Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Share

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Fri Jan 08, 2010 6:38 pm

    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    Jmp mlm kang mal kat jejantas sg.buluh..... cheers cheers
    dari klang zuan n black mamba diorg direct ke jejantas.
    aku Lam n Kipas dtg dari kota damansara.... cheers cheers cheers
    tuan , lon n Man Klia dari nilai /sepang...may b lmbt ckit
    Bro Idris n cikgu dari tanjung malim tunggu kat rawang.


    Bro alldisc dah sms aku tadi kata dia :
    Hujan lebat d daerah bangi dan nilai ..amat merbahaya pada perahu2 kecil.
    tetapi xtvt ride malam ni akan tetap d teruskan .....beza cuma lambat n cepat je.
    akupon nak kuar jap beli jiwa ni . kawasan aku agak mendung skrg.
    ride tetap ride , ni bukan club keta.....wakakakaka


    Last edited by carlnain on Fri Jan 08, 2010 6:41 pm; edited 1 time in total


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    Idris Bin Mat Seman

    port lepak2 hari bekerja(bukan official TTS)

    Post by Idris Bin Mat Seman on Wed Jan 20, 2010 6:54 pm

    bro carl9,jumaat mlm 22 ni lepak mana?lepak dekat2 udah le.lepak rawang or selayang ke.

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Thu Jan 21, 2010 11:35 am

    Idris Bin Mat Seman wrote:bro carl9,jumaat mlm 22 ni lepak mana?lepak dekat2 udah le.lepak rawang or selayang ke.

    Leh je mana2 ...sepatutnya g nilai tpt bro TUAH.
    Setelah berbincang dgn tuah aku cancel dulu lepak nilai pasai
    ramai yg masih kekeringan tuk g jauh2...termasuk aku...heheheehe.

    Kemesah pon ok tpt bro KUDIN@Hantukatik n rawang pon ok.
    tapi minggu ni mintak maap sesangat aku x dpt join pasai
    mak mertua aku akan d operate d UH ari jumaat ni. So x syiok lak
    Kalo aku x ada d hospital time2 ahli keluarga berkumpul.

    mcm mana pon aku akan usahakan tuk melepak kalo ada kesempatan....... cheers cheers


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Thu Jan 28, 2010 2:32 am

    kureng2nya kalo korang boring duk umah , n kaki rasa sakit2 nak pijak footrest ,
    kepala rasa lengoh2 x sarung pui pace, badan rasa gatal2 nak pki jacket
    n tension2 leh la dtg lepak2 , semua d jemput hadir ..
    ...


    Minggu ini geng P.J dan sekawasan akan melepak di :

    Tempat Port lepak :HUTAN SIMPAN KEMESAH
    Port Lepak : OPEN KAROK D CHELET RIMBA JINBARA
    Time : 8 sampe ngantuk
    Tarikh : 29/01/2010 jumaat malam

    contact person :carlnain - 0173360851
    Hantukatik@kudin - 0133138628(TUAN TANAH)
    kipas - 0129796716


    semua d jemput hadir ......
    Kippers K.L/AMPANG kalo x turun x tau la dah dekat sgt tpt korang ni
    cheers cheers

    P/S : memandangkan TTS opisial x ada keputusan apa2 maka geng2 PJ akan melepak
    kat tpt yg d atas . semua d jemput hadir . RV tuk geng2 PJ dan rakan2 yg berhajat... Twisted Evil Twisted Evil
    d Petronas IKANO damansara kul 8.00pm. Yg lain leh terus ke RV DPN ZOO NEGARA
    (jgn msk jmp sedare sudeey)kul 8.30


    Last edited by carlnain on Thu Jan 28, 2010 1:13 pm; edited 1 time in total


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    hantukatik

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by hantukatik on Thu Jan 28, 2010 1:03 pm

    carlnain wrote:kureng2nya kalo korang boring duk umah , n kaki rasa sakit2 nak pijak footrest ,
    kepala rasa lengoh2 x sarung pui pace, badan rasa gatal2 nak pki jacket
    n tension2 leh la dtg lepak2 , semua d jemput hadir ..
    ...


    Minggu ini geng P.J dan sekawasan akan melepak di :

    Tempat Port lepak :HUTAN SIMPAN KEMESAH
    Port Lepak : OPEN KAROK D KEMESAH (BRO HANTUKATIK TLG KASI NAMA KDI)
    Time : 8 sampe ngantuk
    Tarikh : 29/01/2010 jumaat malam

    contact person :carlnain - 0173360851
    Hantukatik@kudin - 0133138628(TUAN TANAH)
    kipas - 0129796716


    semua d jemput hadir ......
    Kippers K.L/AMPANG kalo x turun x tau la dah dekat sgt tpt korang ni
    cheers cheers

    P/S : memandangkan TTS opisial x ada keputusan apa2 maka geng2 PJ akan melepak
    kat tpt yg d atas . semua d jemput hadir . RV tuk geng2 PJ dan rakan2 yg berhajat... Twisted Evil Twisted Evil
    d Petronas IKANO damansara kul 8.00pm. Yg lain leh terus ke RV DPN ZOO NEGARA
    (jgn msk jmp sedare sudeey)kul 8.30


    canteekkk..nama tempat Chelet Rimba Jinbara

    8.30 mlm kita berimpun depan zoo( bukan dlm zoo)
    9.00 mlm kite terus ke destinasi (xsampai 10 min sampai)
    karok bermula...
    Juara ditentukn oleh undian sms...
    Afundi kippers.... lol! lol! lol!

    Guest
    Guest

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by Guest on Thu Jan 28, 2010 9:56 pm

    c9, kasik peta gi karok tu Razz

    hantukatik

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by hantukatik on Thu Jan 28, 2010 10:28 pm

    sinclair wrote:c9, kasik peta gi karok tu Razz

    aku tulun jawab...cari zoo negara d jln hulu kelang berdekatan taman melawati melalui MRR2 (dr ampang @ gombak)...lepak depan zoo bkn dlm zoo (bg yg lewat). msg @ call. aku dtg jemput... Very Happy Very Happy Very Happy flower

    khyan6920

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by khyan6920 on Sat Jan 30, 2010 1:58 pm

    alldisc wrote:penat je aku pegi ke rabok... rupanya korang kensel sbb ujan.

    bila nak repeat?

    "Rabok - revisited"

    apa kata 12/2 ny kte tts rabok?? time tuh aku dpt join, aku da balik kl balik dah...

    alldisc

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by alldisc on Sat Jan 30, 2010 2:06 pm

    khyan6920 wrote:
    alldisc wrote:penat je aku pegi ke rabok... rupanya korang kensel sbb ujan.

    bila nak repeat?

    "Rabok - revisited"

    apa kata 12/2 ny kte tts rabok?? time tuh aku dpt join, aku da balik kl balik dah...

    macam ok aje... nt korang kumpul kat dataran shah alam. aku amik korang dan kita ride 3 daerah dulu... tentu best!! cheers

    klip^ketas

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by klip^ketas on Tue Feb 02, 2010 1:12 am

    alldisc wrote:
    khyan6920 wrote:
    alldisc wrote:penat je aku pegi ke rabok... rupanya korang kensel sbb ujan.

    bila nak repeat?

    "Rabok - revisited"

    apa kata 12/2 ny kte tts rabok?? time tuh aku dpt join, aku da balik kl balik dah...

    macam ok aje... nt korang kumpul kat dataran shah alam. aku amik korang dan kita ride 3 daerah dulu... tentu best!! cheers

    ride 3 daerah..seronot tu! alien

    zuanblack

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by zuanblack on Fri Feb 05, 2010 11:38 am

    alldisc wrote:
    klip^ketas wrote:
    alldisc wrote:
    khyan6920 wrote:
    alldisc wrote:penat je aku pegi ke rabok... rupanya korang kensel sbb ujan.

    bila nak repeat?

    "Rabok - revisited"

    apa kata 12/2 ny kte tts rabok?? time tuh aku dpt join, aku da balik kl balik dah...

    macam ok aje... nt korang kumpul kat dataran shah alam. aku amik korang dan kita ride 3 daerah dulu... tentu best!! cheers

    ride 3 daerah..seronot tu! alien

    yupp!! keseronokan menanti. tapi rider kena berdisplin laa.. dan motor takleh rosak laa.. dan lalalala

    asalamualaikum...hang lupa pakai kotek lens ke?repet rabok tu sok mlm
    06/02/10...hahaha wakaka

    MBN 2254

    JOM LEPAK DATARAN SHAH ALAM

    Post by MBN 2254 on Wed Feb 17, 2010 4:32 pm

    Pengumuman x3..
    Kepada sesiapa yang dah abis kejer.. OR xtau nak buat ape2.. bolehlah melepakkan diri malam nie 17hb Feb 2010 (Rabu) 8.00pm di DATARAN SHAH ALAM..

    aku & Hantukatik dah comform datang dah..

    kalau ader yg nak open karoke.. aku bleh bawak port baru kat seksyen 7..

    jom.. ramai2..

    MBN 2254

    TTS: PEMBUKAAN KEDAI MAKAN BARU (CHARKUEYTEOW PENANG)

    Post by MBN 2254 on Mon Feb 22, 2010 5:01 pm

    DIJEMPUT KIPPERS SEKALIAN BERSAMA-SAMA MEMERIAHKAN PERASMIAN/PEMBUKAAN KEDAI MAKAN BARU MEMBER SEKOLAH AKU DI:

    Gerai Mai Try Penang Char Kuey Teow
    Restoran Ulam Desa, Bkt Jelutong, Shah Alam
    5.00 ptg - 12.00 malam (tapi kita start 8.00 malam laa...)
    jom ramai2 makan FREE malam ni, kita pekena Charkueyteow Penang hahaha...
    cheers cheers cheers

    Note: sila sms aku 0196680282 utk update kehadiran okey..
    jom TTS

    alldisc

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by alldisc on Wed Feb 24, 2010 8:57 am

    kureng2nya kalo korang boring duk umah , n kaki rasa sakit2 nak pijak footrest ,
    kepala rasa lengoh2 x sarung pui pace, badan rasa gatal2 nak pki jacket
    n tension2 leh la dtg lepak2 , semua d jemput hadir ..
    ...


    Minggu ini geng kips lama dan sewaktu dgnnya akan melepak di :

    Tempat Port lepak :KL
    Port Lepak : samada R&R Awan Besar, Kesas arah Kelang ATAU kedai makan di pinggir NPE
    Time : 8 sampe ngantuk
    Tarikh : 27/02/2010 sabtu malam

    contact person :
    alldisc - 019.225.0740
    wadin - 019.254.8745


    TTS ni utk kips2 lama tapi semua d jemput hadir ...... ZX pun boleyy..

    klip^ketas

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by klip^ketas on Sat Feb 27, 2010 11:11 am

    alldisc wrote:kureng2nya kalo korang boring duk umah , n kaki rasa sakit2 nak pijak footrest ,
    kepala rasa lengoh2 x sarung pui pace, badan rasa gatal2 nak pki jacket
    n tension2 leh la dtg lepak2 , semua d jemput hadir ..
    ...


    Minggu ini geng kips lama dan sewaktu dgnnya akan melepak di :

    Tempat Port lepak :KL
    Port Lepak : samada R&R Awan Besar, Kesas arah Kelang ATAU kedai makan di pinggir NPE
    Time : 8 sampe ngantuk
    Tarikh : 27/02/2010 sabtu malam

    contact person :
    alldisc - 019.225.0740
    wadin - 019.254.8745


    TTS ni utk kips2 lama tapi semua d jemput hadir ...... ZX pun boleyy..

    geng2 putrajaya-seri kembangan xde yg nk join ke mlm ni?

    alldisc

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by alldisc on Sat Feb 27, 2010 5:11 pm

    klip^ketas wrote:
    geng2 putrajaya-seri kembangan xde yg nk join ke mlm ni?

    silakan hadir. tak jauh dari putrajaya sebenarnya.

    lokasi di taman medan, pj. tepi highway NPE (new pantai expressway)

    zalie78

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by zalie78 on Mon Mar 01, 2010 1:48 pm

    bro biasanya kippers seremban lepak kat mana?

    mambang

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by mambang on Tue Mar 02, 2010 12:42 pm

    zalie78 wrote:bro biasanya kippers seremban lepak kat mana?
    nasi lemak ampangan..leh contact zamPD atau kurt untuk keterangan lanjut..

    kid9

    geng KL ade ke?

    Post by kid9 on Thu Mar 04, 2010 11:40 am

    Selalunya korang sume lepak hari apa? kat mane? aku baru beli jentera ni...cume takde geng je nak lepak..huhuu...lepak sorang-sorang geli dik....

    badol

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by badol on Thu Mar 04, 2010 12:11 pm

    kalau kat area sepang takde ke nak buat tts tak official ni Smile Smile

    klip^ketas

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by klip^ketas on Thu Mar 04, 2010 2:51 pm

    badol wrote:kalau kat area sepang takde ke nak buat tts tak official ni Smile Smile

    bro set je mase dan tempat..kalo kene hari dan waktu yg sesuai..insyaAllah ade yg turun punye cheers

    wan tuah

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by wan tuah on Thu Mar 04, 2010 4:25 pm

    aku dengan lon sedang dalam perancangan utk buat tts di nilai so dah dekat sgt dengan sepang..tp aku kene roger carlnain dulu utk check program2 yg akan datang taknak nanti bertindih dengan mana2 aktiviti..tempat dah ada..cuma pilih masa yg sesuai saje..maybe dalam masa yg terdekat ni..

    serangga jalanan

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by serangga jalanan on Thu Mar 04, 2010 4:28 pm

    kid9 wrote:Selalunya korang sume lepak hari apa? kat mane? aku baru beli jentera ni...cume takde geng je nak lepak..huhuu...lepak sorang-sorang geli dik....

    bro set tempat or follow je tts yg diorg buat tu...rasenyer tiap2 mgu ade... What a Face

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Thu Mar 04, 2010 7:39 pm

    wan tuah wrote:aku dengan lon sedang dalam perancangan utk buat tts di nilai so dah dekat sgt dengan sepang..tp aku kene roger carlnain dulu utk check program2 yg akan datang taknak nanti bertindih dengan mana2 aktiviti..tempat dah ada..cuma pilih masa yg sesuai saje..maybe dalam masa yg terdekat ni..

    aku ingat ko dah lupa nak buat TTS kat Nilai , pilih tpt yg canteq aku mesti turun ..... cheers cheers

    Dah lama gak x g TTS luar daerah ni....wakakakkaka Laughing Laughing


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Thu Mar 04, 2010 7:51 pm

    kureng2nya kalo korang boring duk umah , n kaki rasa sakit2 nak pijak footrest ,
    kepala rasa lengoh2 x sarung pui pace, badan rasa gatal2 nak pki jacket
    n tension2 leh la dtg lepak2 , semua d jemput hadir ..
    ...


    Minggu ni geng P.J dan sekawasan akan melepak di :

    Tempat Port lepak :HARTAMAS
    Port Lepak : Kedai mamak Hameed Restaurant
    RV : Balai bomba hartamas(dpn port lepak je beb)
    Time : 9 sampe ngantuk
    Tarikh : 05/03/2010 Jumaat Mlm
    contact person :carlnain - 0173360851
    wadin - 0192548745
    kipas - 0129796716


    P/S : Port lepak telah d pilih berdasarkan cadangan en. WADIN
    semua d jemput hadir ......
    cheers cheers

    P/S : aKU RASA AKU TURUN DGN ZX ROMPONG AKU...WAKAKAKKAA


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    Sponsored content

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by Sponsored content Today at 7:07 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 7:07 am