Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Cadangan Tempat2 Menarik Melepak

    Share

    aiekempo

    Re: Cadangan Tempat2 Menarik Melepak

    Post by aiekempo on Fri Jul 16, 2010 5:33 pm

    hahahaa...KPTM bestt uu..bila lagii..pukul canang la sekampung. mueheh

    ishe

    Re: Cadangan Tempat2 Menarik Melepak

    Post by ishe on Wed Aug 25, 2010 2:26 pm

    aku cadangkan mlm minggu lepak zubaidah up town danau kota.....(sakit mate tegok geng2 naza gtr tiap2 mlm minggu ade je).,,,

    kipas

    Re: Cadangan Tempat2 Menarik Melepak

    Post by kipas on Fri Aug 27, 2010 6:08 pm

    andai de sasiapa yg ingin cadangkan tempat2 melepak yg menarik...up terus kat trit...mcm saudara mambang kite buat...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Skillo

    Re: Cadangan Tempat2 Menarik Melepak

    Post by Skillo on Thu Jan 20, 2011 2:39 am

    xde lepak2 lg ke bro???

    alldisc

    Re: Cadangan Tempat2 Menarik Melepak

    Post by alldisc on Thu Jan 20, 2011 9:31 am

    skillo, biasanya acara melepak di buat kat thread event and activities.

    area lembah klang kips mmg berpecah belah dan tak bersatu padu. konsepnya - ko bawak haluan kau, aku bawak hal aku. heh heh... pandai2 la sendiri.

    otai2 dan kaki leper akan ikut sifu azzo di area sri kembangan (skrg pindah di bkt puchong). sifu tak akan turun tempat lain sbb menyusahkan dia dan dia tak kenal geng2 baru.

    4 aktiviti lain termasuk geng putrajaya, geng cheras, geng chan hoon nam di bt caves dan geng kucing hitam, gagak hitam dan puyuh hitam di area shah alam.

    geng JB aktif berTTS di sana, manakala geng utara juga berpecah sebab jarak dan geografi.

    Skillo

    Re: Cadangan Tempat2 Menarik Melepak

    Post by Skillo on Thu Jan 20, 2011 9:44 am

    geng chan hoon nam tu tgh kutip2 kelapa kt batu caves,,ehehe msti sesak ooo kt sane.. ehehe aku meleper2 ni tak brani la bro.. sejak jatuh sliding dgn kapcai je pon time keje.. habis sapu jilat jalan.. ahahah suke ride santai2... enjoy my ride.. ehehe tts pon best gak..dgr pengalaman org.. syok2.. papehal halo2 kt trit ke.. sy dak shah alam.. cheers

    alep

    Re: Cadangan Tempat2 Menarik Melepak

    Post by alep on Thu Jan 20, 2011 4:41 pm

    geng chan hong nam ni geng universal, dia nye leader abg wadin, beliau mmg suka bertts di damansara, putrajaya, batu cave, lain tempat den x tau, so jom kita bertts byk2 port, so, lastly bila da kenal smua senang nak wat reuniion

    Matthew

    Re: Cadangan Tempat2 Menarik Melepak

    Post by Matthew on Wed Nov 02, 2011 5:53 am


    Bagaimane pula dengan area Sunagi buloh dan Rawang???? Question

    Sponsored content

    Re: Cadangan Tempat2 Menarik Melepak

    Post by Sponsored content Today at 9:55 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 9:55 am