Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Cadangan Buka Kategori English Post

    Share

    Guest
    Guest

    Cadangan Buka Kategori English Post

    Post by Guest on Fri Sep 18, 2009 2:28 am

    aku cadangkan kite bukak kategori baru under English Talk utk kawan2 yg luar negara atau pun yg tidak fasih bahasa malaysia.

    Very Happy amacam?

    Zabon

    Re: Cadangan Buka Kategori English Post

    Post by Zabon on Sun Sep 20, 2009 11:46 am

    selamat hari raya...aku setuju!!! Very Happy

    kawesakai_penang

    Re: Cadangan Buka Kategori English Post

    Post by kawesakai_penang on Mon Sep 21, 2009 1:19 am

    saya mesti piley........

    kipas

    Re: Cadangan Buka Kategori English Post

    Post by kipas on Wed Sep 30, 2009 10:56 am

    sokong...aku pon tak pandai sgt bahasa omputeh nih...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    wadin

    Re: Cadangan Buka Kategori English Post

    Post by wadin on Thu Oct 22, 2009 10:11 am

    Salam:)
    Apa kabar? Cadangan baik. Kita look fwd pasal benda ini...
    Mungkin boleh mula dgn pengumuman dalam english kot.
    Yg simple dulu:).

    terimakasih

    carlnain

    Re: Cadangan Buka Kategori English Post

    Post by carlnain on Mon Nov 09, 2009 12:13 pm

    maaf menumpang trit ni , aku ada satu cadangan :

    Bro mod apa kat kat dlm trit general talk
    tu kita wujudkan trit sembang selain dari xtvt permotoran .
    so kalo ada nak buka apa2 trit tuk bersembang or kongsi pendapat
    (x semestinya pasai moto) leh post kat c2.


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    lumin

    Re: Cadangan Buka Kategori English Post

    Post by lumin on Mon Nov 09, 2009 2:02 pm

    carlnain wrote:maaf menumpang trit ni , aku ada satu cadangan :

    Bro mod apa kat kat dlm trit general talk
    tu kita wujudkan trit sembang selain dari xtvt permotoran .
    so kalo ada nak buka apa2 trit tuk bersembang or kongsi pendapat
    (x semestinya pasai moto) leh post kat c2.

    nak sembang pasal memasak ngan citer family ke?.. lol!
    kalau rase topik yang nak dibincangkan tu ade gunanye, bukak je lah thread baru.. tapi kalau sekadar nak mintak 1/2 pendapat, tanya je dalam thread borak kosong atau chatbox.. bounce


    _________________






    carlnain

    Re: Cadangan Buka Kategori English Post

    Post by carlnain on Mon Nov 09, 2009 2:20 pm

    luminescence69 wrote:
    carlnain wrote:maaf menumpang trit ni , aku ada satu cadangan :

    Bro mod apa kat kat dlm trit general talk
    tu kita wujudkan trit sembang selain dari xtvt permotoran .
    so kalo ada nak buka apa2 trit tuk bersembang or kongsi pendapat
    (x semestinya pasai moto) leh post kat c2.

    nak sembang pasal memasak ngan citer family ke?.. lol!
    kalau rase topik yang nak dibincangkan tu ade gunanye, bukak je lah thread baru.. tapi kalau sekadar nak mintak 1/2 pendapat, tanya je dalam thread borak kosong atau chatbox.. bounce

    baik la tuan mod........ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

    P/S : x semestinya dlm forum ni nak cite moto je , jadi lebih terbuka
    la sikit beb . Jalan2 tgk forum geng2 permotoran yg lain ,
    minda biar terbuka . skdr cadangan .
    sharing is caring , caring is loving...hehehehe Laughing Laughing


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    lumin

    Re: Cadangan Buka Kategori English Post

    Post by lumin on Mon Nov 09, 2009 2:36 pm

    carlnain wrote:
    luminescence69 wrote:
    carlnain wrote:maaf menumpang trit ni , aku ada satu cadangan :

    Bro mod apa kat kat dlm trit general talk
    tu kita wujudkan trit sembang selain dari xtvt permotoran .
    so kalo ada nak buka apa2 trit tuk bersembang or kongsi pendapat
    (x semestinya pasai moto) leh post kat c2.

    nak sembang pasal memasak ngan citer family ke?.. lol!
    kalau rase topik yang nak dibincangkan tu ade gunanye, bukak je lah thread baru.. tapi kalau sekadar nak mintak 1/2 pendapat, tanya je dalam thread borak kosong atau chatbox.. bounce

    baik la tuan mod........ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

    P/S : x semestinya dlm forum ni nak cite moto je , jadi lebih terbuka
    la sikit beb . Jalan2 tgk forum geng2 permotoran yg lain ,
    minda biar terbuka . skdr cadangan .

    itu la pasal.. dulu pernah ade thread untuk kongsi jokes kan? camtu lah, kalau ade topik yang rasa boleh dibincangkan, eg. pasal tempat makan yang best, plan untuk buat vacation kippers, video lawak ke... benda-benda camni memang boleh dibuka thread baru dalam general talks.. apa yang saya maksudkan dalam post tadi ialah, jangan lah bukak thread untuk tanya satu soalan je...


    _________________






    carlnain

    Re: Cadangan Buka Kategori English Post

    Post by carlnain on Mon Nov 09, 2009 2:39 pm

    luminescence69 wrote:
    carlnain wrote:
    luminescence69 wrote:
    carlnain wrote:maaf menumpang trit ni , aku ada satu cadangan :

    Bro mod apa kat kat dlm trit general talk
    tu kita wujudkan trit sembang selain dari xtvt permotoran .
    so kalo ada nak buka apa2 trit tuk bersembang or kongsi pendapat
    (x semestinya pasai moto) leh post kat c2.

    nak sembang pasal memasak ngan citer family ke?.. lol!
    kalau rase topik yang nak dibincangkan tu ade gunanye, bukak je lah thread baru.. tapi kalau sekadar nak mintak 1/2 pendapat, tanya je dalam thread borak kosong atau chatbox.. bounce

    baik la tuan mod........ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

    P/S : x semestinya dlm forum ni nak cite moto je , jadi lebih terbuka
    la sikit beb . Jalan2 tgk forum geng2 permotoran yg lain ,
    minda biar terbuka . skdr cadangan .

    itu la pasal.. dulu pernah ade thread untuk kongsi jokes kan? camtu lah, kalau ade topik yang rasa boleh dibincangkan, eg. pasal tempat makan yang best, plan untuk buat vacation kippers, video lawak ke... benda-benda camni memang boleh dibuka thread baru dalam general talks.. apa yang saya maksudkan dalam post tadi ialah, jangan lah bukak thread untuk tanya satu soalan je...

    betoi tu bro , itu yg saya maksudkan .
    mcm ni la general talks d devide kepada sembang2
    bukan xtvt permotoran . cth ; jokes ke ,hobi ke ,kereta ker(waja),tpt lepas tension ke ,
    dan seangkatan dgnnya.


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    lumin

    Re: Cadangan Buka Kategori English Post

    Post by lumin on Mon Nov 09, 2009 2:59 pm

    carlnain wrote:
    luminescence69 wrote:
    carlnain wrote:
    luminescence69 wrote:
    carlnain wrote:maaf menumpang trit ni , aku ada satu cadangan :

    Bro mod apa kat kat dlm trit general talk
    tu kita wujudkan trit sembang selain dari xtvt permotoran .
    so kalo ada nak buka apa2 trit tuk bersembang or kongsi pendapat
    (x semestinya pasai moto) leh post kat c2.

    nak sembang pasal memasak ngan citer family ke?.. lol!
    kalau rase topik yang nak dibincangkan tu ade gunanye, bukak je lah thread baru.. tapi kalau sekadar nak mintak 1/2 pendapat, tanya je dalam thread borak kosong atau chatbox.. bounce

    baik la tuan mod........ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

    P/S : x semestinya dlm forum ni nak cite moto je , jadi lebih terbuka
    la sikit beb . Jalan2 tgk forum geng2 permotoran yg lain ,
    minda biar terbuka . skdr cadangan .

    itu la pasal.. dulu pernah ade thread untuk kongsi jokes kan? camtu lah, kalau ade topik yang rasa boleh dibincangkan, eg. pasal tempat makan yang best, plan untuk buat vacation kippers, video lawak ke... benda-benda camni memang boleh dibuka thread baru dalam general talks.. apa yang saya maksudkan dalam post tadi ialah, jangan lah bukak thread untuk tanya satu soalan je...

    betoi tu bro , itu yg saya maksudkan .
    mcm ni la general talks d devide kepada sembang2
    bukan xtvt permotoran . cth ; jokes ke ,hobi ke ,kereta ker(waja),tpt lepas tension ke ,
    dan seangkatan dgnnya.

    ok, saya akan pertengahkan topik ini kepada para mod lain.. tunggu response mereka.. Very Happy


    _________________






    carlnain

    Re: Cadangan Buka Kategori English Post

    Post by carlnain on Mon Nov 09, 2009 3:03 pm

    thanks bro , kerana menerima cadangan saya ... Cool Cool
    Apa2 hal kita tunggu mod2 bersidang...... cheers cheers cheers


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    LuNaCy

    Re: Cadangan Buka Kategori English Post

    Post by LuNaCy on Mon Nov 09, 2009 3:15 pm

    watashi wa, taihen suki desu.. gambateh ne.. omae wa =)

    Guest
    Guest

    Re: Cadangan Buka Kategori English Post

    Post by Guest on Wed Mar 17, 2010 5:48 pm

    skali lagi aku up-kan cadangan english topics, bukan per.. baru2 ni aku masuk website indon, thai, philipine, us, kawasaki sendiri, link kepada website kite ader, tp diorg komen pasal forum kita ni tidak menggunakan bahasa inggeris.

    sekadar cadangan. terpulang kpd momod. Surprised Surprised

    kipas

    Re: Cadangan Buka Kategori English Post

    Post by kipas on Wed Mar 17, 2010 6:18 pm

    cadangan anda telah diterima oleh pihak mod...anda boleh buka tread berbahasa inggeris...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Sponsored content

    Re: Cadangan Buka Kategori English Post

    Post by Sponsored content Today at 4:24 am


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 4:24 am