Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Share

    Amir

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by Amir on Fri Sep 04, 2009 1:52 pm

    cdan wrote:
    Amir wrote:
    cdan wrote:
    alldisc wrote:aku suker buli mat rempit... especially mat abu LC yang sedia menunjukkan belangnya kat kapcai lain di trafik light. aku datang pelan2... berhenti kat sebelah dia. pandai lak terus berhenti main trotel. ekekeke... hai abu... abu.

    ada satu hari tuh abu rempit konon moto lc nye power potong eden sambil pulas trotel kaw kaw... apo lagi lepas jo eden open pv sambil potong dia balik trus berhenti serta merta si abu rempit tuh... tapi bahayo ooh... time tuh aku bangang ckit tak sayang nyawa... huhuhuh

    kau nih mcm cpat tercabar jgak ekh aku tgk..
    cm x bg org len potong ko jer.... ni aku cuak nk potong ko nih...
    hahaha

    itu cite dulu masa awal awal beli moto.... skang nie nak bawak 120 kmh pown dah gegar....

    ah yo la tue...
    ramai budak sekolah ko kate 'dia memang laju'....

    arninja5984

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by arninja5984 on Sat Sep 05, 2009 3:45 am

    kipas wrote:
    arninja5984 wrote:Senang cerita macam ni la...

    bagi aku senang...
    aku tak suka nak mendoakan kecelakaan org,
    dan tak suka komen gaya penungangan org sgt..
    tapi bagi aku SI REMPIT ni biarkan jer..
    nasihat dah nasihat..ajak buat benda berfaedaah dah
    ajak.kerajaan dah bagi amaran pun dah sampai berbuih..
    so bagi aku biarkan jer..tak guna dilayan...
    buang masa dan minyak motor jer..
    menang tak untung kalah tak rugi..
    biarkan luncai ngan labu2nya..biarkan..biarkan...'
    nak try kesabaran aku ngan weng..weng tepi aku?
    weng la kau SI REMPIT sampai tercabut ekzos pun..
    aku anggap mcm tapir jer..ha..ha..BOLAYAN...

    cheers cheers Cool
    jgn ckp kuat2..nanti ali weng dgr...

    he..he...
    ini weng...weng bunyi ekjos daa..'
    bukan ali wng...
    ali weng ada bonggol unta...(baek punya)
    SI REMPIT ada otak unta jer..he..he..

    What a Face What a Face


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    ammen

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by ammen on Mon Sep 07, 2009 9:34 am

    Amir wrote:
    cdan wrote:
    Amir wrote:
    cdan wrote:
    alldisc wrote:aku suker buli mat rempit... especially mat abu LC yang sedia menunjukkan belangnya kat kapcai lain di trafik light. aku datang pelan2... berhenti kat sebelah dia. pandai lak terus berhenti main trotel. ekekeke... hai abu... abu.

    ada satu hari tuh abu rempit konon moto lc nye power potong eden sambil pulas trotel kaw kaw... apo lagi lepas jo eden open pv sambil potong dia balik trus berhenti serta merta si abu rempit tuh... tapi bahayo ooh... time tuh aku bangang ckit tak sayang nyawa... huhuhuh

    kau nih mcm cpat tercabar jgak ekh aku tgk..
    cm x bg org len potong ko jer.... ni aku cuak nk potong ko nih...
    hahaha

    itu cite dulu masa awal awal beli moto.... skang nie nak bawak 120 kmh pown dah gegar....

    ah yo la tue...
    ramai budak sekolah ko kate 'dia memang laju'....

    fuhhhh...mesti bro nih laju siot...
    kalo da ramai yg kata camtuh...hehehhee...

    Sponsored content

    Re: Mat2 rempit bakal tergugat!!

    Post by Sponsored content Today at 6:07 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 6:07 pm