Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Share

    hantukatik

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by hantukatik on Sat Feb 27, 2010 1:21 pm

    arninja5984 wrote:
    sinclair wrote:

    azzo musti suka ini style! xD hahaha.

    wahh!! ini macam yang aku buat dalam mimpi nih!!
    aku musti buat satu hari nanti..Aghhh lambtnya kuar moto
    aku musti boleh buat macam si lorenzo nie..he..he..
    dia pun kentut busuk gak macam aku..so takde bezanya..
    Kippers boleh...

    P/S: Sinclair..Azzo bukan setakat suka jer.. dia dah wat dah pun..he..he


    hahaha..gua penah wat cam ni bro...last bkn mcn lorenzo tu bgn balik...gua baring terus ats jln...(pengalaman bro...xjatuh xrider)...hihihihihi

    krijauan

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by krijauan on Mon Mar 01, 2010 2:35 pm

    wahh cantik gambar ni..


    awin

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by awin on Mon Mar 01, 2010 11:58 pm

    krijauan wrote:FULL LEAN Shocked



    any comment?

    itu mcm helmet aku je.. hhahahahahahahhaa... lol! lol! lol! lol! lol!

    ranjau_berduri

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by ranjau_berduri on Tue Mar 02, 2010 12:56 am

    mantooppp!!!! Laughing Laughing

    MBN 2254

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by MBN 2254 on Tue Mar 02, 2010 8:59 am

    Fuhhh...
    bilo lah agak2nyo buleh jadik cam nie..??


    p/s: semua sifoo sila beri tunjuk ajar yer.. Laughing

    ninja green

    apa comment korang ttg gambar coner aku nih kat bukit tinggi awana...nih masa first time naik

    Post by ninja green on Sat Mar 06, 2010 11:26 pm

    masa nih first time aku naik bukit tinggi kat awana, baru belajar coner..apa comment korang..? baik ke buruk, saya terima saja..Smile

    Photobucket


    Photobucket

    Guest
    Guest

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by Guest on Sat Mar 06, 2010 11:41 pm

    ninja green wrote:masa nih first time aku naik bukit tinggi kat awana, baru belajar coner..apa comment korang..? baik ke buruk, saya terima saja..Smile

    Photobucket


    Photobucket

    baru blaja? ok la tu. Very Happy

    ninja green

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by ninja green on Sat Mar 06, 2010 11:59 pm

    yup bro sinclair, baru belajar..belajar pun dgn abg saya..Smile

    kurt2812

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by kurt2812 on Mon Mar 08, 2010 9:53 pm

    [quote="ninja green"]masa nih first time aku naik bukit tinggi kat awana, baru belajar coner..apa comment korang..? baik ke buruk, saya terima saja..Smile

    Photobucket

    bagi aku dah cun sgt dah..sbb aku x leh wat mcm tu..hehehe!! Razz

    kurt2812

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by kurt2812 on Mon Mar 08, 2010 9:54 pm

    [quote="sinclair"]Lepering dr negara lain.

    GERMANY


    ni yg paling bangang skali sial..!!!

    ninja green

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by ninja green on Mon Mar 08, 2010 11:05 pm

    [quote="kurt2812"]
    ninja green wrote:masa nih first time aku naik bukit tinggi kat awana, baru belajar coner..apa comment korang..? baik ke buruk, saya terima saja..Smile

    Photobucket

    bagi aku dah cun sgt dah..sbb aku x leh wat mcm tu..hehehe!! Razz

    thanks bro:)

    krijauan

    luck gila..

    Post by krijauan on Sun Mar 14, 2010 2:27 pm

    heheh..

    gelak kawkaw aku..tenguk ni..


    lumin

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by lumin on Mon Mar 15, 2010 2:47 pm

    krijauan wrote:
    Spoiler:
    heheh..

    gelak kawkaw aku..tenguk ni..


    rider kawa je yang boleh buat camtu.. lol!


    _________________






    is

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by is on Wed Mar 17, 2010 10:02 pm

    Assalam riders2 kips semua...

    baru register harini selepas dok jadi guest selama ni...
    terhibur sungguh baca posting2 arwah kurt (cyclope)...
    Al Fatihah utk nya... Crying or Very sad

    baru2 ni Datok Paduka Mahasifu azzo ada buat private class khas utk saya kat sepang...
    berkat tunjuk ajar beliau, alhamdulillah saya dapat lebih konfiden nak amik turn kat trek sepang...





    terima kasih datok paduka kerana sudi mencemar duli utk memberikan tunjuk ajar...

    awin

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by awin on Wed Mar 17, 2010 10:18 pm

    is wrote:Assalam riders2 kips semua...

    baru register harini selepas dok jadi guest selama ni...
    terhibur sungguh baca posting2 arwah kurt (cyclope)...
    Al Fatihah utk nya... Crying or Very sad

    baru2 ni Datok Paduka Mahasifu azzo ada buat private class khas utk saya kat sepang...
    berkat tunjuk ajar beliau, alhamdulillah saya dapat lebih konfiden nak amik turn kat trek sepang...





    terima kasih datok paduka kerana sudi mencemar duli utk memberikan tunjuk ajar...

    aiyooo.... ini sifuuuuuu besar dah masuk owh!!!!!!

    WELKOMMEN SIFUUUU!!!!! cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

    is

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by is on Thu Mar 18, 2010 7:55 am

    bila pulak jadi sifu besar ni..
    Sifut besar bole ler...
    Mahasifu awin pun sudi2 kan la membimbing saya ke jalan yg benar.. Very Happy

    hantukatik

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by hantukatik on Thu Mar 18, 2010 12:58 pm

    bile la dpt tgk sifu azzo bwk msk R6 kt trek....???? lol!

    azzo

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by azzo on Thu Mar 18, 2010 3:54 pm

    is wrote:Assalam riders2 kips semua...

    baru register harini selepas dok jadi guest selama ni...
    terhibur sungguh baca posting2 arwah kurt (cyclope)...
    Al Fatihah utk nya... Crying or Very sad

    baru2 ni Datok Paduka Mahasifu azzo ada buat private class khas utk saya kat sepang...
    berkat tunjuk ajar beliau, alhamdulillah saya dapat lebih konfiden nak amik turn kat trek sepang...





    terima kasih datok paduka kerana sudi mencemar duli utk memberikan tunjuk ajar...

    hahaha,siut je mahadewa sifu is ni

    eman_92

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by eman_92 on Thu Mar 18, 2010 5:32 pm

    wah... makin ramai sifu2 kat sini... yg bawah tu gambar sifu azzo ker??? Razz Razz

    Sponsored content

    Re: Masukkan gambar leper dan komen mengenainya disini

    Post by Sponsored content Today at 4:25 am


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 4:25 am