Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Share

    carlnain

    PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Wed Sep 30, 2009 12:14 pm

    Aku rasa patut buka trit ni tuk memudahkan kengkawan
    sekawasan dan luar kawasan yg berminat nak melepak .


    kureng2nya kalo korang boring duk umah , n kaki rasa sakit2 nak pijak footrest ,
    kepala rasa kusut x sarung helmet, badan rasa gatal2 nak pki jacket
    n tension2 leh la dtg lepak2 , semua d jemput hadir ..
    ...


    Minggu ni geng P.J dan sekawasan akan melepak di :

    Port lepak : Clunk , Gold course
    Port Lepak : Kedai makan ada open karoke
    Time : 9-10 sampe ngantuk (ilang suara berkarok, open karok 2 Shocked Shocked )
    Tarikh : 2/10/09 jumaat malam

    contact person :carlnain - 0173360851
    Nol-kips - 0192226321
    wadin - 0192548745
    kipas - 0129796716

    Map : (akan d sediakan oleh nol )
    http://www.sinisini.com/hotel/malaysia/sel/goldcouse/location.htm
    http://www.streetdirectory.net.my/malaysia/kl/travel/travel_id_11607/travel_site_191299/

    P/S : x yah reply /quote post ni . agak2 nak join datang je .
    sorry geng2 p.j n sekawasan dgn nya aku x kan PM korang lagi .
    so tergerak hati nak lepak korang tau la mana nak cari portnye .

    d harap trit leh gak d gunakan sebagai pemberitahuan port lepak
    kippers2 yg lain .


    Last edited by carlnain on Fri Oct 02, 2009 12:42 pm; edited 4 times in total


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Fri Oct 02, 2009 10:57 am

    mlm ni lepak klang , sesiapa yg ikot hiway bukit raja sila
    tunggu d :

    RV : Shell selepas tol bukit raja kul 8-9.30mlm.

    yg tau tpt ni leh terus ke sana , kdi mkn yg ada open karaoke .... Cool

    P/S : Sesiapa yg dtg jauh dari kawasan , ajak2 la member x la boring sangat menunggang.


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Sat Oct 03, 2009 11:34 am

    kureng2nya kalo korang boring duk umah , n kaki rasa sakit2 nak pijak footrest ,
    kepala rasa lengoh2 x sarung pui pace, badan rasa gatal2 nak pki jacket
    n tension2 leh la dtg lepak2 , semua d jemput hadir ..
    ...


    Minggu dpn geng P.J dan sekawasan akan melepak di :

    Tempat Port lepak : KELANA JAYA
    Port Lepak : Kedai makan Sup Kaww (port mbc kata kipas)
    Time : 9-10 sampe ngantuk
    Tarikh : 9/10/09 jumaat malam

    contact person :carlnain - 0173360851
    wadin - 0192548745
    kipas - 0129796716


    P/S : Port lepak telah d pilih berdasarkan cadangan en. noor wsg.........
    semua d jemput hadir ......
    cheers cheers

    update : Smlm aku dah tgk port ni , memang cun moto parking dpn mata je..... cheers cheers


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Thu Oct 08, 2009 4:37 pm

    jumaat mlm nanti , sesiapa yg nak main boling leh la contact2
    ajk unit hiburan kips en . Fooart , skido n alldisc .
    lepas main boling lehla lepak2 dgn kitaorg Geng2 P.J kat kelana jaya .
    kalo aku balik awal aku join korang main boling .

    mau tau details pasai main bowling contact :

    * Fooart - 0126227464
    * skido aka ROD - 0123445996
    * Fauzan aka alldisc - 0192250740


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Tue Oct 13, 2009 3:30 pm

    AKU TOLONG POST KASI MENARIK CKIT.............. cheers cheers cheers

    kureng2nya kalo korang boring duk umah , n kaki rasa sakit2 nak pijak footrest ,
    kepala rasa lengoh2 x sarung pui pace, badan rasa gatal2 nak pki jacket
    n tension2 leh la dtg lepak2 , semua d jemput hadir ..
    ...


    Minggu dpn geng P.J dan sekawasan akan melepak di :

    Tempat Port lepak : Segi University College kota Damansara
    Port Lepak : tmpt kedai mamak berhampiran kolej segi kota damansara
    Time : 8 sampe ngantuk
    Tarikh : 16/10/09

    contact person :carlnain - 0173360851
    wadin - 0192548745
    kipas - 0129796716


    awek cun banyak wo...awek nurse...hahaha mantap2..semua d jemput hadir ......

    kalo anda dr tol kota damansara...susur kiri ke ikea jgn naik flyover...kemudian akan nampak kolej segi dikanan anda...dihadapan anda akan nampak petronas yg ada a&w...masuk simpang itu...dan terus sampai jumpe kedai mamak 1 je yg de kat situ...utk map search googlemap di alamat...Segi University College
    9 Jalan Teknologi, Petaling Jaya, 47810, Malaysia]

    http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=Segi+College,Taman+Sains+Selangor,47410+Petaling+Jaya,Selangor,Malaysia&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
    cheers cheers


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Sun Oct 18, 2009 2:44 am

    pengumuman :

    pagi ni kul 10pg 18/11/09 sebahagian geng P.J akan bersoping d JLN PASAR.
    (cari barang2 elektronic tuk project terbaru)
    selepas itu akan bergerak ke SBM ampang tuk menonton MOTOGP.


    sesiapa yg rasa sengal2 badan n nak melepak leh contact aku.
    d talian 017-3360851

    sekian terima kasih.... cheers cheers cheers


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Thu Oct 29, 2009 9:35 am

    kureng2nya kalo korang boring duk umah , n kaki rasa sakit2 nak pijak footrest ,
    kepala rasa lengoh2 x sarung pui pace, badan rasa gatal2 nak pki jacket
    n tension2 leh la dtg lepak2 , semua d jemput hadir ..
    ...


    Minggu dpn geng P.J dan sekawasan akan melepak di :

    Tempat Port lepak : Damansara Damai
    Port Lepak : Restoran Anis Sup Utara
    Time : 9-10 sampe ngantuk
    Tarikh : jumaat malam 30/10/09

    contact person :Noor WSG - 0172566703
    wadin - 0192548745
    kipas - 0129796716


    P/S : Port lepak telah d pilih berdasarkan cadangan en. Noor WSG and Kacang .........

    semua d jemput hadir ......
    cheers cheers

    P/S : aku x conpom dtg coz nak jmp makcik aku nak g aji jumaat mlm tu .
    kalo free n ada masa lapang aku turunla.....


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Wed Nov 11, 2009 6:28 pm

    kureng2nya kalo korang boring duk umah , n kaki rasa sakit2 nak pijak footrest ,
    kepala rasa lengoh2 x sarung pui pace, badan rasa gatal2 nak pki jacket
    n tension2 leh la dtg lepak2 , semua d jemput hadir ..
    ...


    Minggu ni geng P.J dan sekawasan akan melepak di :

    Tempat Port lepak : Uptown damansara (uptown SS21 damansara)
    Port Lepak : Kdi mkn sebelah tangga utama
    Time : 8 sampe ngantuk
    Tarikh : 13/11/09 jumaat malam

    contact person :carlnain - 0173360851
    wadin - 0192548745
    kipas - 0129796716


    semua d jemput hadir ...... cheers cheers

    P/S : port cun moto parking dpn mata je..... cheers cheers


    Last edited by carlnain on Thu Nov 12, 2009 10:04 am; edited 2 times in total


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    alldisc

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by alldisc on Tue Nov 24, 2009 5:28 pm

    sapa nak join boling sekali. jom start kul 6.45pm kat usj summit. pastu kita lepak tempat minum kat kedai carlnain.

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Fri Dec 04, 2009 7:26 pm

    kureng2nya kalo korang boring duk umah , n kaki rasa sakit2 nak pijak footrest ,
    kepala rasa lengoh2 x sarung pui pace, badan rasa gatal2 nak pki jacket
    n tension2 leh la dtg lepak2 , semua d jemput hadir ..
    ...


    Minggu ni geng P.J dan sekawasan akan melepak di :

    Tempat Port lepak : Uptown damansara (uptown SS21 damansara)
    Port Lepak : Kdi mkn sebelah tangga utama
    Time : 8 sampe ngantuk
    Tarikh : 4/12/09 jumaat malam

    contact person :carlnain - 0173360851
    wadin - 0192548745
    kipas - 0129796716


    semua d jemput hadir ...... cheers cheers

    P/S : port cun moto parking dpn mata je..... cheers cheers


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    klip^ketas

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by klip^ketas on Tue Dec 08, 2009 9:22 pm

    dey carl9..bile mau lepak putrajaya?hehe

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Tue Dec 08, 2009 10:42 pm

    klip^ketas wrote:dey carl9..bile mau lepak putrajaya?hehe

    Minggu ni , esok dah ada TTS kat HJ.Tapah beb .

    Ko kasi buka cadangan aku mesti turun punyala.
    Tapi minggu ni x lehla , ada urusan lain ...... Laughing Laughing


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Thu Dec 17, 2009 11:03 am

    Aloop2 geng P.J sila kasi cadangan nak lepak mana lmlm esok ???

    Kelana jAYA , Restorent jejantas sg buluh , Dataran Shah Alam ,Clunk
    Bangsar , DOorai , Bangi , Jalan Riong Bangsar , mana lagi kasi
    cadangan . aku nak lepak2 bincang pasai ride umah fooart.



    P/S : aku suka dataran shah alam , korang suka mana ???


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    khyan6920

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by khyan6920 on Thu Dec 17, 2009 11:14 am

    DATARAN SHAH ALAM... saye mesti piley... kompem sy datang..
    (dak baru blajar..) Basketball

    serangga jalanan

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by serangga jalanan on Thu Dec 17, 2009 12:32 pm

    carlnain wrote:Aloop2 geng P.J sila kasi cadangan nak lepak mana lmlm esok ???

    Kelana jAYA , Restorent jejantas sg buluh , Dataran Shah Alam ,Clunk
    Bangsar , DOorai , Bangi , Jalan Riong Bangsar , mana lagi kasi
    cadangan . aku nak lepak2 bincang pasai ride umah fooart.



    P/S : aku suka dataran shah alam , korang suka mana ???

    BUKAK PORT BARU KT PUTRAJAYA LA PLK...HIHI What a Face

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Thu Dec 17, 2009 12:54 pm

    kureng2nya kalo korang boring duk umah , n kaki rasa sakit2 nak pijak footrest ,
    kepala rasa lengoh2 x sarung pui pace, badan rasa gatal2 nak pki jacket
    n tension2 leh la dtg lepak2 , semua d jemput hadir ..
    ...


    Minggu dpn geng P.J dan sekawasan akan melepak di :

    Tempat Port lepak : Dataran Shah Alam
    Port Lepak : Kadai mamak sebelah air pancut .
    Time : 9-10 sampe ngantuk
    Tarikh : 18/12/09 jumaat malam

    contact person :carlnain - 0173360851
    wadin - 0192548745
    kipas - 0129796716


    semua d jemput hadir ......
    Dak2 shah alam / klang kalo x turun x tau la dah dekat sgt tpt korang ni
    cheers cheers


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    nol_kips

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by nol_kips on Thu Dec 17, 2009 2:48 pm

    ku turun esok..dak klang aku sorg jer la kot..pakai sempoi jer la..

    ada ride 4 daerah ker?

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Fri Dec 18, 2009 12:57 am

    mal 5190 wrote:
    nol_kips wrote:
    mal 5190 wrote:
    nol_kips wrote:
    carlnain wrote:
    nol_kips wrote:Alamak bro..gua baru aje sms bini gua..

    boley jer..xda hal....

    aku grak balik awal jer arr papehal...sama gak kalo aku lepak ngan member aku kat depan umah ni..smpi malam gak..

    Okla , terpulang pada ko . Aku nasihat je pasai aku paham keadaan ko .
    ckp lebeh2 kang ko majuk lak ...mai2 lepak.

    aku pernah majuk ker??wakakakaka..hati ku tak cukup syahdu lagi nak majuk ngan ko..tak hensem..

    kalo ko kena hantar jel pun org x pandang..kira selamat la..sebab ko hantu tinggi..nak tala pun tak sampai..

    laenla mal ngan kacang..wakakakakaka Razz
    aik???
    name aku pun terselit?? Shocked Shocked Shocked
    asal aku lak?
    hahahaha!

    sebab korang kelab jambu..aku lom join lagi..tgk gamba ko pun jambu jer..

    kena hantar jel..mmg ko kuar senang berak nyer la..hahahaha lol!
    hahahaha!
    gmbr aku jambu?
    gmbr je jambu,orng nye x..
    wakakaka! lol! lol! lol!

    Dah2x........simpan ckit sembang lebat tuk esok.
    Esok ada benda baru nak d buat bahan.... Twisted Evil Twisted Evil

    Sesiapa yg nak gerak sekali lepak2 Dataran Shah Alam leh
    tunggu aku kat tp Twisted Evil biasa(kdi Lampu).
    Aku bwk laptop sekali , sesiapa ada hajat nak menyedut
    kasi hingat bawak pendrive.wakakkakaka...........
    flower flower flower flower flower


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Wed Dec 23, 2009 11:41 am

    sinclair wrote:Simple/Unplanned Ride

    Tempat : Satay Hut Tanjung Karang.
    Time : 6.30pm - ikut suka hati
    Tarikh : 25/12/09 Jumaat
    Tempat RV : Shell berdekatan di The Store Sg. Buloh, jam 6.30-6.45pm Saper lambat sile inform.


    kepada sesiapa yg nak join, silekan, pasal tak plan betul2. Very Happy ride suka2.. speed limit ikut moto aku. Very Happy Yg pasti, 3 teratas confirm pegi.

    (Takde limit, sape nak join, sile confirmkan dan taruk name)
    1-Sinclair
    2-Krijauan
    3-Ali Victor
    4-Wadin (2xSL) Razz
    5-carlnain
    6-


    aku may b join x conpom tapi mcm pegi (MP).
    kalo bab ride2 ni memang suke........ Laughing Laughing


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Thu Dec 24, 2009 4:26 pm

    jom2 lepak kelana jaya ....RV kat KDI man Rockstar
    aku kuar opis kul 5 jmp d sana
    ............... cheers cheers cheers

    P/S : leh ushar2 barang moto kat kdi man .... Cool Cool Cool


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Thu Dec 31, 2009 11:19 am

    kureng2nya kalo korang boring duk umah , n kaki rasa sakit2 nak pijak footrest ,
    kepala rasa lengoh2 x sarung pui pace, badan rasa gatal2 nak pki jacket
    n tension2 leh la dtg lepak2 , semua d jemput hadir ..
    ...


    Minggu dpn geng P.J dan sekawasan akan melepak di :

    Tempat Port lepak :JALAN KEBON KLANG
    Port Lepak : REST RABOK BAY (FISHING N KARAOKE)
    Time : 8-9 sampe ngantuk
    Tarikh : 1/01/2010 jumaat malam

    contact person :carlnain - 0173360851
    Zuanblack - 0122277647(TUAN TANAH)
    kipas - 0129796716


    semua d jemput hadir ......
    Dak2 shah alam / klang kalo x turun x tau la dah dekat sgt tpt korang ni
    cheers cheers

    P/S : memandangkan TTS opisial x ada keputusan apa2 maka aku n geng2 PJ akan melepak
    kat tpt yg d atas . semua d jemput hadir . RV tuk geng2 PJ ,mcm biasa TOL BUKIT RAJA.
    en. Zuanblack akan pick up kita tepi hiway dari bukit raja ke banting.


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    krijauan

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by krijauan on Mon Jan 04, 2010 8:27 am

    minggu ni TTS rawang sg buaya...
    semua dijemput hadir..

    kalau taknak lepak kedai warung kita boleh minun kat old town jangan risau..
    tapi old town x da mat RXJ beb!! hehhee.. Wink

    tarikh : 08.01.2010(kalu ada tarikh lain boleh suggest)aku tak pernah invite tts so aku tak berpengalaman sorry silent

    masa : sekitar 8.30 pm (lambat ckit pun xpe) sampai terbakar.. Twisted Evil

    RV : tol rawang aku amik kat situ..

    papehal roger aku 0147195104 krzijauan

    notakaki : ok tts ni aku cakap terus terang...tempat aku memang tak best sebab kelengkapan hiburan amat kurengg..jadi kita tts ni untuk mengeratkan lagi hubungan baik antara kips dan RXJ..(kalau ada le) hehe tu sahaja..tapi kalau ada TTS lepas tu kat tempat lain aku follow wahahahah!!!
    banyak tempat kita boleh pegi cthnya six point river side, old town, bangi kopitiam, DSB..

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Thu Jan 07, 2010 1:08 pm

    Sok RV kat Tol Kota Damansara Menghala ke Sg.Buluh...dari sana kita akan bergerak ke
    jejantas Sg. buluh menuju ke ipoh tuk pick up Kacang n the gang. Dari Sana gerak terus ke Sg.Buaya , Rawang.

    Jmp Korang sok Kul 8 lebeh....


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    krijauan

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by krijauan on Thu Jan 07, 2010 1:58 pm

    kul 8 aku tunggu kat tol sungai buaya rawang..boleh tak?

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Fri Jan 08, 2010 6:05 pm

    jmp korang semua mlm ni kat jejantas sg.buluh........... cheers cheers cheers


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    Sponsored content

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by Sponsored content Today at 7:05 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 7:05 am