Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Gallery sinclair

    Share

    Guest
    Guest

    Gallery sinclair

    Post by Guest on Tue Sep 01, 2009 5:33 am

    harap abg2 semua kureng menye-SPAM kat sini ek Razz jgn sampai mod marah sudey Razz

    jap lagi update, penat la plak Razz

    sebelum (nnt update, gambo ilang mana tah)


    selepas (kini)



    gamba ilham (What a Face What a Face )


    gambo leper, (nnt update, minggu depan kot pasal kamera kat membe)

    (jgn marah ye skido Razz)


    Last edited by sinclair on Sat Sep 05, 2009 3:14 pm; edited 4 times in total

    kurt2812

    Re: Gallery sinclair

    Post by kurt2812 on Tue Sep 01, 2009 10:04 am

    serius ke nak wt mcm tu?? lawa dol Very Happy !! (mksud aku gmbr tu,bukan dol Evil or Very Mad ) at la..nak tgk hasil nya.. Twisted Evil

    wadin

    Re: Gallery sinclair

    Post by wadin on Tue Sep 01, 2009 10:43 am

    salam...
    malaysia boleh dan kau boleh beb.....
    apa yg belum uprgrade?

    skido

    Re: Gallery sinclair

    Post by skido on Tue Sep 01, 2009 12:48 pm

    ceh..mati mati ingatkan galeri gambar meleper..

    carlnain

    Re: Gallery sinclair

    Post by carlnain on Tue Sep 01, 2009 1:12 pm

    skido wrote:
    ceh..mati mati ingatkan galeri gambar meleper..

    kasi chancela bro , dia pon ada ati nak buka gallery sendirik.... Laughing Laughing
    teruskan post update moto hang bro sinclair.... Laughing Laughing


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    faiz_krr

    Re: Gallery sinclair

    Post by faiz_krr on Tue Sep 01, 2009 3:42 pm

    aku tambah lauk sikit...

    ni bukan ke moto kau?
    aku kecikkan saiz..
    Razz



    _________________
    http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=452796

    Guest
    Guest

    Re: Gallery sinclair

    Post by Guest on Tue Sep 01, 2009 6:23 pm

    faiz_krr wrote:aku tambah lauk sikit...

    ni bukan ke moto kau?
    aku kecikkan saiz..
    Razz

    ah ye, tu gambo sblm beli Razz selepas beli, byk hal terjadi, gambo latest yg atas tuh, pas eksiden. subframe bengkok.


    hehe skido, nnt aku leper, aku snap la Very Happy

    alldisc

    Re: Gallery sinclair

    Post by alldisc on Wed Sep 02, 2009 9:32 am

    sinclair wrote:
    ah ye, tu gambo sblm beli Razz selepas beli, byk hal terjadi, gambo latest yg atas tuh, pas eksiden. subframe bengkok.


    hehe skido, nnt aku leper, aku snap la Very Happy

    subframe bengkok?? affraid

    masa utk convert!!!

    ko nak sport rim KRZ dan blok superkips tak?? sunny

    Guest
    Guest

    Re: Gallery sinclair

    Post by Guest on Wed Sep 02, 2009 5:03 pm

    gamba carb sblm kena cilok



    Guest
    Guest

    Re: Gallery sinclair

    Post by Guest on Fri Sep 11, 2009 6:45 pm

    gambo perot ekzos seperti yg diminta..


    sepat

    Re: Gallery sinclair

    Post by sepat on Tue Oct 13, 2009 3:45 pm

    good luck bro

    Guest
    Guest

    Re: Gallery sinclair

    Post by Guest on Sun Jan 03, 2010 10:18 pm

    pergh.. dah 2 bulan nih, campur moto tak jalan, mau 7 bulan.. adess.. projek ku.. akan aku teruskan gak.. wat masa ni, tunang dah bg warning plak.. bulan 2 moto kene mau jalan, kalu tak nnt dia taruk kat mudah sbg moto scrap.. Sad Sad

    stay tuned~ naked version. Smile

    amirburn

    Re: Gallery sinclair

    Post by amirburn on Sun Jan 03, 2010 11:29 pm

    bayak lagi ke yg tak siap??
    aku tgk mcm byk je...

    cab kne curik??????

    Guest
    Guest

    Re: Gallery sinclair

    Post by Guest on Mon Jan 04, 2010 12:05 am

    80% siap.. leh jalan semua.. just.. kosmetik dia jer la takde.. hehe..

    zorro_night2

    Re: Gallery sinclair

    Post by zorro_night2 on Fri Jan 08, 2010 3:02 pm

    semoga berjaya sin...... cheers

    Guest
    Guest

    Re: Gallery sinclair

    Post by Guest on Sat Jan 30, 2010 1:18 am

    jentera buruk ku yg terkini..








    Guest
    Guest

    Re: Gallery sinclair

    Post by Guest on Thu Feb 11, 2010 10:00 pm

    gambo lg terkini..




    miruss87

    Re: Gallery sinclair

    Post by miruss87 on Thu Mar 04, 2010 8:00 pm

    FUYO NK MASUK ZX TU.. SERAM2.... What a Face What a Face What a Face
    TP LAMPU TU YG MAHAL.. HAHAHAH... CM LMPU BESKAL ADIK JER PN SINC...
    CURIK EKK.... lol! lol! lol! lol!

    MBN 2254

    Re: Gallery sinclair

    Post by MBN 2254 on Thu Mar 04, 2010 8:44 pm

    fuh.. transform to ZX affraid

    mesti banyak breket nak kena buat kan..

    anyway.. teruskan usaha.. sunny

    Guest
    Guest

    Re: Gallery sinclair

    Post by Guest on Thu Mar 04, 2010 9:39 pm

    moto da siap, body da masuk, tp ekor ader problem, bracket sblm ni buat tak tahan ngan berat badan aku, kene buat design baru, bodywork kene repair lik.. testing2 area yg crack, tak tahan walaupun da repair ngan fiber, conclusion, aku kene wat custom bodywork fresh guna fiber.

    Guest
    Guest

    Re: Gallery sinclair

    Post by Guest on Fri Apr 09, 2010 12:48 am

    disebabkan bajet ciput dan time consuming.. aku pun initiate slow n steady work.. hua3...

    nah hamik gambar, nak sgt tgk moto aku.





    oh ye, ni lampu depan aku, maybe guna alternatif lain, lampu kureng cerah dr aper yg aku harapkan.



    Last edited by sinclair on Fri Apr 09, 2010 1:17 am; edited 1 time in total

    mambang

    Re: Gallery sinclair

    Post by mambang on Fri Apr 09, 2010 1:14 am

    apa kenama moto nie... scratch buatan tangan nih..caya la...injin jer curi jopon punyer..lain2 inisiatif sendiri..harap2 dpt berada on the road ngan selamat Very Happy

    Guest
    Guest

    Re: Gallery sinclair

    Post by Guest on Fri Apr 09, 2010 1:19 am

    mambang hijau wrote:apa kenama moto nie... scratch buatan tangan nih..caya la...injin jer curi jopon punyer..lain2 inisiatif sendiri..harap2 dpt berada on the road ngan selamat Very Happy

    nama moto = KR150RC

    hua3.. mekasih, mmg buat pun utk berada on the road ngan selamat. Smile
    ape kenama moto nih? ntah la, panggil kips jer pon.. hahaha... enjin asal, nnt de duit sket, tukar blok superkips.


    Last edited by sinclair on Mon Apr 12, 2010 7:47 pm; edited 1 time in total

    Guest
    Guest

    Re: Gallery sinclair

    Post by Guest on Fri Apr 09, 2010 1:20 am

    MBN 2254 wrote:fuh.. transform to ZX affraid

    mesti banyak breket nak kena buat kan..

    anyway.. teruskan usaha.. sunny

    bracket tak byk sgt pun, tp nak buat bracket tu yg menyampah.. hehehehe...

    zalie78

    Re: Gallery sinclair

    Post by zalie78 on Fri Apr 09, 2010 9:20 am

    syabas bro perubahan yg drastik...aku punya nak try la kat zsr aku....

    Sponsored content

    Re: Gallery sinclair

    Post by Sponsored content Today at 12:01 pm


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 12:01 pm