Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Share

    wengweng

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by wengweng on Wed Apr 07, 2010 8:33 am

    carlnain wrote:
    wengweng wrote:bile lg nk ade tts nie....aku dh x sabar nie...

    Hahaha...syiokkan berkenal-kenalan dgn kippers , ceh mula2 je segan2 .
    Start je SEMBANG LEBAT tu dah mcm 10thn kwn , betoi x ??? itula pasal
    aku jemput sume kippers join xtvt . D jamin x ada yg rasa tersisih punya .
    Kippers sume peramah2 beb , muke je pecah umah , hati baik2 sume beb..... Laughing Laughing

    P/S : selalu2la check kat trit ni tuk XTVT kippers....
    Weng2...dgr2 ko nak smbr melicin pilot sporty kan ??
    hahaha...main naik cameroon 25hb ni cheers cheers
    mmg best la kn dapat knal kwn2 br..msing2 moto same brand lak tu mmg layan..aku syor kpd mmbr porem yg xpenah trun tu..kite turun skali ramai br best..mcm2 ragam ade
    kalo otai2 nk SL aku x kesah pn layan je la..maklum la dak br biar la otai2 nk SL aku suke gak dgr dorng SL...
    ape2 pn kippers2 mmg terbaik..maju tuk kippers


    ps: aku dah ankat fdr la smlm tuk dpn je la..
    tp kalo nk join cameroon kene tkr taya blkg nie..sbb smlm ujan aku hampir2 bsepah kat jln..taya blkg sliding pulak time ambik conner..apa punye duro la..
    kalo ankat battlax kat blkg ok x???brape saiz yg sesuai ek...

    alldisc

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by alldisc on Wed Apr 07, 2010 10:08 am

    jumaat malam, jom raikan pengantin baru nol dan isteri, siti scorpion.

    tarikh 9.4.2010 Jumaat
    lokasi - restoran C9, subang sunway. tuan rumah carlnain.
    takde respon kalu, aku lepak dgn nol aje laa kat klang.

    p/s geng KRZ jom ramai2 raikan saudara baru!!! wakakakaka

    deen325

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by deen325 on Wed Apr 07, 2010 10:17 am

    Salam..
    jumaat mlm sabtu ni..
    saya ada game lah... sory lah tak dpt joint..

    p/s: tapi selalu memang aku memanjang ajer tak dpt joint..

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Wed Apr 07, 2010 6:47 pm

    deen325 wrote:Salam..
    jumaat mlm sabtu ni..
    saya ada game lah... sory lah tak dpt joint..

    p/s: tapi selalu memang aku memanjang ajer tak dpt joint..

    Hahahha....abg deen skunk menyepikan diri je , apa agak2 perubahan terbaru kuda biru dia tu.
    salah sorang yg kreatif gak makeup.... Idea Idea Idea

    Kalo nak lepak KDI MAK AKU kat SUNWAY pon cun .
    Aku hari2 ada kat cni . Alamat kodai mcm yg d atas.... bounce bounce


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    klip^ketas

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by klip^ketas on Wed Apr 07, 2010 6:58 pm

    carlnain wrote:
    deen325 wrote:Salam..
    jumaat mlm sabtu ni..
    saya ada game lah... sory lah tak dpt joint..

    p/s: tapi selalu memang aku memanjang ajer tak dpt joint..

    Hahahha....abg deen skunk menyepikan diri je , apa agak2 perubahan terbaru kuda biru dia tu.
    salah sorang yg kreatif gak makeup....

    Kalo nak lepak KDI MAK AKU kat SUNWAY pon cun .
    Aku hari2 ada kat cni . Alamat kodai mcm yg d atas....

    C9 mau open table..jom3..hehe

    mambang

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by mambang on Thu Apr 08, 2010 12:23 am

    paling lewat pkl brape?...aku hbs keje pkl 11mlm...rase mcm tak sempat nak rushing jer... scratch

    Guest
    Guest

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by Guest on Thu Apr 08, 2010 12:34 am

    mambang hijau wrote:paling lewat pkl brape?...aku hbs keje pkl 11mlm...rase mcm tak sempat nak rushing jer... scratch

    slalu tts abis kul 11.30-12 malam. biase la, adat kalo berjumpa, bercerita sampai esok hari pun tak abis.

    wengweng

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by wengweng on Thu Apr 08, 2010 11:45 am

    alldisc wrote:jumaat malam, jom raikan pengantin baru nol dan isteri, siti scorpion.

    tarikh 9.4.2010 Jumaat
    lokasi - restoran C9, subang sunway. tuan rumah carlnain.
    takde respon kalu, aku lepak dgn nol aje laa kat klang.

    p/s geng KRZ jom ramai2 raikan saudara baru!!! wakakakaka
    aku nak join skali leh x...tp aku xtau tmpt nye kat maner???n kol brape nie??

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Thu Apr 08, 2010 12:33 pm

    wengweng wrote:
    alldisc wrote:jumaat malam, jom raikan pengantin baru nol dan isteri, siti scorpion.

    tarikh 9.4.2010 Jumaat
    lokasi - restoran C9, subang sunway. tuan rumah carlnain.
    takde respon kalu, aku lepak dgn nol aje laa kat klang.

    p/s geng KRZ jom ramai2 raikan saudara baru!!! wakakakaka
    aku nak join skali leh x...tp aku xtau tmpt nye kat maner???n kol brape nie??
    Ni leh medatangkan marah..... ...sume kippers d jemput bro ..... j
    gn malu n segan kippers sume peramah.... Timing mcm bese 8lebeh lepak smpi lebam (agak2 boring terus ke summit to berkarok n pool... )


    Smpi sunway pyramid ko jln depan lagi sebelum flyover n round dabot ss13 ada simpang kecik msk kiri.
    simpang pertama msk kanan dpn . Lepas tu sume kdi mkn je . carila KDI PAKDIN TOMYAM.n
    Smpi C2 dah senang dah tgk ada je GREEN GOBLIN dpi kdi.

    P/S : X pon smpi pyramid call aku , 0173360851 (call terus jgn sms).
    Aku tau ko lone ranger je dari serdang , tapi kalo leh biarla berteman kalo nak turun.
    baru syiok nak ride kalo ada kawan .


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    kacang

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by kacang on Thu Apr 08, 2010 3:21 pm

    carlnain wrote:
    wengweng wrote:
    alldisc wrote:jumaat malam, jom raikan pengantin baru nol dan isteri, siti scorpion.

    tarikh 9.4.2010 Jumaat
    lokasi - restoran C9, subang sunway. tuan rumah carlnain.
    takde respon kalu, aku lepak dgn nol aje laa kat klang.

    p/s geng KRZ jom ramai2 raikan saudara baru!!! wakakakaka
    aku nak join skali leh x...tp aku xtau tmpt nye kat maner???n kol brape nie??
    Ni leh medatangkan marah..... ...sume kippers d jemput bro ..... j
    gn malu n segan kippers sume peramah.... Timing mcm bese 8lebeh lepak smpi lebam (agak2 boring terus ke summit to berkarok n pool... )


    Smpi sunway pyramid ko jln depan lagi sebelum flyover n round dabot ss13 ada simpang kecik msk kiri.
    simpang pertama msk kanan dpn . Lepas tu sume kdi mkn je . carila KDI PAKDIN TOMYAM.n
    Smpi C2 dah senang dah tgk ada je GREEN GOBLIN dpi kdi.

    P/S : X pon smpi pyramid call aku , 0173360851 (call terus jgn sms).
    Aku tau ko lone ranger je dari serdang , tapi kalo leh biarla berteman kalo nak turun.
    baru syiok nak ride kalo ada kawan .

    ade chance boleh begeres ni..
    men longgok 2 kilo sedap gak ni..
    bape nak letak???

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Thu Apr 08, 2010 3:27 pm

    kacang wrote:
    carlnain wrote:
    wengweng wrote:
    alldisc wrote:jumaat malam, jom raikan pengantin baru nol dan isteri, siti scorpion.

    tarikh 9.4.2010 Jumaat
    lokasi - restoran C9, subang sunway. tuan rumah carlnain.
    takde respon kalu, aku lepak dgn nol aje laa kat klang.

    p/s geng KRZ jom ramai2 raikan saudara baru!!! wakakakaka
    aku nak join skali leh x...tp aku xtau tmpt nye kat maner???n kol brape nie??
    Ni leh medatangkan marah..... ...sume kippers d jemput bro ..... j
    gn malu n segan kippers sume peramah.... Timing mcm bese 8lebeh lepak smpi lebam (agak2 boring terus ke summit to berkarok n pool... )


    Smpi sunway pyramid ko jln depan lagi sebelum flyover n round dabot ss13 ada simpang kecik msk kiri.
    simpang pertama msk kanan dpn . Lepas tu sume kdi mkn je . carila KDI PAKDIN TOMYAM.n
    Smpi C2 dah senang dah tgk ada je GREEN GOBLIN dpi kdi.

    P/S : X pon smpi pyramid call aku , 0173360851 (call terus jgn sms).
    Aku tau ko lone ranger je dari serdang , tapi kalo leh biarla berteman kalo nak turun.
    baru syiok nak ride kalo ada kawan .

    ade chance boleh begeres ni..
    men longgok 2 kilo sedap gak ni..
    bape nak letak???
    Aiyoo...takot aku mendengarnya , jgn ko kena tapau dgn anak dara tua sudeey......


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Thu May 13, 2010 3:25 pm

    sinclair wrote:tts minggu ni ader cadangan???
    aku ingat mau tts kat tg malim la. Smile

    carlnain wrote:Aku perhatikan trit ni ramai yg salah paham , trit ni gunanya tuk umumkan
    tpt korng lepak . BUKAN TRIT OPISIAL TTS. bila sebut je TTS kengkawan yg lain akan sangka
    OPISIAL TTS . Cthnya PTG ni or MLM ni korang teringin nak lepak2 bersama kippers
    korang lehla umumkan kat cni . so kippers2 yg sekawasan dgn korang lehla dtg kalo diorg
    nak lepak sama . Aku akan cuci trit ni nanti.

    Sinc Apa kata ko tulis semula cadangan TTS ko kat TRIT TTS , Opisial TTS CENTRAL dah d tetapkan
    kat KLANG minggu ni . Apa kata TTS TANJUNG MALIM tu d kira OPISIAL TTS PERAK ????


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Thu May 20, 2010 6:33 pm

    PERHATIAN KIPPERS2 YG KUCIWA X DPT IKOT RIDE MPSJ :

    Esok mlm akan ada taklimat tentang ride mersing bersama MPSJ D bangunan MPSJ d Taipan .
    Aku dan anggota yg berpeluang tuk ikot ride ni akan kesana (kumpoi kat kdi mak aku kul 6.30).Apa kata kita ramai2 k sana
    tuk sama2 menyibuk tuk mendengar taklimat tersebut atau korang leh je melepak mlm sok kat
    KDI MAK AKU D SUNWAY.(pas taklimat aku akan melepak kat kdi je ).

    So kalo korang ada masa tuk melepak sila contact2 aku mlm sok ,
    sesiapa yg dah tau jalan leh terus sahaja ke KEDAI @ OPIS aku....hehehehee


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by carlnain on Sun May 30, 2010 8:55 pm

    kureng2nya kalo korang boring duk umah , n kaki rasa sakit2 nak pijak footrest ,
    kepala rasa lengoh2 x sarung pui pace, badan rasa gatal2 nak pki jacket
    n tension2 leh la dtg lepak2 , semua d jemput hadir ..
    ...


    Boring lak duk umah..Razz Razz jom lepak :

    Tempat Port lepak : kota Damansara
    Port Lepak : tmpt kedai mamak FAZLINA MAJU berhampiran HOSPITAL PUSRAWI kota damansara
    Time : 8.30 sampe ngantuk
    Tarikh : 30/05/2010

    contact person :carlnain - 0173360851
    kipas - 0129796716


    awek cun banyak wo...awek nurse...hahaha mantap2..semua d jemput hadir ......


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    r0cket_terbang

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by r0cket_terbang on Sun May 30, 2010 9:18 pm

    carlnain wrote:kureng2nya kalo korang boring duk umah , n kaki rasa sakit2 nak pijak footrest ,
    kepala rasa lengoh2 x sarung pui pace, badan rasa gatal2 nak pki jacket
    n tension2 leh la dtg lepak2 , semua d jemput hadir ..
    ...


    Boring lak duk umah..Razz Razz jom lepak :

    Tempat Port lepak : kota Damansara
    Port Lepak : tmpt kedai mamak FAZLINA MAJU berhampiran HOSPITAL PUSRAWI kota damansara
    Time : 8.30 sampe ngantuk
    Tarikh : 30/05/2010

    contact person :carlnain - 0173360851
    kipas - 0129796716


    awek cun banyak wo...awek nurse...hahaha mantap2..semua d jemput hadir ......

    hehehe....
    aq bKn x naK mari,

    tatapi...
    adeh, nak bTaw powN agaK seGan sket...
    huhuhu,
    lesen x kuaR lg....
    sowy sesGt carl9,
    ujunG migu nie insyaallah lesen kuaR,
    then Le g non-0pisiaL tts sme2...

    hehehe....
    (moto da kuar, lesen x kuar lg)
    Lol....

    kurt2812

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by kurt2812 on Mon Jul 05, 2010 8:29 pm

    ari khamis mlm n jumat mlm kippers putrajaya dan kawasan sekitar mmg dok ber'tts kat mamak berhampiran..klo free sila lah hadirkan diri..

    MBN 2254

    MAJLIS ILMU BERSAMA KIPPERS

    Post by MBN 2254 on Tue Jul 06, 2010 4:40 pm

    kureng2nya kalo korang boring duk umah , n kaki
    rasa sakit2 nak pijak footrest ,
    kepala rasa lengoh2 x sarung pui
    pace, badan rasa gatal2 nak pki jacket
    n tension2 leh la dtg lepak2 ,
    semua d jemput hadir .....


    Hari ini Geng Gagak Hitam dan sekawasan akan melepak di :

    Tempat
    Port lepak : Dataran Shah Alam
    Port Lepak :
    Restoran Syed Bistro
    Time : 8.30pm -10.00pm (perbincangan ilmiah)
    Time : 10.00pm -12.00pm (ujisuara MUSIC BOX)
    Tarikh : 06/07/2010 SELASA

    contact person :MBN2254 a.k.a Black Mamba
    019 - 668 0282

    semua KIPPERS (Seluruh Dunia) jemput hadir ......
    cheers cheers

    pirate

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by pirate on Tue Jul 06, 2010 7:37 pm

    amboi,tts kew..hahaha
    kepenatan ride cameren pun xilang agi ni..
    ishh..
    mamba!!!ko buat arr tts mlm minggu ni kat PD plak..
    or bila2..best tu dpt tgk laut..

    MBN 2254

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by MBN 2254 on Wed Jul 07, 2010 6:49 pm

    pirate wrote:amboi,tts kew..hahaha
    kepenatan ride cameren pun xilang agi ni..
    ishh..
    mamba!!!ko buat arr tts mlm minggu ni kat PD plak..
    or bila2..best tu dpt tgk laut..

    kalau PD kena tanya Zalie la (orang Nogori)..

    aku PD pon pernah sampai 2 kali jer (seumur hidup)

    ape macam Zalie???

    wan tuah

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by wan tuah on Sat Jul 10, 2010 12:50 pm

    cantik gak tu..port menarik banyak bunga kembang...

    deen325

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by deen325 on Thu Jul 15, 2010 12:21 pm

    JOmmmmm...
    kita layan... PD....

    wengweng

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by wengweng on Tue Jul 20, 2010 3:01 pm

    kureng2nya kalo korang boring duk umah , n kaki rasa sakit2 nak pijak footrest ,
    kepala rasa lengoh2 x sarung pui pace, badan rasa gatal2 nak pki jacket
    n tension2 leh la dtg lepak2 , semua d jemput hadir ..
    ...


    Boring lak duk umah..Razz Razz jom lepak :

    Tempat Port lepak : Sunway
    Port Lepak : kedai Pak Din (kdi mak sifu carlnain)
    Time : 6.30(plg awal) - 10.30
    Tarikh : 20/07/2010
    Aktiviti: BERAMAS MESRA bersama kippers bdk2 kips..

    Tempat Port lepak : Shah Alam
    Port Lepak : Quality Hotel(Tingkat brape aku lupe)
    Time : 10.30 - 12.30
    Tarikh : 20/07/2010
    Aktiviti: KAROK smpi hilang suara..


    contact person :
    Aku(wengweng) - 0129055943
    Carlnain - 0173360851


    aiekempo

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by aiekempo on Tue Jul 20, 2010 6:15 pm

    fuhh lepak sambil karok.. aku dok menyemak stok lagi...hawauuu...aghhh nasib baik ada penyedapp.

    wera

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by wera on Tue Oct 26, 2010 6:33 pm

    wan tuah wrote:cantik gak tu..port menarik banyak bunga kembang...
    salam sume......
    nnt klu dahsampai pd tlg la helo2 k...nk join jgk.....
    0174257653

    Guest
    Guest

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by Guest on Wed Oct 27, 2010 10:50 am

    aku tgh lepak2 kat mcD bangsar, saper2 tak bekerja atau kebosanan, nak join aku, boleh ajer, aku ader kat situ sampai kul 2.

    Sponsored content

    Re: PORT LEPAK2 HARI BEKERJA (Bukan official TTS)

    Post by Sponsored content Today at 7:07 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 7:07 am