Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Share

    aJa

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by aJa on Wed Dec 02, 2009 12:41 pm

    huhuu..
    so kire nye koner nie ekot kmampuan n kslesaan rider la ek??
    hmm..
    cantek la abg dlm pic last tu corner..
    dlm pic tu nmpk selese ade..
    cantek ade..
    selamat pon ade..
    kalu cmtu abg dlm pic last tu perfect la corner die kan??
    hehehee..

    awin

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by awin on Wed Dec 02, 2009 12:44 pm



    INI MAT SP..!!! WAKAKAAKAKAKAKAAKKAAAAA

    carlnain

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by carlnain on Wed Dec 02, 2009 2:09 pm

    awin wrote:
    INI MAT SP..!!! WAKAKAAKAKAKAKAAKKAAAAA

    MatSP NSR lagend ka ???..... Shocked Shocked Shocked


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    eman_92

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by eman_92 on Tue Dec 15, 2009 12:04 pm

    [img][/img]

    sifu2, tlg komen sket...mane x btul lagi.. nanti boleh improve next td

    wadin

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by wadin on Tue Dec 15, 2009 12:18 pm

    eman_92 wrote:[img][/img]

    sifu2, tlg komen sket...mane x btul lagi.. nanti boleh improve next td

    salam...
    bro , eman, baguslah kau layan kat track Sepang.....keep up good work.
    Respek aku, muda muda dah layan kat tempat yg canggih:)
    Cuma kalau boleh cabut tulisan L tu Laughing Laughing ....
    take care

    Azroy

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by Azroy on Tue Dec 15, 2009 7:41 pm

    wadin wrote:
    eman_92 wrote:[img][/img]

    sifu2, tlg komen sket...mane x btul lagi.. nanti boleh improve next td

    salam...
    bro , eman, baguslah kau layan kat track Sepang.....keep up good work.
    Respek aku, muda muda dah layan kat tempat yg canggih:)
    Cuma kalau boleh cabut tulisan L tu Laughing Laughing ....
    take care

    tgk la sape sifoo nye.. hehehe..

    Azroy

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by Azroy on Tue Dec 15, 2009 7:47 pm

    eman_92 wrote:[img][/img]

    sifu2, tlg komen sket...mane x btul lagi.. nanti boleh improve next td

    Ko selesa tak conner macam ni?? kalau selesa, betul la tu.. so lepas ni boleh belajar Racing line dan Defensive line plk.. bile dah master lining, baru belajar Max Troque, Trail braking dgn Half Clutch plk dgn Sifoo Azzo dan Sifoo Awin.. Kalau ko amalkan 3 benda ni, kompom ko lebih laju masa high speed conner.. Very Happy

    Selamat mencube..

    P/S :- tapi pastikan SPM Stright A dulu wakakaka...

    alldisc

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by alldisc on Wed Dec 16, 2009 8:46 am

    eman_92 wrote:

    sifu2, tlg komen sket...mane x btul lagi.. nanti boleh improve next td

    jaguh harapan dan kebanggaan kippers ni...

    tapi biarlah pelajaran dan minat sama seiring!

    eman_92

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by eman_92 on Wed Dec 16, 2009 1:52 pm

    alldisc wrote:
    eman_92 wrote:

    sifu2, tlg komen sket...mane x btul lagi.. nanti boleh improve next td

    jaguh harapan dan kebanggaan kippers ni...

    tapi biarlah pelajaran dan minat sama seiring!

    wakakaka.. jaguh harapan?? budak nie la kena tapau ngan antu galah aritu

    azzo

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by azzo on Fri Dec 18, 2009 12:35 am

    eman_92 wrote:
    alldisc wrote:
    eman_92 wrote:

    sifu2, tlg komen sket...mane x btul lagi.. nanti boleh improve next td

    jaguh harapan dan kebanggaan kippers ni...

    tapi biarlah pelajaran dan minat sama seiring!

    wakakaka.. jaguh harapan?? budak nie la kena tapau ngan antu galah aritu

    Meh nanti aku tunjukkan cara nak dapatkan entry speed Cool

    Ada 4 cara

    Fast in Fast Out
    Fast in Slow Out
    Slow in Fast Out
    Fast in Never Go Out(yang ni jangan dibuat orang)

    nanti kita duduk bersidai aku ceritakan serba serbi teori nak buat yang atas tu.

    p/s,laju sangat ke hantu galah tu? pale pale
    ada rezeki nanti nak try sparing ngan dia naik bukit tinggi la Shocked Shocked

    aJa

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by aJa on Fri Dec 18, 2009 12:48 am

    Fast in Never Go Out(yang ni jangan dibuat orang)

    pergh..
    trase aku kat cniee..
    hihihihiii..

    carlnain

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by carlnain on Fri Dec 18, 2009 1:03 am

    Rindu lak comment2 arwah Kurt(cyclope)kalo bab leper2 ni............... Sad Sad Sad
    Racer+raider+champion yg selalu low profile........ Basketball Basketball Basketball

    Sejak mula2 dia comment pasai corner aku dah dpt rasa aura dia.
    Al-Fatiha.


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    alldisc

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by alldisc on Fri Dec 18, 2009 8:15 am

    eman_92 wrote:
    alldisc wrote:
    eman_92 wrote:

    sifu2, tlg komen sket...mane x btul lagi.. nanti boleh improve next td

    jaguh harapan dan kebanggaan kippers ni...

    tapi biarlah pelajaran dan minat sama seiring!

    wakakaka.. jaguh harapan?? budak nie la kena tapau ngan antu galah aritu
    antu galah mana terer sangat??

    antu galah berani sbb dia dah tukar coverset bughuk... wakakaka

    tapi aku respek dgn hantu galah. dia leh join konvoi, dia join TTS, dia join karok, dia join forum (antara jaguh SL!!), dia hard ride, dia kaki leper dan dia boleh leper kat track!!!

    cuma bowling aje dia tak buat lagi.... wakakakaka...

    mana ada kippers lain yang semacam ni.

    mira_buruk

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by mira_buruk on Mon Dec 21, 2009 8:30 pm



    pic mamat SL yg aku jumpa..... hehehehe Twisted Evil

    kacang

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by kacang on Tue Dec 22, 2009 11:59 am

    mira_buruk wrote:

    pic mamat SL yg aku jumpa..... hehehehe Twisted Evil

    akhir nye, masuk gak gambar ayam ni..

    Guest
    Guest

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by Guest on Tue Dec 22, 2009 1:49 pm

    kacang wrote:
    mira_buruk wrote:

    pic mamat SL yg aku jumpa..... hehehehe Twisted Evil

    akhir nye, masuk gak gambar ayam ni..
    bagus2.. insyaallah tahun 2010 ni aku dpt join masuk trek Smile

    aJa

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by aJa on Tue Dec 22, 2009 8:53 pm

    kacang wrote:
    mira_buruk wrote:

    pic mamat SL yg aku jumpa..... hehehehe Twisted Evil

    akhir nye, masuk gak gambar ayam ni..

    ayam leper!!! cheers cheers cheers

    evilme

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by evilme on Tue Dec 22, 2009 9:19 pm

    ko dapat kan mana gambar tu sipu sam..

    farhanaZX

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by farhanaZX on Fri Dec 25, 2009 12:54 pm



    nice cornering... nak blaja mcm ni... hehehe... Very Happy

    kurt2812

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by kurt2812 on Fri Dec 25, 2009 3:20 pm

    farhanaZX wrote:

    nice cornering... nak blaja mcm ni... hehehe... Very Happy

    blaja la btol2,dgn org yg btol..ditempat yg betul..x lama berjaya la tu..aku ni biler la bleh masuk trek sepang.. Sad Sad Sad

    deen325

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by deen325 on Fri Dec 25, 2009 3:24 pm

    Samalah ngan abg.. SL ajer lebih..
    nak masuk trek pun tak masuk2...

    hati tua.. lutut dah longar.. ketak sudah lebih..
    hehehe Laughing Laughing

    mira_buruk

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by mira_buruk on Fri Dec 25, 2009 5:21 pm

    azzo wrote:

    p/s,laju sangat ke hantu galah tu? pale pale
    ada rezeki nanti nak try sparing ngan dia naik bukit tinggi la Shocked


    sungguh riak nye sifuu Azzo bersuara
    jgn lupa sifu.... kita masih belum selesai

    jgn lupa pada msg den sifu....

    azzo

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by azzo on Fri Dec 25, 2009 6:04 pm

    mira_buruk wrote:
    azzo wrote:

    p/s,laju sangat ke hantu galah tu? pale pale
    ada rezeki nanti nak try sparing ngan dia naik bukit tinggi la Shocked


    sungguh riak nye sifuu Azzo bersuara
    jgn lupa sifu.... kita masih belum selesai

    jgn lupa pada msg den sifu....

    Eh,boleh saje,besar tapak tangan nyiru patik tadahkan,hahaha,

    Walawei,beria sungguh mahadewa sam mengajak patik bermain,insyaAllah,jika keadaan dan masa mengizinkan kita sparring sesama

    Patik pun tak pernah lagi bermain dengan mahadewa mss terutamanya sifu sam..

    killerbeazt

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by killerbeazt on Fri Dec 25, 2009 7:20 pm

    farhanaZX wrote:

    nice cornering... nak blaja mcm ni... hehehe... Very Happy
    lawa helmet leh pinjam tak..

    eman_92

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by eman_92 on Fri Dec 25, 2009 7:55 pm

    azzo wrote:
    mira_buruk wrote:
    azzo wrote:

    p/s,laju sangat ke hantu galah tu? pale pale
    ada rezeki nanti nak try sparing ngan dia naik bukit tinggi la Shocked


    sungguh riak nye sifuu Azzo bersuara
    jgn lupa sifu.... kita masih belum selesai

    jgn lupa pada msg den sifu....

    Eh,boleh saje,besar tapak tangan nyiru patik tadahkan,hahaha,

    Walawei,beria sungguh mahadewa sam mengajak patik bermain,insyaAllah,jika keadaan dan masa mengizinkan kita sparring sesama

    Patik pun tak pernah lagi bermain dengan mahadewa mss terutamanya sifu sam..
    hahaha..sifu2 dah bersuara..tunggu...sape2 nak tengok kena beli tiket.. bayar kat aku.. tiket amik kat abg alldisc..hahaha

    Sponsored content

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by Sponsored content Today at 4:24 am


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 4:24 am