkan belangnya kat kapcai lain di trafik light. aku datang pelan2... berhenti kat sebelah dia. pandai lak terus berhenti main trotel. ekekeke... hai abu... abu.

    ada satu hari tuh abu rempit konon moto lc nye power potong eden sambil pulas trotel kaw kaw... apo lagi lepas jo eden open pv sambil potong dia balik trus berhenti serta merta si abu rempit tuh... tapi bahayo ooh... time tuh aku bangang ckit tak sayang nyawa... huhuhuh

    kau nih mcm cpat tercabar jgak ekh aku tgk..
    cm x bg org len potong ko jer.... ni aku cuak nk potong ko nih...
    hahaha
    Potong secara berhemah takpe.. ni kalo potong main libas2 tu yang paneh ati tu tul tak bro.. hehe
    baik potong gotah dapek duit rayo.. huhuhu Laughing

    arninja5984

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by arninja5984 on Mon Aug 31, 2009 11:20 pm

    Senang cerita macam ni la...

    bagi aku senang...
    aku tak suka nak mendoakan kecelakaan org,
    dan tak suka komen gaya penungangan org sgt..
    tapi bagi aku SI REMPIT ni biarkan jer..
    nasihat dah nasihat..ajak buat benda berfaedaah dah
    ajak.kerajaan dah bagi amaran pun dah sampai berbuih..
    so bagi aku biarkan jer..tak guna dilayan...
    buang masa dan minyak motor jer..
    menang tak untung kalah tak rugi..
    biarkan luncai ngan labu2nya..biarkan..biarkan...'
    nak try kesabaran aku ngan weng..weng tepi aku?
    weng la kau SI REMPIT sampai tercabut ekzos pun..
    aku anggap mcm tapir jer..ha..ha..BOLAYAN...

    cheers cheers Cool


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    cdan

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by cdan on Mon Aug 31, 2009 11:52 pm

    Amir wrote:
    cdan wrote:
    alldisc wrote:aku suker buli mat rempit... especially mat abu LC yang sedia menunjukkan belangnya kat kapcai lain di trafik light. aku datang pelan2... berhenti kat sebelah dia. pandai lak terus berhenti main trotel. ekekeke... hai abu... abu.

    ada satu hari tuh abu rempit konon moto lc nye power potong eden sambil pulas trotel kaw kaw... apo lagi lepas jo eden open pv sambil potong dia balik trus berhenti serta merta si abu rempit tuh... tapi bahayo ooh... time tuh aku bangang ckit tak sayang nyawa... huhuhuh

    kau nih mcm cpat tercabar jgak ekh aku tgk..
    cm x bg org len potong ko jer.... ni aku cuak nk potong ko nih...
    hahaha

    itu cite dulu masa awal awal beli moto.... skang nie nak bawak 120 kmh pown dah gegar....

    kipas

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by kipas on Fri Sep 04, 2009 10:54 am

    arninja5984 wrote:Senang cerita macam ni la...

    bagi aku senang...
    aku tak suka nak mendoakan kecelakaan org,
    dan tak suka komen gaya penungangan org sgt..
    tapi bagi aku SI REMPIT ni biarkan jer..
    nasihat dah nasihat..ajak buat benda berfaedaah dah
    ajak.kerajaan dah bagi amaran pun dah sampai berbuih..
    so bagi aku biarkan jer..tak guna dilayan...
    buang masa dan minyak motor jer..
    menang tak untung kalah tak rugi..
    biarkan luncai ngan labu2nya..biarkan..biarkan...'
    nak try kesabaran aku ngan weng..weng tepi aku?
    weng la kau SI REMPIT sampai tercabut ekzos pun..
    aku anggap mcm tapir jer..ha..ha..BOLAYAN...

    cheers cheers Cool
    jgn ckp kuat2..nanti ali weng dgr...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Sponsored content

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by Sponsored content Today at 6:44 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 6:44 pm