Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Pencarian Rider Rider baru

    Share

    Poll

    Perlukah pencarian rider rider baru?

    [ 28 ]
    90% [90%] 
    [ 3 ]
    10% [10%] 

    Total Votes: 31

    hantukatik

    Re: Pencarian Rider Rider baru

    Post by hantukatik on Wed Mar 17, 2010 11:33 am

    [quote="carlnain"]
    hantukatik wrote:
    MBN 2254 wrote:
    hantukatik wrote:
    kurt2812 wrote:puas hati gler men td tadi..berbaloi dgn rm 100..


    tahniah bro...gua hati xcukup kering utk ke trek...masuk tgk bleh la...hihihi

    "hati x cukup kering...??...mmg Laughing Laughing betul ker..?? scratch Rolling Eyes

    p/s: broCarl bgtau hantukatik dah jadik hantubukit sekarang.. cheers



    wah...baguss...mmg ikut skrip....brape carl9 bayar bro.....???hihihihihi lol! lol! lol!

    Oit nama aku kena patik lak ni , anyway Hantukatik skunk dah bertukau ke Hantubukit..... Laughing Laughing Laughing



    hantukatik xleh bertukau cam hantugalah...president kite xbertukau lg tu..kalu ko org nk tgk die bertukau, bawak la die pegi trek....hihihihi lol! lol! lol!

    carlnain

    Re: Pencarian Rider Rider baru

    Post by carlnain on Thu Mar 18, 2010 10:06 pm

    [quote="hantukatik"]
    carlnain wrote:
    hantukatik wrote:
    MBN 2254 wrote:
    hantukatik wrote:
    kurt2812 wrote:puas hati gler men td tadi..berbaloi dgn rm 100..


    tahniah bro...gua hati xcukup kering utk ke trek...masuk tgk bleh la...hihihi

    "hati x cukup kering...??...mmg Laughing Laughing betul ker..?? scratch Rolling Eyes

    p/s: broCarl bgtau hantukatik dah jadik hantubukit sekarang.. cheers



    wah...baguss...mmg ikut skrip....brape carl9 bayar bro.....???hihihihihi lol! lol! lol!

    Oit nama aku kena patik lak ni , anyway Hantukatik skunk dah bertukau ke Hantubukit..... Laughing Laughing Laughing



    hantukatik xleh bertukau cam hantugalah...president kite xbertukau lg tu..kalu ko org nk tgk die bertukau, bawak la die pegi trek....hihihihi lol! lol! lol!

    Korang x kan dpt tgk kelibat antugalah lagi , dia bersara sementara .
    Nak jmp , kat TREK je (tpt yg paling selamat meratah selekoh)tunggu kemunculannya dgn tyre SLICK mahadewa.
    Dia ckp kat aku , kalo dah ada modai nanti dia nak memperbaiki corner d trek ELITE (sesuai tuk belajar
    memperbaiki teknik corner dgn kelajuan minima sambil cicah lutut). Trek Sepang hanya tuk HIGH SPEED corner ,
    bab 2 dia dah ok Laughing Laughing Laughing .

    Antugalah nak beraksi nanti dia mesti ajak bro HANTUBUKIT beraksi bersama kata dia.
    Dia kirim salam sambil jeling2 je Pootrest kilat HANTUBUKIT. Teringin corner beriringan katanya.
    tapi bukan d jalan raya d trek sahajala.......... Laughing Laughing Laughing Laughing


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    hantukatik

    Re: Pencarian Rider Rider baru

    Post by hantukatik on Fri Mar 19, 2010 11:14 pm

    [quote="carlnain"]
    hantukatik wrote:
    carlnain wrote:
    hantukatik wrote:
    MBN 2254 wrote:
    hantukatik wrote:
    kurt2812 wrote:puas hati gler men td tadi..berbaloi dgn rm 100..


    tahniah bro...gua hati xcukup kering utk ke trek...masuk tgk bleh la...hihihi

    "hati x cukup kering...??...mmg Laughing Laughing betul ker..?? scratch Rolling Eyes

    p/s: broCarl bgtau hantukatik dah jadik hantubukit sekarang.. cheers



    wah...baguss...mmg ikut skrip....brape carl9 bayar bro.....???hihihihihi lol! lol! lol!

    Oit nama aku kena patik lak ni , anyway Hantukatik skunk dah bertukau ke Hantubukit..... Laughing Laughing Laughing



    hantukatik xleh bertukau cam hantugalah...president kite xbertukau lg tu..kalu ko org nk tgk die bertukau, bawak la die pegi trek....hihihihi lol! lol! lol!

    Korang x kan dpt tgk kelibat antugalah lagi , dia bersara sementara .
    Nak jmp , kat TREK je (tpt yg paling selamat meratah selekoh)tunggu kemunculannya dgn tyre SLICK mahadewa.
    Dia ckp kat aku , kalo dah ada modai nanti dia nak memperbaiki corner d trek ELITE (sesuai tuk belajar
    memperbaiki teknik corner dgn kelajuan minima sambil cicah lutut). Trek Sepang hanya tuk HIGH SPEED corner ,
    bab 2 dia dah ok Laughing Laughing Laughing .

    Antugalah nak beraksi nanti dia mesti ajak bro HANTUBUKIT beraksi bersama kata dia.
    Dia kirim salam sambil jeling2 je Pootrest kilat HANTUBUKIT. Teringin corner beriringan katanya.
    tapi bukan d jalan raya d trek sahajala.......... Laughing Laughing Laughing Laughing



    Hantubukit kirim slm bro..katenye tgh bertapa 2 bln d gua baring dkt ngan negeri konar... study study study pastu br sedia menyambut hantugalah d trek....aku nk tgk pertarungan sengit nih...tggu bro... lol! lol! lol!

    Matthew

    Re: Pencarian Rider Rider baru

    Post by Matthew on Mon Feb 06, 2012 12:20 pm


    Pencarian rider dah takde lagi ke??

    alldisc

    Re: Pencarian Rider Rider baru

    Post by alldisc on Mon Mar 26, 2012 12:06 am

    tukang bukak topik pun dah semi pencen!..hahaha skrg main basikal attack bukit lak...

    gammafiber

    Re: Pencarian Rider Rider baru

    Post by gammafiber on Mon Mar 26, 2012 2:06 pm

    [quote="carlnain"]
    hantukatik wrote:
    carlnain wrote:
    hantukatik wrote:
    MBN 2254 wrote:
    hantukatik wrote:
    kurt2812 wrote:puas hati gler men td tadi..berbaloi dgn rm 100..


    tahniah bro...gua hati xcukup kering utk ke trek...masuk tgk bleh la...hihihi

    "hati x cukup kering...??...mmg Laughing Laughing betul ker..?? scratch Rolling Eyes

    p/s: broCarl bgtau hantukatik dah jadik hantubukit sekarang.. cheers



    wah...baguss...mmg ikut skrip....brape carl9 bayar bro.....???hihihihihi lol! lol! lol!

    Oit nama aku kena patik lak ni , anyway Hantukatik skunk dah bertukau ke Hantubukit..... Laughing Laughing Laughing



    hantukatik xleh bertukau cam hantugalah...president kite xbertukau lg tu..kalu ko org nk tgk die bertukau, bawak la die pegi trek....hihihihi lol! lol! lol!

    Korang x kan dpt tgk kelibat antugalah lagi , dia bersara sementara .
    Nak jmp , kat TREK je (tpt yg paling selamat meratah selekoh)tunggu kemunculannya dgn tyre SLICK mahadewa.
    Dia ckp kat aku , kalo dah ada modai nanti dia nak memperbaiki corner d trek ELITE (sesuai tuk belajar
    memperbaiki teknik corner dgn kelajuan minima sambil cicah lutut). Trek Sepang hanya tuk HIGH SPEED corner ,
    bab 2 dia dah ok Laughing Laughing Laughing .

    Antugalah nak beraksi nanti dia mesti ajak bro HANTUBUKIT beraksi bersama kata dia.
    Dia kirim salam sambil jeling2 je Pootrest kilat HANTUBUKIT. Teringin corner beriringan katanya.
    tapi bukan d jalan raya d trek sahajala.......... Laughing Laughing Laughing Laughing

    Otai-Otai yang merendah diri.. cheers

    Sponsored content

    Re: Pencarian Rider Rider baru

    Post by Sponsored content Today at 9:08 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 9:08 am