Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Share
    avatar
    hadikrz

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by hadikrz on Tue Apr 26, 2011 11:20 pm

    saya kat seri kembangan jerr
    avatar
    insan_biasa

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by insan_biasa on Thu Apr 28, 2011 1:28 am

    bro kt seri kembangan..., ley pm no fon.. nanti sy roger lepak.. ehe
    avatar
    AbgKP

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by AbgKP on Thu Apr 28, 2011 12:01 pm

    Updatela tts lau dew info t'baru hehe
    avatar
    sahak

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by sahak on Thu Apr 28, 2011 3:47 pm

    seri kembangan kat taman mner bro..? aku kat taman equine blok A20..
    avatar
    crashzeromze

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by crashzeromze on Sun May 15, 2011 2:31 pm

    aku new lg..nk tny ade sesape kippers duk Rawang? klu wat tts halo la yer..^.^
    avatar
    fami

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by fami on Tue May 17, 2011 10:00 am

    Hari ni Wesak Day x de lepak2 ke
    avatar
    AbgKP

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by AbgKP on Tue May 17, 2011 1:10 pm

    fami wrote:Hari ni Wesak Day x de lepak2 ke
    salam bro hari nie ade psar mlm kt pandan indah hehe grau jew xtaw lg la port tts kt mane pas nie huhu
    avatar
    fami

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by fami on Tue May 17, 2011 9:30 pm

    Haha nampaknye hari ni pg pasar malam je la...
    avatar
    Matthew

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by Matthew on Wed May 18, 2011 12:03 am


    Yang duduk kat sungai buloh takde ke??? kalau ade boleh ramai gi tts ke rawang kan
    avatar
    kliaepot

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by kliaepot on Wed May 18, 2011 4:45 pm

    assalamualaikum...saya budak baru, baru dok kat area setiawangsa(nanti tukar nama manklia ----->manwang...lol)....ada tak geng-geng setiawangsa yang selalu lepak2 kat area situ...aku mati kutu dok sini, cuma belom mati enjin jer tuk bergerak...
    avatar
    kipas

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by kipas on Wed May 18, 2011 5:36 pm

    Matthew wrote:
    Yang duduk kat sungai buloh takde ke??? kalau ade boleh ramai gi tts ke rawang kan
    de...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012
    avatar
    kipas

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by kipas on Wed May 18, 2011 5:37 pm

    crashzeromze wrote:aku new lg..nk tny ade sesape kippers duk Rawang? klu wat tts halo la yer..^.^
    de...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012
    avatar
    AbgKP

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by AbgKP on Thu May 19, 2011 10:19 am

    Nk trun lepak2 koling2 la k hehehe ahad nie xdew g mane2 ke bro2? Smlm ptg aku ade trun n jumpe dgn kliaepot dkt ampang point. . .aku nk ucap thanks byk2 sbab belanje aku minum hehehe. . .lau nk trun mane2 koling2 la assalamualaikum hehehe


    Last edited by AbgKP on Thu May 19, 2011 10:23 am; edited 1 time in total (Reason for editing : Suke suki hoho)
    avatar
    mab4n

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by mab4n on Thu May 19, 2011 6:18 pm

    Salam semua.
    sy duk area AMPANG petang2 selau ada dgn beberapa rider2 kips dari arae KL & Selangor TTS kat kedai Globle Bike Ampang. sesiapa lepas kerja tu nak lepak ke boleh sms/cal
    sy Md Ali 012-3838688.
    dlm forum Mab4n kat event2 1/2day ride kelawang/bukit tinggi atau Fraser's Hill.
    /


    FB: Mohammed Ali Basri
    avatar
    azry

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by azry on Sun Jun 12, 2011 1:57 am

    [b]salam perknlan smua2 rider kawasaki. sy bdk bru. tgh mncri geng2 kips. igat nk join ade x yg ade dkt2 kota dmansara atau yg sewaktu dgn nye bowink la klau pkai mtor ni xde group or geng2. blh tkr pndapt dgn otai2 yg dh lme pkai.
    avatar
    kipas

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by kipas on Sun Jun 12, 2011 6:31 pm

    azry wrote:[b]salam perknlan smua2 rider kawasaki. sy bdk bru. tgh mncri geng2 kips. igat nk join ade x yg ade dkt2 kota dmansara atau yg sewaktu dgn nye bowink la klau pkai mtor ni xde group or geng2. blh tkr pndapt dgn otai2 yg dh lme pkai.
    de


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012
    avatar
    iltizamz

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by iltizamz on Sun Jun 12, 2011 9:37 pm

    Salam...
    Saya dok area Sg Buloh...so kalo ada sesape yg nak ajak lepak2 lehla sms @ call je no ni...0122182050
    avatar
    PKD9977

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by PKD9977 on Mon Jun 13, 2011 1:15 am

    meriahhhhhhhhhhhhh......psaudaraan kips....
    avatar
    PCK4554

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by PCK4554 on Mon Jun 13, 2011 1:56 am

    marila kita merapatkan lagi kippers2 di malaysia ni...
    bersatu bertambah Mutu...
    avatar
    skopi

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by skopi on Wed Jun 22, 2011 3:27 am

    assalamualaikum.... saya orang baru, moto baru pun belum lepas edah lg... harap ada yang dapat beri tunjuk ajar Laughing
    avatar
    iltizamz

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by iltizamz on Wed Jun 22, 2011 10:11 am

    salam semua kippers yg dok kat area sungai buloh @ sesape je yg bole join...jumaat malam 24.06.2011 jam 08.30pm jomla kita lepak seramai yg mungkin...nak tak?tempat kalo ada sebarang suggestion...
    avatar
    Matthew

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by Matthew on Wed Jun 22, 2011 12:28 pm


    Bro Man nak lepak kat mane area sungai buloh ni?? banyak kedai makan kat sini sampai tak terkira.. cherry
    avatar
    skopi

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by skopi on Thu Jun 23, 2011 2:24 am

    mab4n.... mlm esok lepak mana,,,, jom lepak risda tgok bola malaysia lwn lubnan Very Happy Very Happy Very Happy
    avatar
    iltizamz

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by iltizamz on Thu Jun 23, 2011 12:12 pm

    bro matthew, kita lepak kat area kedai makan depan bank2 tu nak tak?tapi senang kita kumpul dulu dalam kul 8.30 malam depan cimb.ok ke?
    avatar
    Matthew

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by Matthew on Thu Jun 23, 2011 1:06 pm


    Boleh jugak tapi saya ade pengalaman yang buruk kat tempat makan tula..warong2 depan kfc boleh tak bro??

    Sponsored content

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Fri May 26, 2017 7:17 pm