Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Gallery sinclair

    Share

    Guest
    Guest

    Re: Gallery sinclair

    Post by Guest on Fri Apr 09, 2010 11:48 am

    zalie78 wrote:syabas bro perubahan yg drastik...aku punya nak try la kat zsr aku....

    boleh jer bro. Very Happy Very Happy janji ader niat cukup, pasti boleh! Malaysia Boleh! bro pun boleh! Very Happy

    mainjet290

    Re: Gallery sinclair

    Post by mainjet290 on Fri Apr 09, 2010 8:28 pm

    sinclair wrote:
    zalie78 wrote:syabas bro perubahan yg drastik...aku punya nak try la kat zsr aku....

    boleh jer bro. Very Happy Very Happy janji ader niat cukup, pasti boleh! Malaysia Boleh! bro pun boleh! Very Happy
    brader..den sapot ko 100%,malaysia boleh..kito pun boleh la..kalau indon ka nepal ka lain la kan..

    alldisc

    Re: Gallery sinclair

    Post by alldisc on Sat Apr 10, 2010 12:07 pm

    sinclair wrote:disebabkan bajet ciput dan time consuming.. aku pun initiate slow n steady work.. hua3...

    nah hamik gambar, nak sgt tgk moto aku.





    oh ye, ni lampu depan aku, maybe guna alternatif lain, lampu kureng cerah dr aper yg aku harapkan.


    kalau lampu tak terang, cuba pasang relay. kasik curik karan sket...

    Guest
    Guest

    Re: Gallery sinclair

    Post by Guest on Sat Apr 10, 2010 12:11 pm

    huhu, tgh kumpul duit, beli HID trus utk hi-beam.

    alldisc

    Re: Gallery sinclair

    Post by alldisc on Sat Apr 10, 2010 1:05 pm

    yea, skrg dah murah. 8 kali lebih murah banding 4-5 thn lepas. check kat mudah.

    Guest
    Guest

    Re: Gallery sinclair

    Post by Guest on Tue Apr 13, 2010 9:07 pm

    lepas selesai jaga budak kecik, aper lg, tangan gatal... tebuk lubang lampu.


    zalie78

    Re: Gallery sinclair

    Post by zalie78 on Tue Apr 13, 2010 9:34 pm

    Fulamak mantop la..caya lah sinclair..ko mmg creative la..

    Guest
    Guest

    Re: Gallery sinclair

    Post by Guest on Tue Apr 13, 2010 9:38 pm

    zalie78 wrote:Fulamak mantop la..caya lah sinclair..ko mmg creative la..

    wakakaka, aku tak layak terima pujian camtu, semua ni usaha dan daya imaginasi sendiri, kalo bro buat sendiri sudah tentu lagi baik dr aku punya kerja tangan.
    cheers cheers kalo bro buat juga, sy sokong 100% cheers cheers

    zalie78

    Re: Gallery sinclair

    Post by zalie78 on Tue Apr 13, 2010 10:36 pm

    Aku manalah reti modified ni...nanti kalau dah jumpa fering zx leh lah minta bantuan bro sinclair wakakakaka

    Guest
    Guest

    Re: Gallery sinclair

    Post by Guest on Tue Apr 13, 2010 11:38 pm

    zalie78 wrote:Aku manalah reti modified ni...nanti kalau dah jumpa fering zx leh lah minta bantuan bro sinclair wakakakaka

    wakakaka, aku buat tak cantik ler... sikit2 tolong bleh la, cam bracket.
    otai kips convert zx coverset nih, bro mainjet ha.. bukan aku.

    zalie78

    Re: Gallery sinclair

    Post by zalie78 on Wed Apr 14, 2010 12:02 am

    Kira ok la tu...janji convert to zx..wakakaka

    mainjet290

    Re: Gallery sinclair

    Post by mainjet290 on Wed Apr 14, 2010 11:26 am

    brader sinclair..kalau kata hang dok dekat2 ni,boleh gak den tlg2 sementara ladang anggur tgh bkk ni..den ni excited kalau nak tgk benda mcm ni nak tunggu siap ni

    Guest
    Guest

    Re: Gallery sinclair

    Post by Guest on Wed Apr 14, 2010 1:08 pm

    mainjet290 wrote:brader sinclair..kalau kata hang dok dekat2 ni,boleh gak den tlg2 sementara ladang anggur tgh bkk ni..den ni excited kalau nak tgk benda mcm ni nak tunggu siap ni

    hahaha, mekasih bro, jap lg update lg.. tgh proses wat bracket lampu.. skrg ni pakai brakcet kayu.

    mira_buruk

    Re: Gallery sinclair

    Post by mira_buruk on Thu Apr 15, 2010 9:43 am

    Sinclair, hasil kerja yg baik lah...

    buat satu, satu bro.... kasi selesai part by part
    kang jgn jd mcm den..... sana nak bt sini nak bt, alih2 byk terlupa

    Guest
    Guest

    Re: Gallery sinclair

    Post by Guest on Thu Apr 15, 2010 10:07 am

    mira_buruk wrote:Sinclair, hasil kerja yg baik lah...

    buat satu, satu bro.... kasi selesai part by part
    kang jgn jd mcm den..... sana nak bt sini nak bt, alih2 byk terlupa


    hahaha, mekasih bro, Smile mula2 mmg camtu la jugak, moto tak terbuat, last2 buat satu2, skrg nih tgh fokus buat bracket lampu ngan head cowling.

    zalie78

    Re: Gallery sinclair

    Post by zalie78 on Thu Apr 15, 2010 10:30 am

    bro kasi up gambar dari tepi...nak tgk

    paeach

    Re: Gallery sinclair

    Post by paeach on Sun Apr 18, 2010 2:42 pm

    sinclair wrote:gamba carb sblm kena cilok




    adoishh!!!
    menakotkan..
    jgnlah terjadi kat motorku!

    paeach

    Re: Gallery sinclair

    Post by paeach on Sun Apr 18, 2010 2:46 pm

    sinclair wrote:jentera buruk ku yg terkini..








    kalau buat camni je ok jgk..
    tp 2T je ternmpk plk..
    dpt wat camni pon ok gak..
    hehe..

    bro, ada lebih x rim blkg??
    rim dah uzor la..
    semlam gi banting je dah berbunyi2...
    seram gler..
    n bwk slow je blk..
    HUB blkg dah rosak..

    Guest
    Guest

    Re: Gallery sinclair

    Post by Guest on Sun Apr 18, 2010 2:50 pm

    paeach wrote:

    kalau buat camni je ok jgk..
    tp 2T je ternmpk plk..
    dpt wat camni pon ok gak..
    hehe..

    bro, ada lebih x rim blkg??
    rim dah uzor la..
    semlam gi banting je dah berbunyi2...
    seram gler..
    n bwk slow je blk..
    HUB blkg dah rosak..

    2t tukar lain kalau tak suka.. wkakaka. Razz
    rim lebih takde la, beli sport rim jer, bis citer. haha.. hub rosak? ko gigit ek?

    paeach

    Re: Gallery sinclair

    Post by paeach on Sun Apr 18, 2010 3:00 pm

    sinclair wrote:
    paeach wrote:

    kalau buat camni je ok jgk..
    tp 2T je ternmpk plk..
    dpt wat camni pon ok gak..
    hehe..

    bro, ada lebih x rim blkg??
    rim dah uzor la..
    semlam gi banting je dah berbunyi2...
    seram gler..
    n bwk slow je blk..
    HUB blkg dah rosak..

    2t tukar lain kalau tak suka.. wkakaka. Razz
    rim lebih takde la, beli sport rim jer, bis citer. haha.. hub rosak? ko gigit ek?



    HUB tu dah setahun rosak..
    main pakai je..
    igt ok..
    tp da bunyi2..
    mmg nk cari sprtrim..
    tgah kumpol duit..
    bro tlg la carikn rim..
    nk pnjm jap la smentara nk beli baru..

    Guest
    Guest

    Re: Gallery sinclair

    Post by Guest on Sun Apr 18, 2010 3:14 pm

    beli hub kat kedai scrap jer bro,

    paeach

    Re: Gallery sinclair

    Post by paeach on Sun Apr 18, 2010 4:47 pm

    sinclair wrote:beli hub kat kedai scrap jer bro,

    ha??
    kat mano tu?
    -_-

    zalie78

    Re: Gallery sinclair

    Post by zalie78 on Sun Apr 18, 2010 6:03 pm

    Kat Halfcut motor wakakaka jgn mare gurau je..

    paeach

    Re: Gallery sinclair

    Post by paeach on Tue Apr 20, 2010 2:16 pm

    haha...
    ^_^

    Guest
    Guest

    Re: Gallery sinclair

    Post by Guest on Sat May 08, 2010 12:35 am


    now... how the heck aku repair mende alah nih??? O_____o

    Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect

    Sponsored content

    Re: Gallery sinclair

    Post by Sponsored content Today at 4:11 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 4:11 pm