Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Share

    hadikrz

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by hadikrz on Tue Apr 26, 2011 11:20 pm

    saya kat seri kembangan jerr

    insan_biasa

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by insan_biasa on Thu Apr 28, 2011 1:28 am

    bro kt seri kembangan..., ley pm no fon.. nanti sy roger lepak.. ehe

    AbgKP

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by AbgKP on Thu Apr 28, 2011 12:01 pm

    Updatela tts lau dew info t'baru hehe

    sahak

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by sahak on Thu Apr 28, 2011 3:47 pm

    seri kembangan kat taman mner bro..? aku kat taman equine blok A20..

    crashzeromze

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by crashzeromze on Sun May 15, 2011 2:31 pm

    aku new lg..nk tny ade sesape kippers duk Rawang? klu wat tts halo la yer..^.^

    fami

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by fami on Tue May 17, 2011 10:00 am

    Hari ni Wesak Day x de lepak2 ke

    AbgKP

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by AbgKP on Tue May 17, 2011 1:10 pm

    fami wrote:Hari ni Wesak Day x de lepak2 ke
    salam bro hari nie ade psar mlm kt pandan indah hehe grau jew xtaw lg la port tts kt mane pas nie huhu

    fami

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by fami on Tue May 17, 2011 9:30 pm

    Haha nampaknye hari ni pg pasar malam je la...

    Matthew

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by Matthew on Wed May 18, 2011 12:03 am


    Yang duduk kat sungai buloh takde ke??? kalau ade boleh ramai gi tts ke rawang kan

    kliaepot

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by kliaepot on Wed May 18, 2011 4:45 pm

    assalamualaikum...saya budak baru, baru dok kat area setiawangsa(nanti tukar nama manklia ----->manwang...lol)....ada tak geng-geng setiawangsa yang selalu lepak2 kat area situ...aku mati kutu dok sini, cuma belom mati enjin jer tuk bergerak...

    kipas

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by kipas on Wed May 18, 2011 5:36 pm

    Matthew wrote:
    Yang duduk kat sungai buloh takde ke??? kalau ade boleh ramai gi tts ke rawang kan
    de...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    kipas

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by kipas on Wed May 18, 2011 5:37 pm

    crashzeromze wrote:aku new lg..nk tny ade sesape kippers duk Rawang? klu wat tts halo la yer..^.^
    de...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    AbgKP

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by AbgKP on Thu May 19, 2011 10:19 am

    Nk trun lepak2 koling2 la k hehehe ahad nie xdew g mane2 ke bro2? Smlm ptg aku ade trun n jumpe dgn kliaepot dkt ampang point. . .aku nk ucap thanks byk2 sbab belanje aku minum hehehe. . .lau nk trun mane2 koling2 la assalamualaikum hehehe


    Last edited by AbgKP on Thu May 19, 2011 10:23 am; edited 1 time in total (Reason for editing : Suke suki hoho)

    mab4n

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by mab4n on Thu May 19, 2011 6:18 pm

    Salam semua.
    sy duk area AMPANG petang2 selau ada dgn beberapa rider2 kips dari arae KL & Selangor TTS kat kedai Globle Bike Ampang. sesiapa lepas kerja tu nak lepak ke boleh sms/cal
    sy Md Ali 012-3838688.
    dlm forum Mab4n kat event2 1/2day ride kelawang/bukit tinggi atau Fraser's Hill.
    /


    FB: Mohammed Ali Basri

    azry

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by azry on Sun Jun 12, 2011 1:57 am

    [b]salam perknlan smua2 rider kawasaki. sy bdk bru. tgh mncri geng2 kips. igat nk join ade x yg ade dkt2 kota dmansara atau yg sewaktu dgn nye bowink la klau pkai mtor ni xde group or geng2. blh tkr pndapt dgn otai2 yg dh lme pkai.

    kipas

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by kipas on Sun Jun 12, 2011 6:31 pm

    azry wrote:[b]salam perknlan smua2 rider kawasaki. sy bdk bru. tgh mncri geng2 kips. igat nk join ade x yg ade dkt2 kota dmansara atau yg sewaktu dgn nye bowink la klau pkai mtor ni xde group or geng2. blh tkr pndapt dgn otai2 yg dh lme pkai.
    de


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    iltizamz

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by iltizamz on Sun Jun 12, 2011 9:37 pm

    Salam...
    Saya dok area Sg Buloh...so kalo ada sesape yg nak ajak lepak2 lehla sms @ call je no ni...0122182050

    PKD9977

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by PKD9977 on Mon Jun 13, 2011 1:15 am

    meriahhhhhhhhhhhhh......psaudaraan kips....

    PCK4554

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by PCK4554 on Mon Jun 13, 2011 1:56 am

    marila kita merapatkan lagi kippers2 di malaysia ni...
    bersatu bertambah Mutu...

    skopi

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by skopi on Wed Jun 22, 2011 3:27 am

    assalamualaikum.... saya orang baru, moto baru pun belum lepas edah lg... harap ada yang dapat beri tunjuk ajar Laughing

    iltizamz

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by iltizamz on Wed Jun 22, 2011 10:11 am

    salam semua kippers yg dok kat area sungai buloh @ sesape je yg bole join...jumaat malam 24.06.2011 jam 08.30pm jomla kita lepak seramai yg mungkin...nak tak?tempat kalo ada sebarang suggestion...

    Matthew

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by Matthew on Wed Jun 22, 2011 12:28 pm


    Bro Man nak lepak kat mane area sungai buloh ni?? banyak kedai makan kat sini sampai tak terkira.. cherry

    skopi

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by skopi on Thu Jun 23, 2011 2:24 am

    mab4n.... mlm esok lepak mana,,,, jom lepak risda tgok bola malaysia lwn lubnan Very Happy Very Happy Very Happy

    iltizamz

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by iltizamz on Thu Jun 23, 2011 12:12 pm

    bro matthew, kita lepak kat area kedai makan depan bank2 tu nak tak?tapi senang kita kumpul dulu dalam kul 8.30 malam depan cimb.ok ke?

    Matthew

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by Matthew on Thu Jun 23, 2011 1:06 pm


    Boleh jugak tapi saya ade pengalaman yang buruk kat tempat makan tula..warong2 depan kfc boleh tak bro??

    Sponsored content

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by Sponsored content Today at 7:06 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 7:06 am