Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Share

    kipas

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by kipas on Thu Jun 23, 2011 3:07 pm

    Matthew wrote:
    Boleh jugak tapi saya ade pengalaman yang buruk kat tempat makan tula..warong2 depan kfc boleh tak bro??
    huh bahaya wo situ...banyak gagak...nanti dpt cop mohor kang...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Matthew

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by Matthew on Thu Jun 23, 2011 3:28 pm

    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    Boleh jugak tapi saya ade pengalaman yang buruk kat tempat makan tula..warong2 depan kfc boleh tak bro??
    huh bahaya wo situ...banyak gagak...nanti dpt cop mohor kang...


    Moto jangan park bawah pokokla tepi warungkan selamat huhu.. lol!

    kipas

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by kipas on Thu Jun 23, 2011 3:55 pm

    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    Boleh jugak tapi saya ade pengalaman yang buruk kat tempat makan tula..warong2 depan kfc boleh tak bro??
    huh bahaya wo situ...banyak gagak...nanti dpt cop mohor kang...


    Moto jangan park bawah pokokla tepi warungkan selamat huhu.. lol!
    huh...dah lama tak makan capati kat warong tuh...dpn kedai falken...deret KFC...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Matthew

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by Matthew on Thu Jun 23, 2011 5:59 pm

    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    Boleh jugak tapi saya ade pengalaman yang buruk kat tempat makan tula..warong2 depan kfc boleh tak bro??
    huh bahaya wo situ...banyak gagak...nanti dpt cop mohor kang...


    Moto jangan park bawah pokokla tepi warungkan selamat huhu.. lol!
    huh...dah lama tak makan capati kat warong tuh...dpn kedai falken...deret KFC...


    So ape lagi jom kita pegi ramai ramai makan capati kat sane?? ok??

    kipas

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by kipas on Thu Jun 23, 2011 6:11 pm

    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    Boleh jugak tapi saya ade pengalaman yang buruk kat tempat makan tula..warong2 depan kfc boleh tak bro??
    huh bahaya wo situ...banyak gagak...nanti dpt cop mohor kang...


    Moto jangan park bawah pokokla tepi warungkan selamat huhu.. lol!
    huh...dah lama tak makan capati kat warong tuh...dpn kedai falken...deret KFC...


    So ape lagi jom kita pegi ramai ramai makan capati kat sane?? ok??
    wakaka...jom2...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Matthew

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by Matthew on Thu Jun 23, 2011 7:32 pm

    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    Boleh jugak tapi saya ade pengalaman yang buruk kat tempat makan tula..warong2 depan kfc boleh tak bro??
    huh bahaya wo situ...banyak gagak...nanti dpt cop mohor kang...


    Moto jangan park bawah pokokla tepi warungkan selamat huhu.. lol!
    huh...dah lama tak makan capati kat warong tuh...dpn kedai falken...deret KFC...


    So ape lagi jom kita pegi ramai ramai makan capati kat sane?? ok??
    wakaka...jom2...


    So kita jumpa esok disana diiisannaa diiiissaaaannnnaaaa.... lol!

    iltizamz

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by iltizamz on Thu Jun 23, 2011 8:45 pm

    okla kalo camtu..pepahal apa kata kepada semua kippers yg free and bole join kita jumpa dan berkumpul depan cimb bank bandar baru sg buloh kul 8.30 malam esok...kita reramai gi makan capati macam kata bro matthew...hehe...jumpa disana.

    kipas

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by kipas on Fri Jun 24, 2011 11:51 am

    dr kota damansara mungkin 2 atau 3 bijik akan turun sana mlm nih...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Matthew

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by Matthew on Fri Jun 24, 2011 12:17 pm


    Ok roger saya dan abang saya akan turun malam ni dalam pkl 9 macam tu..habis keje lambat ari ni.. cherry

    kr150c87

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by kr150c87 on Fri Jun 24, 2011 12:45 pm

    kalau naik basikal boleh join x..

    iltizamz

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by iltizamz on Fri Jun 24, 2011 1:23 pm

    bole je kalo naik apa sekali pun...mengeratkan lg hubungan semua kippers...malam ni confirm ye dalam kul 8.30 malam kita set tempat jumpa depan cimb bank bandar baru sg buloh...

    kipas

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by kipas on Fri Jun 24, 2011 1:33 pm

    kalo saya terlambat saya akan terus ke warong capati dpn kedai tayar falken tuh...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Matthew

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by Matthew on Fri Jun 24, 2011 2:39 pm


    Datang jangan tak datang lambat pun datang..naik basikal pun datang tapi biarlah pakai helmet ..safety 1st..huhu.. lol!

    elmi_kips

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by elmi_kips on Fri Jun 24, 2011 5:24 pm

    salam member kippers, best gak nak join mlm ni tp kat kedai capati tu ada astro ke, nak tgk final maharaja lawak hahahhahahah

    Matthew

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by Matthew on Fri Jun 24, 2011 6:02 pm


    Ade bro datanglah bersama kips anda ...nak tengok maharaja dengan mahadewi ia sekali pun boleh..huhuh.. lol!

    iltizamz

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by iltizamz on Fri Jun 24, 2011 8:28 pm

    tol tu...malam ni kita kul 8.30 malam tunggu sape2 kippers kat depan cimb...dlm kul 9 malam kita gerak and kumpul kat kedai mamak depan falken tu ek...kal telewat terus je gi kedai mamak...

    shinichi_1412

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by shinichi_1412 on Wed Sep 07, 2011 4:18 pm

    xde lepak2 versi september '11 ke???heh3

    gammafiber

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by gammafiber on Wed Sep 07, 2011 5:56 pm


    Mlm ni mungkin ada Bkt Ampang. ahad ni ride ke Fraser..

    shinichi_1412

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by shinichi_1412 on Wed Sep 07, 2011 6:35 pm

    bkt ampang katne??/dr mane ke mane????nak join,,,leh bg no tepon x bro???

    gammafiber

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by gammafiber on Wed Sep 07, 2011 7:02 pm

    Aku dok Mahkota Cheras, pukul 9pm gerak..


    Last edited by gammafiber on Wed Sep 07, 2011 11:11 pm; edited 1 time in total

    Matthew

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by Matthew on Wed Sep 07, 2011 8:02 pm


    Yang kippers duduk kat rawang ni mane selalunye gi TTS ye??

    gammafiber

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by gammafiber on Wed Sep 07, 2011 8:57 pm

    shinichi_1412 wrote:bkt ampang katne??/dr mane ke mane????nak join,,,leh bg no tepon x bro???

    kat ampang, tempat tgk view kl tu..

    kipas

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by kipas on Wed Sep 07, 2011 10:28 pm

    Matthew wrote:
    Yang kippers duduk kat rawang ni mane selalunye gi TTS ye??
    restoran wifada batu kep


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Matthew

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by Matthew on Wed Sep 07, 2011 11:02 pm

    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    Yang kippers duduk kat rawang ni mane selalunye gi TTS ye??
    restoran wifada batu kep

    Mak aihhh Jauhnyeee gi TTS?? tak lame lagi aku pidah rawang beb.... No

    kipas

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by kipas on Thu Sep 08, 2011 2:36 am

    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    Yang kippers duduk kat rawang ni mane selalunye gi TTS ye??
    restoran wifada batu kep

    Mak aihhh Jauhnyeee gi TTS?? tak lame lagi aku pidah rawang beb.... No
    pulak...bleh la tts dgn ali victor(sg choh) n iskandar krijauan(sg buaya)...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Sponsored content

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by Sponsored content Today at 7:06 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 7:06 am