Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Share

    kr150c87

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by kr150c87 on Thu Mar 04, 2010 8:13 pm

    Selamat Sejahtera,

    saya boleh datang jikalau bukan motor kips ke ar?
    apa itu kips ? i xde kips di tangan ade geran saja,moto dah x de..

    MBN 2254

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by MBN 2254 on Thu Mar 04, 2010 8:38 pm

    okey.. saya mesti piley cheers cheers cheers

    boleh bincang2 tentang ride2 yg akan datang terutamanya RIDE JELAJAH SELATAN

    jom meramaikan majlis..memberi sokongan..serta buah fikiran..

    wan tuah

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by wan tuah on Thu Mar 04, 2010 10:24 pm

    carlnain wrote:
    wan tuah wrote:aku dengan lon sedang dalam perancangan utk buat tts di nilai so dah dekat sgt dengan sepang..tp aku kene roger carlnain dulu utk check program2 yg akan datang taknak nanti bertindih dengan mana2 aktiviti..tempat dah ada..cuma pilih masa yg sesuai saje..maybe dalam masa yg terdekat ni..

    aku ingat ko dah lupa nak buat TTS kat Nilai , pilih tpt yg canteq aku mesti turun ..... cheers cheers

    Dah lama gak x g TTS luar daerah ni....wakakakkaka Laughing Laughing

    mana bleh lupa bro..cuma kengkangan kerja membuatkan rancangan ni tertangguh..

    klip^ketas

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by klip^ketas on Fri Mar 05, 2010 12:57 pm

    hartamas kaa?aisehh..aku xtau jalan la..ade sape2 yg gerak dr putrajaya/seri kembangan/puchong x?bleh gerak sesame..

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Fri Mar 05, 2010 1:05 pm

    klip^ketas wrote:hartamas kaa?aisehh..aku xtau jalan la..ade sape2 yg gerak dr putrajaya/seri kembangan/puchong x?bleh gerak sesame..

    D nasihatkan kalo nak turun lepak2 ni biarla berkawan , bukan apa kalo ada apa2 hal
    tgh jln ada gak member2 yg nak tolong . kalo x lepak kat kawasan sendirik pon
    ok . Ini bukan TTS opisial ni lepak2 je . Anyway kalo nak dtg amatlah d alu2kan.
    Amat berbesar hatila kalo korang dtg join memandangkan TTS opisial lom ada yg suggest.
    Dah lama gak x jmp n lepak ramai2 ni..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


    P/S : Aku bukan apa risau je kalo korang yg d luar kawasan liputan mai Lepak2 sorang2.
    dah tentunya jauh dari kawasan korang. Kalo berkawan tu syiokla ckit nak ride g lepak2.
    Sesiapa yg pegang banner leh la serahkan kat aku or abg idris or kengkawan yg g ride
    esok ke GUA Tempurung


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    mambang

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by mambang on Fri Mar 05, 2010 1:18 pm

    klip^ketas wrote:hartamas kaa?aisehh..aku xtau jalan la..ade sape2 yg gerak dr putrajaya/seri kembangan/puchong x?bleh gerak sesame..
    contact aku kalo nak pegi

    wan tuah

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by wan tuah on Fri Mar 05, 2010 3:06 pm

    mambang hijau wrote:
    klip^ketas wrote:hartamas kaa?aisehh..aku xtau jalan la..ade sape2 yg gerak dr putrajaya/seri kembangan/puchong x?bleh gerak sesame..
    contact aku kalo nak pegi

    ape kata kalu kippers area putrajya lepak nilai mlm ni..aku ngan lon sentiasa ada disini...hehe..

    MBN 2254

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by MBN 2254 on Fri Mar 05, 2010 3:39 pm

    wan tuah wrote:
    mambang hijau wrote:
    klip^ketas wrote:hartamas kaa?aisehh..aku xtau jalan la..ade sape2 yg gerak dr putrajaya/seri kembangan/puchong x?bleh gerak sesame..
    contact aku kalo nak pegi

    ape kata kalu kippers area putrajya lepak nilai mlm ni..aku ngan lon sentiasa ada disini...hehe..

    ala wan tuah..
    mai la lepak HARTAMAS.. ting-ting-ting

    mai la ramai2 lepak ting-ting-ting

    p/s: x boleh banyak ting-ting-ting.. nanti Abd Ed marah.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    klip^ketas

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by klip^ketas on Fri Mar 05, 2010 4:02 pm

    wan tuah wrote:
    mambang hijau wrote:
    klip^ketas wrote:hartamas kaa?aisehh..aku xtau jalan la..ade sape2 yg gerak dr putrajaya/seri kembangan/puchong x?bleh gerak sesame..
    contact aku kalo nak pegi

    ape kata kalu kippers area putrajya lepak nilai mlm ni..aku ngan lon sentiasa ada disini...hehe..

    kite g hartamas la bro..next time kite ajak ramai2 g lepak nilai lak..amacam? Twisted Evil

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Fri Mar 05, 2010 4:38 pm

    Perhatian kippers2 area damansara n sewaktu dgnnya

    Mlm ni RV kul 8.30 kat petronas IKEA.....dari sana kita gerak terus ke Hartamas


    P/S : Apa2 Hal leh terus call aku or kacang or kipas .
    jgn sms aku pasal aku x leh nak reply balik nanti direct call je .
    HP masuk air la............. Laughing Laughing


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    kid9

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by kid9 on Tue Mar 09, 2010 10:48 am

    mister wrote:
    kid9 wrote:Selalunya korang sume lepak hari apa? kat mane? aku baru beli jentera ni...cume takde geng je nak lepak..huhuu...lepak sorang-sorang geli dik....

    bro set tempat or follow je tts yg diorg buat tu...rasenyer tiap2 mgu ade... What a Face


    ok..terima kasih en mister....kalau ada apa-apa..sms le..012-6541228 (kid)

    Cepp

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by Cepp on Thu Mar 11, 2010 12:47 pm

    area nilai pnya port lepak kat BBN cafe bila nak buat neh...
    huhuhu...

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Thu Mar 11, 2010 9:38 pm

    Cepp wrote:area nilai pnya port lepak kat BBN cafe bila nak buat neh...
    huhuhu...

    Kemungkinan besar minggu depan akan d buat d NIlai (apa2 hal tunggu Wan Tuah Survey port canteq)

    Mai turun TTS sok Kat Sentul .....aik , kalo central leh turun N9 x kan N9 x leh turun central kot.... Rolling Eyes Rolling Eyes


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    wan tuah

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by wan tuah on Thu Mar 11, 2010 11:19 pm

    kepada semua warga kips sekalian..aku dah pilih satu port daripada beberapa port baekk di nilai ni setelah mengambil kira beberapa faktor dan memilih "Tea Box Cafe" sebagai port tts pada ujung minggu depan..aku akan buat official invitation pada ari isnin nanti..

    wan tuah

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by wan tuah on Tue Mar 16, 2010 10:08 pm

    ok malam minggu ni kite ber tts di nilai..semua kippers dijemput hadir..untuk maklumat lanjut tengok trit "next tts version 5"...

    mambang

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by mambang on Tue Mar 23, 2010 8:29 pm

    kureng2nya kalo korang boring duk umah , n kaki rasa sakit2 nak pijak footrest ,
    kepala rasa lengoh2 x sarung pui pace, badan rasa gatal2 nak pki jacket
    n tension2 leh la dtg lepak2 , semua kippers jemput hadir .....

    Minggu ni geng PUTRAJAYA dan sekawasan akan melepak di :

    Tempat Port lepak :BANGI
    Port Lepak :Restaurant SOHO(jln masuk ke putrajaya dari Tol Bangi)&(jln sungai merab)
    Time : 930- sampe ngantuk
    Tarikh : 26/03/2010 Jumaat Mlm
    contact person :mambang hijau-0173554428


    Last edited by mambang hijau on Fri Mar 26, 2010 8:15 am; edited 2 times in total

    MBN 2254

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by MBN 2254 on Tue Mar 23, 2010 11:35 pm

    mambang hijau wrote:kureng2nya kalo korang boring duk umah , n kaki rasa sakit2 nak pijak footrest ,
    kepala rasa lengoh2 x sarung pui pace, badan rasa gatal2 nak pki jacket
    n tension2 leh la dtg lepak2 , semua d jemput hadir .....

    Minggu ni geng PUTRAJAYA dan sekawasan akan melepak di :

    Tempat Port lepak :BANGI
    Port Lepak :Restaurant SOHO(jln masuk ke putrajaya dari Tol Bangi
    Time : 930- sampe ngantuk
    Tarikh : 26/03/2010 Jumaat Mlm
    contact person :mambang hijau-0173554428

    cantik... boleh la amik sticker www.kawasakikips.com kat sana..

    ok bro.. saya nak join.. manalah tau dalam perjalanan berhemah ke sana OR balik dari sana dapat menambah idea/cerita untuk ruangan cerpen kan.. (semua tu kisah benar tau Smile )

    ape lagi kawan2... moh kita ke putrajaya...

    emmm.. ade karoke ke?

    saya mesti piley cheers cheers cheers cheers

    mambang

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by mambang on Wed Mar 24, 2010 12:06 am

    MBN 2254 wrote:
    mambang hijau wrote:kureng2nya kalo korang boring duk umah , n kaki rasa sakit2 nak pijak footrest ,
    kepala rasa lengoh2 x sarung pui pace, badan rasa gatal2 nak pki jacket
    n tension2 leh la dtg lepak2 , semua d jemput hadir .....

    Minggu ni geng PUTRAJAYA dan sekawasan akan melepak di :

    Tempat Port lepak :BANGI
    Port Lepak :Restaurant SOHO(jln masuk ke putrajaya dari Tol Bangi
    Time : 930- sampe ngantuk
    Tarikh : 26/03/2010 Jumaat Mlm
    contact person :mambang hijau-0173554428

    cantik... boleh la amik sticker www.kawasakikips.com kat sana..

    ok bro.. saya nak join.. manalah tau dalam perjalanan berhemah ke sana OR balik dari sana dapat menambah idea/cerita untuk ruangan cerpen kan.. (semua tu kisah benar tau Smile )

    ape lagi kawan2... moh kita ke putrajaya...

    emmm.. ade karoke ke?

    saya mesti piley cheers cheers cheers cheers
    karok takde beb...acara makan dan minum sambil tgk projektor jer..aku pun nak sticker..tokey sticker please tolong datang bounce bounce

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Wed Mar 24, 2010 1:12 am

    Bagus2 idea geng putrajaya , aku support korang xtive buat lepak2 sesama member sekawasan.'
    yg duk area2 bangi , balakong ,semeyih n sekawasan dgnnya marila meriahkan
    lepak2 sekawasan dgn korang .


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    serangga jalanan

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by serangga jalanan on Wed Mar 24, 2010 1:32 pm

    carlnain wrote:Bagus2 idea geng putrajaya , aku support korang xtive buat lepak2 sesama member sekawasan.'
    yg duk area2 bangi , balakong ,semeyih n sekawasan dgnnya marila meriahkan
    lepak2 sekawasan dgn korang .

    aku dh terkeluar kawasan....huhuhu... What a Face

    carlnain

    PORT AKU LEPAK HARI2 ----4pm ---------1am

    Post by carlnain on Wed Mar 24, 2010 6:36 pm

    Salam kengkawan sume aku buat masa ni x dpt join mana2 lepak2 or TTS beso2 ,
    aku melepak d kedoi mak aku je kat sunway. So apa2 hal nak melepak bersama leh je
    dtg kodai mak aku d sunway:


    Tempat Port lepak : SS13 subang jaya (JLN MENGHALA ROUNDABOT SS13)
    Port Lepak : PAK DIN TOMYAM SS13 subang jaya (kdi org tua saya )
    Time : 4pm-1am koje time
    Tarikh : ari2 aku lepak cni/koje sementara

    contact person :carlnain - 0173360851

    P/S : port cun moto parking dpn mata je..... cheers cheers
    Nampak GREEN GOBLIN aku dpn kodai , aku ada la kat c2.... bounce bounce


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Fri Apr 02, 2010 6:11 pm

    Baru Dapat SMS dari Bro EDD aku tlg umumkan kat cni :
    Salam buat pertama kalinya Perjumpaan n Kenal-kenalan KIPPERS TANJUNG MALIM akan d adakan D :
    Tempat : Tanjung Malim
    Tempat Port lepak : Restorant Al-Bayan
    Time : 9mlm
    Tarikh : 2/4/2010

    contact person :Bro EDD - 0125377058


    Last edited by carlnain on Fri Apr 02, 2010 6:17 pm; edited 1 time in total


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Fri Apr 02, 2010 6:16 pm

    carlnain wrote:Salam kengkawan sume aku buat masa ni x dpt join mana2 lepak2 or TTS beso2 ,
    aku melepak d kedoi mak aku je kat sunway. So apa2 hal nak melepak bersama leh je
    dtg kodai mak aku d sunway:


    Tempat Port lepak : SS13 subang jaya (JLN MENGHALA ROUNDABOT SS13)
    Port Lepak : PAK DIN TOMYAM SS13 subang jaya (kdi org tua saya )
    Time : 4pm-1am koje time
    Tarikh : ari2 aku lepak cni/koje sementara

    contact person :carlnain - 0173360851

    P/S : port cun moto parking dpn mata je..... cheers cheers
    Nampak GREEN GOBLIN aku dpn kodai , aku ada la kat c2.... bounce bounce
    Mlm ni pon ada lepak2 kat kdi mak aku , bro Wan Tuah n Lon On da Way dari nilai .
    sesiapa yg free nak lepak2 leh je .sume d jemput Hadir


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    wengweng

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by wengweng on Tue Apr 06, 2010 10:45 am

    bile lg nk ade tts nie....aku dh x sabar nie...

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Wed Apr 07, 2010 3:07 am

    wengweng wrote:bile lg nk ade tts nie....aku dh x sabar nie...

    Hahaha...syiokkan berkenal-kenalan dgn kippers , ceh mula2 je segan2 .
    Start je SEMBANG LEBAT tu dah mcm 10thn kwn , betoi x ??? itula pasal
    aku jemput sume kippers join xtvt . D jamin x ada yg rasa tersisih punya .
    Kippers sume peramah2 beb , muke je pecah umah , hati baik2 sume beb..... Laughing Laughing

    P/S : selalu2la check kat trit ni tuk XTVT kippers....
    Weng2...dgr2 ko nak smbr melicin pilot sporty kan ??
    hahaha...main naik cameroon 25hb ni cheers cheers


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    Sponsored content

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by Sponsored content Today at 7:06 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 7:06 am