Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    BAKAL ISTERI BARU

    Share

    waktanDUKE

    BAKAL ISTERI BARU

    Post by waktanDUKE on Sun Sep 27, 2009 1:45 pm

    HEHEHEHEHE...
    aku x terkata gembira dah... dapat bini muda walau pun ststus janda berhias...









    nie lak preview gambar bini tua...
    ehehehehehehee



    nie gambar masa xde sponsor...


    Guest
    Guest

    Re: BAKAL ISTERI BARU

    Post by Guest on Sun Sep 27, 2009 2:15 pm

    cun cun Very Happy

    kurt2812

    Re: BAKAL ISTERI BARU

    Post by kurt2812 on Sun Sep 27, 2009 2:25 pm



    nie gambar masa xde sponsor...

    [/quote]


    helmet SOL tu!!!

    evilme

    Re: BAKAL ISTERI BARU

    Post by evilme on Sun Sep 27, 2009 4:47 pm

    power²... makin ramai racer kat dalam ni... dah leh wat team dah ni...

    mal 5190

    Re: BAKAL ISTERI BARU

    Post by mal 5190 on Sun Sep 27, 2009 5:36 pm

    yeahhh!
    wak main kips cheers cheers cheers


    Last edited by mal 5190 on Sun Sep 27, 2009 6:51 pm; edited 1 time in total

    Maverick

    Re: BAKAL ISTERI BARU

    Post by Maverick on Sun Sep 27, 2009 5:45 pm

    waktanDUKE wrote:HEHEHEHEHE...
    aku x terkata gembira dah... dapat bini muda walau pun ststus janda berhias...



    Bro waktanDUKE.. ni pic amik kat mana? Cycle Point Nilai ke?

    Zabon

    Re: BAKAL ISTERI BARU

    Post by Zabon on Sun Sep 27, 2009 9:16 pm

    tahniah bro,cantik helmet sol tu..aku tau cycle point nilai tu...
    sapa duduk dkt ngan sana? alien

    zampd

    Re: BAKAL ISTERI BARU

    Post by zampd on Sun Sep 27, 2009 9:58 pm

    tahniah bro............berapa harga dapat.......cam baru lagi tuuuuuuuu...........owner lama baru bawa 8000++ km jer tuuu.......cycle point kat nilai tu aku tau gak, pernah gi sekali tapi boss kat situ cam tak layan jer......(mungkin masa gi tu aku bawa SS110 jer kot)............. Smile Smile

    waktanDUKE

    Re: BAKAL ISTERI BARU

    Post by waktanDUKE on Sun Sep 27, 2009 10:41 pm

    zampd wrote:tahniah bro............berapa harga dapat.......cam baru lagi tuuuuuuuu...........owner lama baru bawa 8000++ km jer tuuu.......cycle point kat nilai tu aku tau gak, pernah gi sekali tapi boss kat situ cam tak layan jer......(mungkin masa gi tu aku bawa SS110 jer kot)............. Smile Smile

    beb..kalau bos mcm tu.. kau ludah je dalam mulut dia (MOD PADAM KALAU KASAR SANGAT).. APALAK KALAU PAKAI SS110 DIA X NAK LAYAN, dia bukan tau kalau kat umah kau ada pakai bimota ke.. gilela ke..apri-liar ke... org2 mcm tu mmg aku bahasa kan jer..apa ada pada luaran.. or mungkin bos kedai tu ada tgh tahan sakit buasir ke.. sape tau... hehehehe
    moto nie bukan kat cycle point nilai la.. kat shah alam jer..aku pun tanya bodo2 je (cover muka dah jatuh cinta).. dalam hati mmg melompat2. dia bukak RM7800.. tapi leh adjust lagi kot.. mcm nia la.. apa yang penting mulut kene manis.. hati kene baik.. bila ride jangan bawak mcm pondan... tu ayat team manager aku... huhuhuhuhuhu

    waktanDUKE

    Re: BAKAL ISTERI BARU

    Post by waktanDUKE on Sun Sep 27, 2009 10:43 pm

    evilme wrote:power²... makin ramai racer kat dalam ni... dah leh wat team dah ni...
    boleh sangat aku nak tolong KIPPERS... mcm nie la.. set satu team, aku, sepat dgn mira buruk leh tolong2 mana2 yang patut bila dah ada kesungguhan..baru la syok.. kelawang tu kelawang la jugak.. tp x salah kalau kita cuba cara yg lebih professionalkan??

    waktanDUKE

    Re: BAKAL ISTERI BARU

    Post by waktanDUKE on Sun Sep 27, 2009 10:46 pm

    Zabon wrote:tahniah bro,cantik helmet sol tu..aku tau cycle point nilai tu...
    sapa duduk dkt ngan sana? alien

    sol custommade aku buat sticker sendiri... bosan2 masa tgh jaga wife aku dalam pantang.... tangan lak tgh bersimen masa tu...

    azzo

    Re: BAKAL ISTERI BARU

    Post by azzo on Sun Sep 27, 2009 11:12 pm

    nak layan leper nanti roger aku

    waktanDUKE

    Re: BAKAL ISTERI BARU

    Post by waktanDUKE on Sun Sep 27, 2009 11:33 pm

    azzo wrote:nak layan leper nanti roger aku

    baik la encey azzo.. hari nie ada trackday..x dapat pegi sbb moto x siap...jumap kat MSS weekend nie...

    carlnain

    Re: BAKAL ISTERI BARU

    Post by carlnain on Mon Sep 28, 2009 1:17 am

    waktanDUKE wrote:HEHEHEHEHE...
    aku x terkata gembira dah... dapat bini muda walau pun ststus janda berhias...




    hohoho....ini rupanya bakal bini mude.... Laughing Laughing Laughing
    thamks gak kat mal kasi bro wak test se-lap motogp dia mlm kelmarin..(bukan senang2 nak merasa motogp mal Laughing )

    so wak konpom lah ni , tahniah beb...... cheers cheers

    P/S: kriot2 katil umah kpg jgn lupe..... Laughing Laughing Laughing


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    mal 5190

    Re: BAKAL ISTERI BARU

    Post by mal 5190 on Mon Sep 28, 2009 1:51 am

    carlnain wrote:
    waktanDUKE wrote:HEHEHEHEHE...
    aku x terkata gembira dah... dapat bini muda walau pun ststus janda berhias...




    hohoho....ini rupanya bakal bini mude.... Laughing Laughing Laughing
    thamks gak kat mal kasi bro wak test se-lap motogp dia mlm kelmarin..(bukan senang2 nak merasa motogp mal Laughing )

    so wak konpom lah ni , tahniah beb...... cheers cheers

    P/S: kriot2 katil umah kpg jgn lupe..... Laughing Laughing Laughing
    haha!
    xdehal la! Very Happy Very Happy Very Happy
    bia wak test ride,
    ambk feel dulu sblm beli..
    feel tu penting..
    hehe!

    bkn sng2?
    ish!jgn la ckp mcm tu..
    ssape nk test ride,ckp je..
    xdehal larh!
    bikers are brothers!(ayat carlnain)hehe!
    cheers cheers cheers

    KRIOT2!
    kahkahkahkahkahkahkah!!! Laughing Laughing Laughing

    kacang

    Re: BAKAL ISTERI BARU

    Post by kacang on Mon Sep 28, 2009 10:43 am

    mal 5190 wrote:
    carlnain wrote:
    waktanDUKE wrote:HEHEHEHEHE...
    aku x terkata gembira dah... dapat bini muda walau pun ststus janda berhias...




    hohoho....ini rupanya bakal bini mude.... Laughing Laughing Laughing
    thamks gak kat mal kasi bro wak test se-lap motogp dia mlm kelmarin..(bukan senang2 nak merasa motogp mal Laughing )

    so wak konpom lah ni , tahniah beb...... cheers cheers

    P/S: kriot2 katil umah kpg jgn lupe..... Laughing Laughing Laughing
    haha!
    xdehal la! Very Happy Very Happy Very Happy

    bia wak test ride,
    ambk feel dulu sblm beli..
    feel tu penting..
    hehe!

    bkn sng2?
    ish!jgn la ckp mcm tu..
    ssape nk test ride,ckp je..
    xdehal larh!
    bikers are brothers!(ayat carlnain)hehe!
    cheers cheers cheers

    KRIOT2!
    kahkahkahkahkahkahkah!!! Laughing Laughing Laughing

    kelepak2 kalu da xthn sgt...

    mira_buruk

    Re: BAKAL ISTERI BARU

    Post by mira_buruk on Mon Sep 28, 2009 11:31 am

    dah dah Wak.... moh kita balik..
    Sepat cari ko...

    marah dia kalo tau ko dah murtad ni.....

    kacang

    Re: BAKAL ISTERI BARU

    Post by kacang on Mon Sep 28, 2009 6:52 pm

    wak, kalu ko nk angkt nti kt sri mude, bg tau la bley escort blakang..
    huhu..

    carlnain

    Re: BAKAL ISTERI BARU

    Post by carlnain on Mon Sep 28, 2009 9:00 pm

    kacang wrote:wak, kalu ko nk angkt nti kt sri mude, bg tau la bley escort blakang..
    huhu..

    jaga2 wak , dia datang....... Laughing Laughing
    wah , mentang2la dah berstatus ghost rider mau je dia escort g angkat moto.
    wak , dia bukan escort kosong tu , tau2 dia ilang je sebelum ko smpt change gear.... Razz Razz


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    nol_kips

    Re: BAKAL ISTERI BARU

    Post by nol_kips on Mon Sep 28, 2009 9:10 pm

    Fulamak..nak tukar coverset ngan aku tak...hahahahaha...

    geram aku tgk motot green skang nih..

    mira_buruk

    Re: BAKAL ISTERI BARU

    Post by mira_buruk on Tue Sep 29, 2009 10:42 am

    Wak... nnt tolong rekei2 kan kat kedai tu
    kot2 ade yg bawah 6K......
    mana tau ade rezeki aku.....
    biasa ler time nak mencari .. harammm.. nak jumpo
    bila tgh tak cukup modal..... sampai 2-3 biji lak tu

    carlnain

    Re: BAKAL ISTERI BARU

    Post by carlnain on Tue Sep 29, 2009 10:44 am

    mira_buruk wrote:Wak... nnt tolong rekei2 kan kat kedai tu
    kot2 ade yg bawah 6K......
    mana tau ade rezeki aku.....
    biasa ler time nak mencari .. harammm.. nak jumpo
    bila tgh tak cukup modal..... sampai 2-3 biji lak tu
    ]

    carik bro , wak dah dpt dah ....siap meminang dah tu ... cheers
    tinggal hari langsung yoo......... Laughing Laughing


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    mira_buruk

    Re: BAKAL ISTERI BARU

    Post by mira_buruk on Tue Sep 29, 2009 10:51 am

    Iyo en Carl.... den tengah usaho ni nak kuarkan ZX secopek yg mungkin
    tu pun kalo takdo aral melintal....

    carlnain

    Re: BAKAL ISTERI BARU

    Post by carlnain on Tue Sep 29, 2009 11:07 am

    mira_buruk wrote:Iyo en Carl.... den tengah usaho ni nak kuarkan ZX secopek yg mungkin
    tu pun kalo takdo aral melintal....

    kalo dah ckp duet tabong tu leh la angkat ...... Laughing Laughing

    mana wak ni , x online . dah kena sumpah kot en.mira gara2 nak pki kips.... lol!

    wak2 mana ko dah , apa perkembangan terbaru ???


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    eman_92

    Re: BAKAL ISTERI BARU

    Post by eman_92 on Tue Sep 29, 2009 5:27 pm

    kurt2812 wrote:

    nie gambar masa xde sponsor...



    helmet SOL tu!!![/quote]
    moto cantek bro,,,

    Sponsored content

    Re: BAKAL ISTERI BARU

    Post by Sponsored content Today at 4:22 am


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 4:22 am