Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Share

    carlnain

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by carlnain on Fri Dec 25, 2009 10:20 pm

    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

    fuhh.... Shocked Shocked Shocked
    sifu2 , mahaguru2 , dato2 ,dewa2 dan seangkatan dgnnya dah bersuara .
    tak leh ketinggalan ni TD2 yg akan datang . May b dapat gak
    memperhatikan skill2 tahap dewa d setiap corner sepang nanti.
    Warga Sembang Lebat (WSL) jgn ketinggalan tgk sifu2 mempraktikan
    cara2 corner, d tpt yg betoi,masa yg betoi n cara yg betoi... Shocked Shocked

    Dah pandai lehla kita cuba2 , corner x yah laju x pa 60-70 dah ok .
    dlm gambar org mana tau laju ke tak. Yg penting cicah lutut.
    leh ambil gambaq letak kat siggy..... Laughing Laughing Laughing


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    doctor kura-kura

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by doctor kura-kura on Fri Jan 08, 2010 10:57 pm

    entah dimana dapat foto ni..anyway kasi komen sikit mamat ni ambil coner ada betoi ka??


    alldisc

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by alldisc on Sat Jan 09, 2010 10:47 am

    eman_92 wrote:

    hahaha..sifu2 dah bersuara..tunggu...sape2 nak tengok kena beli tiket.. bayar kat aku.. tiket amik kat abg alldisc..hahaha

    tiket?? tiket apa? tiket wayang atau tiket bas? yg aku ada cuma tiket keretapi....

    wakakakkaa...

    krijauan

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by krijauan on Thu Feb 11, 2010 11:11 pm

    nice cornering.. nak blaja camnie Razz Laughing Rolling Eyes


    MBN 2254

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by MBN 2254 on Fri Feb 12, 2010 12:12 pm

    carlnain wrote:^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

    fuhh.... Shocked Shocked Shocked
    sifu2 , mahaguru2 , dato2 ,dewa2 dan seangkatan dgnnya dah bersuara .
    tak leh ketinggalan ni TD2 yg akan datang . May b dapat gak
    memperhatikan skill2 tahap dewa d setiap corner sepang nanti.
    Warga Sembang Lebat (WSL) jgn ketinggalan tgk sifu2 mempraktikan
    cara2 corner, d tpt yg betoi,masa yg betoi n cara yg betoi... Shocked Shocked

    Dah pandai lehla kita cuba2 , corner x yah laju x pa 60-70 dah ok .
    dlm gambar org mana tau laju ke tak. Yg penting cicah lutut.
    leh ambil gambaq letak kat siggy..... Laughing Laughing Laughing

    Woooo.. Shocked
    ni dah kira PERLUMBAAN ANTARA DEWA ni..
    bukan selalu dapat tengok..
    jom kita pi tengok ramai2.. "tapi katmana? bila? tiket berapa harga? ada diskaun x?"

    saya MESTI PILEY...
    "Racing Of D Century" cheers cheers cheers

    kurt2812

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by kurt2812 on Sat Feb 13, 2010 5:38 am

    doctor kura-kura wrote:entah dimana dapat foto ni..anyway kasi komen sikit mamat ni ambil coner ada betoi ka??


    ini sifu penang!!! huhuhu!!!

    kurt2812

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by kurt2812 on Sat Feb 13, 2010 5:39 am

    krijauan wrote:nice cornering.. nak blaja camnie Razz Laughing Rolling Eyes


    klo koner mcm ni,nak panggil cecah lutut ke atau cecah betis??

    cdan

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by cdan on Sat Feb 13, 2010 10:26 am

    kurt2812 wrote:
    krijauan wrote:nice cornering.. nak blaja camnie Razz Laughing Rolling Eyes


    klo koner mcm ni,nak panggil cecah lutut ke atau cecah betis??

    kalau tgk gambo tuh footrest dia dah cecah dulu...

    (mamat dlm gambo tuh anti harley-davidson.. tak caya tgk logo dia.. terbalik kan?)

    kurt2812

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by kurt2812 on Sat Feb 13, 2010 9:22 pm

    cdan wrote:
    kurt2812 wrote:
    krijauan wrote:nice cornering.. nak blaja camnie Razz Laughing Rolling Eyes


    klo koner mcm ni,nak panggil cecah lutut ke atau cecah betis??

    kalau tgk gambo tuh footrest dia dah cecah dulu...

    (mamat dlm gambo tuh anti harley-davidson.. tak caya tgk logo dia.. terbalik kan?)

    naper terbalik?? tgk mcm cover enjin die pon da cecah tar..

    arninja5984

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by arninja5984 on Sun Feb 14, 2010 10:51 am

    kurt2812 wrote:
    cdan wrote:
    kurt2812 wrote:
    krijauan wrote:nice cornering.. nak blaja camnie Razz Laughing Rolling Eyes


    klo koner mcm ni,nak panggil cecah lutut ke atau cecah betis??

    kalau tgk gambo tuh footrest dia dah cecah dulu...

    (mamat dlm gambo tuh anti harley-davidson.. tak caya tgk logo dia.. terbalik kan?)

    naper terbalik?? tgk mcm cover enjin die pon da cecah tar..

    kalu style yang mamat ni ambik corner
    boleh aku katakan senasib ngan aku..
    dipanggil corner ni corner lepas gian..
    pasal takder sbk nak corner cecah lutut so harley ke
    ex-5 ke janji jadik je..ha..ha,.ha..
    janji lepas gian..
    cecah betis pun ok gak..syok woo..

    p/s:woitt..P&O insurance..cepatlah bagi duit
    insurance aku..aku nak pi meleper ni..tolonglah..!!


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    whit3nigra

    oooooohhh

    Post by whit3nigra on Mon Feb 15, 2010 12:30 pm



    tgk posisi terakhir leper x leper? Shocked Shocked

    hahahahahaha afro

    kawesakai_penang

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by kawesakai_penang on Mon Feb 15, 2010 9:12 pm

    not try yet.... Basketball

    whit3nigra

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by whit3nigra on Tue Feb 16, 2010 7:30 am

    whit3nigra wrote:

    tgk posisi terakhir leper x leper? Shocked Shocked

    hahahahahaha afro

    kurt2812

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by kurt2812 on Tue Feb 16, 2010 9:51 pm

    kurt2812 wrote:
    doctor kura-kura wrote:entah dimana dapat foto ni..anyway kasi komen sikit mamat ni ambil coner ada betoi ka??


    ini sifu penang!!! huhuhu!!!

    body position mcm ni la sy try byk kali dah nak wat..tp x jadi..misty nampak mcm tarzan bgayut kat motor..

    krijauan

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by krijauan on Sun Feb 21, 2010 11:55 pm

    FULL LEAN Shocked



    any comment?

    Guest
    Guest

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by Guest on Mon Feb 22, 2010 12:13 am

    krijauan wrote:FULL LEAN Shocked



    any comment?

    peh, cun giler korner.. aku minat giler design helmet dia Very Happy Razz

    evilme

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by evilme on Mon Feb 22, 2010 10:56 am

    krijauan wrote:FULL LEAN Shocked



    any comment?

    aku penah try nak wat mcm ni... hehehehe







    akhirnya aku tergolek kat turn 4 over lean..kekeke

    Guest
    Guest

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by Guest on Mon Feb 22, 2010 11:58 am

    evilme wrote:
    aku penah try nak wat mcm ni... hehehehe







    akhirnya aku tergolek kat turn 4 over lean..kekeke

    wahh, tayar tak cukup lebar bro, tu yg tergolek Razz Razz

    alldisc

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by alldisc on Mon Feb 22, 2010 12:49 pm

    krijauan wrote:FULL LEAN Shocked



    any comment?

    tayar mesti grip kuat kat outer side. baru boleh rebah habis. pasal tu aku takmo rebah. yg penting boleh makan bdk2 kapcai... cheers

    amirburn

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by amirburn on Mon Feb 22, 2010 7:16 pm



    anda kenal?? Razz Razz
    aja serius smart wow ko!
    tabik spring la!..

    Guest
    Guest

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by Guest on Tue Feb 23, 2010 1:36 am



    azzo musti suka ini style! xD hahaha.

    Guest
    Guest

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by Guest on Tue Feb 23, 2010 1:44 am

    Lepering dr negara lain.

    GERMANY


    ITALY


    HONGKONG


    CHINA


    KOREA


    PHILIPPINES


    USA


    Razz Razz

    alldisc

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by alldisc on Wed Feb 24, 2010 1:51 pm

    meh aku tepek tempat leper paling anggun kat malaysia. dijamin tiada gaung!



    disertakan sekali dengan laluan yang optimum.

    MBN 2254

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by MBN 2254 on Wed Feb 24, 2010 2:16 pm

    dahsyat betul scene meleper dari negara2 luar ni yer...
    tapi yang duk kat mangkuk tandas tu memang aku simpati... mesti sakit teran sembelit tuh.. huhu Laughing Laughing Laughing

    yang dari hongkong tue maybe ngantuk mase amik lap... tak pasal2 berbantalkan TAR jalan... "mimpi ngeri Oooo bila dia dah sedar dari tidur tu nanti" confused

    arninja5984

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by arninja5984 on Fri Feb 26, 2010 12:37 am

    sinclair wrote:

    azzo musti suka ini style! xD hahaha.

    wahh!! ini macam yang aku buat dalam mimpi nih!!
    aku musti buat satu hari nanti..Aghhh lambtnya kuar moto
    aku musti boleh buat macam si lorenzo nie..he..he..
    dia pun kentut busuk gak macam aku..so takde bezanya..
    Kippers boleh...

    P/S: Sinclair..Azzo bukan setakat suka jer.. dia dah wat dah pun..he..he


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    Sponsored content

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by Sponsored content Today at 7:36 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 7:36 pm