Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Aktiviti2 kita akan datang....

    Share

    Matthew

    Re: Aktiviti2 kita akan datang....

    Post by Matthew on Wed Sep 07, 2011 11:24 pm

    shinichi_1412 wrote:dalam bulan september 2011 nih xde tts atau lpak suke2 ke sesame kippers?????senyap jek memasing~~~~~~~~huhu


    Aiiiyyy bersemangat nampak nak bawak kips baru hang?? huhuhuhu

    shinichi_1412

    Re: Aktiviti2 kita akan datang....

    Post by shinichi_1412 on Fri Sep 09, 2011 5:15 pm

    Matthew wrote:
    shinichi_1412 wrote:dalam bulan september 2011 nih xde tts atau lpak suke2 ke sesame kippers?????senyap jek memasing~~~~~~~~huhu


    Aiiiyyy bersemangat nampak nak bawak kips baru hang?? huhuhuhu

    ofkos ler bro,,,,,,smntare masih dare,,,,hahahaha

    mab4n

    Re: Aktiviti2 kita akan datang....

    Post by mab4n on Wed Sep 14, 2011 1:35 pm

    shinichi_1412 wrote:
    Matthew wrote:
    shinichi_1412 wrote:dalam bulan september 2011 nih xde tts atau lpak suke2 ke sesame kippers?????senyap jek memasing~~~~~~~~huhu


    Aiiiyyy bersemangat nampak nak bawak kips baru hang?? huhuhuhu

    ofkos ler bro,,,,,,smntare masih dare,,,,hahahaha

    Weekly Rabu mlm Khamis TTs @ Ampang with Kippers.
    http://www.facebook.com/groups/wearekipsfamily/?id=265373713485545&ref=notif¬if_t=like#!/event.php?eid=245942338784440

    FaDziL

    Re: Aktiviti2 kita akan datang....

    Post by FaDziL on Sat Dec 03, 2011 1:30 am

    ape aktviti besar akn dtg ni?? bercadang nk join

    mab4n

    Re: Aktiviti2 kita akan datang....

    Post by mab4n on Sat Dec 03, 2011 3:04 pm

    1- 4-Dis-11, Sunday Ride naik bukit dgn Group Kippers Penang & JayBee.
    http://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/events/296122703742009/

    2- 11-Dec-11 Sunday Private Track Day for Bike below 400cc.
    http://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/events/280756158630402/

    3- Ride Ronda-Ronda Melaka Bandaraya Bersejarah bersama KIPPERS

    http://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/events/244292665630456/

    junior

    Re: Aktiviti2 kita akan datang....

    Post by junior on Wed Jan 25, 2012 6:17 pm

    tak de lagi ke ride balik hari?

    mab4n

    Re: Aktiviti2 kita akan datang....

    Post by mab4n on Fri Jan 27, 2012 1:05 pm

    tiap2 bulan area KL selangor mesti ada Event ride . biasa nya Up dekat FB, apa2 sila ke Group United Leperianz atau Super Kips

    junior

    Re: Aktiviti2 kita akan datang....

    Post by junior on Fri Jan 27, 2012 2:21 pm

    mab4n wrote:tiap2 bulan area KL selangor mesti ada Event ride . biasa nya Up dekat FB, apa2 sila ke Group United Leperianz atau Super Kips

    ade can sok sy nak ikut...tp mane nak cr grup² tu?ade ape² syarat ke nak folo grup ni?

    mab4n

    Re: Aktiviti2 kita akan datang....

    Post by mab4n on Fri Jan 27, 2012 7:44 pm

    apa2 sila masuk http://www.facebook.com/groups/leperianz/ ni dulu, nanti sy add masuk group. kat situ ramai lah member2 boleh bagi tau, jgn lupa bagi salam dulu perkenalkan diri Smile

    Matthew

    Re: Aktiviti2 kita akan datang....

    Post by Matthew on Fri Jan 27, 2012 7:58 pm


    Kalau Yang takde face book tu tolong update kat sini ye terima kasih sifu... What a Face

    junior

    Re: Aktiviti2 kita akan datang....

    Post by junior on Mon Jan 30, 2012 5:17 pm

    mab4n wrote:apa2 sila masuk http://www.facebook.com/groups/leperianz/ ni dulu, nanti sy add masuk group. kat situ ramai lah member2 boleh bagi tau, jgn lupa bagi salam dulu perkenalkan diri Smile


    cdgn dr budak baru...sy la tu...sy tengok grup tu open grup la....bkn ape,FB ni tak de privacy la...kang ape pojek kite buat hbs kaum keluarga tau...memang kite tak buat salah..kadang² persepsi tu berbeza²....nak jawab kang payah..maaf...tu cdgn je

    zenkage

    Re: Aktiviti2 kita akan datang....

    Post by zenkage on Mon Jan 30, 2012 11:19 pm

    Perlu ke secretkan ?? coz kite bukan buat aktiviti2 haram pon kot...

    Matthew

    Re: Aktiviti2 kita akan datang....

    Post by Matthew on Tue Jan 31, 2012 12:55 am

    Bukan ape kadang2 ia akan menjadi presepsi yang boleh menggubarkan dan pecah belah jadi puak2...pasai tu le No

    casterside

    Re: Aktiviti2 kita akan datang....

    Post by casterside on Tue Jan 31, 2012 1:51 pm

    kipper pantai timur xdok event ker. senyap menyepi jer ..

    kipas

    Re: Aktiviti2 kita akan datang....

    Post by kipas on Tue Jan 31, 2012 4:41 pm

    casterside wrote:kipper pantai timur xdok event ker. senyap menyepi jer ..
    hujung minggu nih bro edd de gi konvoi pantai timur terengganu...konteki bro astalavista dan idris bin mat seman


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    casterside

    Re: Aktiviti2 kita akan datang....

    Post by casterside on Wed Feb 01, 2012 10:43 am

    kipas wrote:
    casterside wrote:kipper pantai timur xdok event ker. senyap menyepi jer ..
    hujung minggu nih bro edd de gi konvoi pantai timur terengganu...konteki bro astalavista dan idris bin mat seman

    bereh bro..tq for the info Very Happy

    junior

    Re: Aktiviti2 kita akan datang....

    Post by junior on Fri Feb 03, 2012 5:15 pm

    cuti 4 hr ni tak kan tak de 1 hr untuk ride bos?pantai timur ade satu event...center?

    kipas

    Re: Aktiviti2 kita akan datang....

    Post by kipas on Fri Feb 03, 2012 5:17 pm

    junior wrote:cuti 4 hr ni tak kan tak de 1 hr untuk ride bos?pantai timur ade satu event...center?
    ini malam turun blakang tesco extra shah alam...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    babykures

    Re: Aktiviti2 kita akan datang....

    Post by babykures on Sat Sep 01, 2012 8:41 pm

    ad event x ?men go kart ke ?camping ke ?racing2 ker ?hehe

    wxkips jijanyeop

    Re: Aktiviti2 kita akan datang....

    Post by wxkips jijanyeop on Tue Oct 09, 2012 10:44 am

    Salam kpd otai2 kips.aku baru joint forum ni bersama adiksayang.
    kelap kawasaki mana yg ada sekitar lembah klang ni, blh aku joint? atau forum ni ada kelab sendiri ke? tq otai2.

    Sapri

    Re: Aktiviti2 kita akan datang....

    Post by Sapri on Tue Oct 09, 2012 4:48 pm

    wxkips jijanyeop wrote:Salam kpd otai2 kips.aku baru joint forum ni bersama adiksayang.
    kelap kawasaki mana yg ada sekitar lembah klang ni, blh aku joint? atau forum ni ada kelab sendiri ke? tq otai2.

    Copy je ni

    Kat KL ni tiap2 minggu ada 3 TTs,
    1- Puchong, http://www.facebook.com/events/412212802135400/

    2- @ Ampang : http://www.facebook.com/events/159417787499248/

    3- TTs Bob @ Tabung Haji Lama, Perkim, jln Ipoh, K.L

    Jerniest

    Re: Aktiviti2 kita akan datang....

    Post by Jerniest on Sat Oct 27, 2012 8:59 pm

    first tine nk join..hehehe..harap2 adela orang kat sana

    new_hitler

    hai semua otai2

    Post by new_hitler on Mon Nov 12, 2012 2:30 pm

    saya org baru kat cni...ader mane2 members kipper yg boleh kenal di terengganu ataupun di area kota tinggi johor..

    FaDziL

    Re: Aktiviti2 kita akan datang....

    Post by FaDziL on Tue Nov 13, 2012 5:25 pm

    Sapri wrote:
    wxkips jijanyeop wrote:Salam kpd otai2 kips.aku baru joint forum ni bersama adiksayang.
    kelap kawasaki mana yg ada sekitar lembah klang ni, blh aku joint? atau forum ni ada kelab sendiri ke? tq otai2.

    Copy je ni

    Kat KL ni tiap2 minggu ada 3 TTs,
    1- Puchong, http://www.facebook.com/events/412212802135400/

    2- @ Ampang : http://www.facebook.com/events/159417787499248/

    3- TTs Bob @ Tabung Haji Lama, Perkim, jln Ipoh, K.L

    ade tt rupanya kt ampang, kene join pasni neh

    White Fang

    Re: Aktiviti2 kita akan datang....

    Post by White Fang on Tue Dec 04, 2012 6:41 pm

    salam bro2 smua..aq bdx bru lagi..nk tnye TT 2 ap??xpaham aq tlg jelas kan

    Sponsored content

    Re: Aktiviti2 kita akan datang....

    Post by Sponsored content Today at 7:09 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 7:09 am