Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Gelery Shuk_krz

    Share
    avatar
    Shuk_krz

    Gelery Shuk_krz

    Post by Shuk_krz on Wed Oct 28, 2009 2:06 am

    Ni aku punya 2 ketul krz dok tengah buat injin




    Yang ni pulak injin semua dah siap..cuma cat saja belum siap..

    Tak tau lagi nak buat cat macam mana?



    Yang lagi satu ni dok tengah buat body fiber..entah bila nak siap pun tak tau lagi lol!

    avatar
    Shuk_krz

    Re: Gelery Shuk_krz

    Post by Shuk_krz on Wed Oct 28, 2009 2:08 am

    Ok lain kali aku sambung lagi cheers

    Guest
    Guest

    Re: Gelery Shuk_krz

    Post by Guest on Wed Oct 28, 2009 7:18 am

    besit besit Very Happy cheers cheers

    wuyoo.. nipis nyer rim moto 8050 tuh. pe barang rim nipis? Razz
    avatar
    wadin

    Re: Gelery Shuk_krz

    Post by wadin on Wed Oct 28, 2009 8:32 am

    salam Bro...
    Ini motor KRZ tu ....memang Champion:).
    Bila dah siap nanti, letak lah gambar.
    thk
    avatar
    krijauan

    Re: Gelery Shuk_krz

    Post by krijauan on Wed Oct 28, 2009 8:41 am

    alamak semua ada sport rim... Sad Sad
    avatar
    kipas

    Re: Gelery Shuk_krz

    Post by kipas on Wed Oct 28, 2009 10:25 am

    vespa kat blakng tu jual tak???


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012
    avatar
    Shuk_krz

    Re: Gelery Shuk_krz

    Post by Shuk_krz on Wed Oct 28, 2009 11:48 am

    hehehe Laughing Vespa tu dah bertahun tahun aku bela..sayang oooo Smile
    avatar
    faiz_krr

    Re: Gelery Shuk_krz

    Post by faiz_krr on Wed Oct 28, 2009 10:07 pm

    memang mantop...dua2 krz first model.. Smile made in japang

    avatar
    edykb

    i

    Post by edykb on Wed Nov 04, 2009 9:08 pm

    join jugak la krz geng
    avatar
    alldisc

    Re: Gelery Shuk_krz

    Post by alldisc on Thu Nov 05, 2009 12:33 am

    geng kb saper ada cari krz lagi? kat mudah ada iklan krz nak jual.

    kalau la motor tu kat kl, aku sure sambar punya...

    http://www.mudah.my/Kawasaki-krz-kips-150cc-4315144.htm
    avatar
    edykb

    Re: Gelery Shuk_krz

    Post by edykb on Thu Nov 12, 2009 7:06 pm

    alldisc wrote:geng kb saper ada cari krz lagi? kat mudah ada iklan krz nak jual.

    kalau la motor tu kat kl, aku sure sambar punya...

    http://www.mudah.my/Kawasaki-krz-kips-150cc-4315144.htm

    krz ada di kb condition masih elok sangat sangat harga rm1500 je ..murah sgt harga ..akundah tgk motor tu mmg masih elok n power enjin nya ..sebab nak jual pencen naik moto
    avatar
    Shuk_krz

    Re: Gelery Shuk_krz

    Post by Shuk_krz on Sat Nov 28, 2009 12:36 am

    Ni baru satu siap cat sendiri

    avatar
    cdan

    Re: Gelery Shuk_krz

    Post by cdan on Sat Nov 28, 2009 1:00 am

    dah zzr dah saya tgk... mmg lawa... cukup lawa...
    avatar
    Shuk_krz

    Re: Gelery Shuk_krz

    Post by Shuk_krz on Fri Dec 04, 2009 8:12 pm

    Gambar seterusnya





    Stiker semua potong sendiri Very Happy Very Happy Very Happy
    avatar
    Shuk_krz

    Re: Gelery Shuk_krz

    Post by Shuk_krz on Tue Nov 01, 2011 4:21 am



    Wajah terkini KRZ ku
    avatar
    Matthew

    Re: Gelery Shuk_krz

    Post by Matthew on Tue Nov 01, 2011 8:12 am


    Fuhh sangat mantop...seat lawa tapi tempat buat memmang jauhhhh woooo..
    avatar
    zlan

    Re: Gelery Shuk_krz

    Post by zlan on Fri Nov 11, 2011 7:54 pm

    Shuk_krz wrote:

    Wajah terkini KRZ ku
    bro.. pakai tekan cluth tu, guna jenis apa?
    avatar
    Shuk_krz

    Re: Gelery Shuk_krz

    Post by Shuk_krz on Tue Nov 22, 2011 3:23 am

    clucth dan brake lever tu brand racing boy
    avatar
    zlan

    Re: Gelery Shuk_krz

    Post by zlan on Thu Nov 24, 2011 10:38 am

    Shuk_krz wrote:clucth dan brake lever tu brand racing boy
    brand racing boy yg khas utk kips atau dr brand moto lain..
    avatar
    Shuk_krz

    Re: Gelery Shuk_krz

    Post by Shuk_krz on Fri Nov 25, 2011 3:51 am

    dari lc135

    Sponsored content

    Re: Gelery Shuk_krz

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Fri Dec 15, 2017 10:13 pm